Community Status Updates

Laura-chan ♥ → greenpower
Καλά έκανες!! XD Και εγώ ήξερα το site πολύ καιρό,αλλά άργησα να κάνω account!!!

laraska → Zoro
το billy bat μετραει μολιες 32 τσαπτερ ... ειναι ακομα στα γεννοφασκια που λεμε . Πιστευω πως ακομα δεν εχει δειξει που το παει γιατι ειναι παρα πολυ περιπλοκο ... εφτασα σε καποια τσαπτερ ομως και αν δεις στο αντιστοιχο φορουμ εχω γραψει για ενα σημειο που ηταν εκπληκτικο. Ειναι ονγκοινγκ ( μ'αρεσει να το γραφω ετσι) . Η πλοκη εχει να κανει με εναν χαρακτηρα κομικ που ειναι ομως ενα αρχαιο συμβολο το οποιο καθοδηγει και εξουσιαζει τον κοσμο. αμα φτασεις μεχρι το τσαπτερ 14 θα καταλαβεις για τι μεγεθος μιλαω ... αλλα προσωπικα δεν στο προτεινω ακομα , προτιμοτερο ειναι να το αφησεις μεχρι να φτασει τα 50 τσαπτερ για να να μην μεινεις με την απορια. Επειδη τα αλλα ειναι μεγαλα διαβασε το πλουτο .. μιας και ειναι μολις 65 τσαπτερ αν δεν κανω λαθος , αλλα σε εισαγει στο σκεπτικο των δημιουργιων του .

Zoro → Yuki-chan
Και πάλι καλά που δεν το ντρόπαρες έχω να πω. Oo
Παράξενο πάντως, πως γίνεται να παρακολουθείς και manga και anime και να μην παρατήρησες ότι τον λένε Zoro, αφού πάντα έτσι τον φωνάζουν; Στο ιαπωνικό anime μετράμε 452 επεισόδια, έτσι; (μην είδες μόνο τα αγγλικά επεισόδια τπτ!)

Yuki-chan → Zoro
ΗΑΗΑΗΑΗΑ!!!!! Βασικά ευτιχός τα έιχα δει μισα μισα...οποτε....Αλλα δεν ηξερα οτι το λενε Ζορο.... ouups :P

MisaYoshiko → MoBoRoS
βλεπω τον alex apo silent hill 5 ειδικα με το αρκουδακι του joshua στο χερι και δε μπορω να φανταστω αλλο ατομο να του πηγαινει για cosplay πιο πολυ απο σενα!

Vagelio → Kai
Nαι, αυτο ειναι και ο λογος που δεν αρχιζω πολλα πολλα...
Αυτο με το εναλλακτικο λεει πολυ. Περα απο το οτι προσφερει μεγαλυτερη ποικιλια στο list, σε βοηθαει να αναπτυξεις καλυτερη αποψη και "επεκτηνει" τις γνωσεις σου. Oσο για το gintama manga το αφησα κι εγω γιατι να την πω την αμαρτια μου, το anime version μου αρεσει λιγο περισσοτερο. Θα το διαβασω αφου τελειωσει η σειρα :D.
Ναι, την λατρευω την kaa-san και γενικως ολους του χαρακτηρες της σειρας. Οι καθημερινες ιστοριουλες ειναι αρκετα ρεαλιστικες επισης. Το βρισκω απολυτα φυσιολογικο να μην τραβαει αρκετο κοσμο σαν σειρα αλλα προσωπικα μου αρεσε αρκετα γιατι ηταν κατι διαφορετικο. Και εκανε και μανγκα η kaa-san, θεα, θεα!!! :wooi2:
Νομιζω θα τελειωσει στα 61 επεισοδια, εχω ακομα αρκετα να δω μια και ειμαι στο 27.
Εννοειται πως θα το δω! Τελειωσα χθες με το usavich και χρειαζομαι μια καλη και ακυρη κωμωδια! Plus, ειδα εναν μορφωνιο με στολη καλογριας σε καποιο screenshot (αυτη η σειρα θα μου ανακαλυψει φετιχ που δεν γνωριζα καν πως ειχα XDDD):hahaha:

Zoro → Yuki-chan
Φυσικά, πρόκειται για την εταιρία που έφερε το One Piece στην Αμερική (4kids) και, όπως λέει και το όνομά της, άλλαξε πάρα πολλές σκηνές της σειράς μόνο και μόνο για να την κάνει πιο πολύ προσιτή στα παιδιά. Μιας και το OP ήδη έχει τις δόσεις παιδικότητας του από μόνο του το αποτέλεσμα ήταν μακάβριο, όπως μάλλον θα φαντάζεσαι.
Αν έχεις χρόνο τσέκαρε έστω λίγο από [URL="http://www.youtube.com/watch?v=YMH5fiPpooc"]αυτό[/URL], τα εξηγεί όλα, το κατέστρεψαν και είναι και ο λόγος που το OP δεν έγινε και τόσο γνωστό έξω από την Ιαπωνία... ευτυχώς τώρα το έχει αναλάβει άλλη εταιρία στην Αμερική, που το μεταφέρνει πιστά πια.
PS: Zolo είναι το πως είχαν ονομάσει τον Zoro εκεί. :P

iristella → Emmanouela
Nτάξει κάτι μου λέει ότι αυτή η συνομιλία θα τραβήξει σε βάθος χρόνου. :P
Μια χαρούλα και εγώ. Ηρεμία τάξη και ασφάλεια. Περιμένω να έρθει το καλοκαίρι για τα καλά. XD
Τα λέμε στο msn η μετά από καμιά βδομάδα πάλιμε vms. XD

Zoro → Yuki-chan
Zolo, lol, μου θύμησες την άκυρη μετάφραση των 4kids τώρα, ελπίζω να μην σου έπεσαν αυτά τα επεισόδια στα χέρια (αν δεν ξέρεις για τι μιλάω just ask).
Καλή συνέχεια εύχομαι λοιπόν. ^^

Yuki-chan → Zoro
Ναί πολύ..ιδικά ο Λουφι και ο Ζολο....^^ up to day παντα παντα!! ^^

Zoro → Yuki-chan
Ααα είσαι up to date σε όλα δλδ, είπα κι εγώ. Ναι κι εγώ τα ίδια, ήταν και η πρώτη σειρά που ξεκίνησα όταν "επανεντάχτηκα" στα anime (πιο πριν είχα δει και κάτι λίγα).
Και; Σου αρέσει γενικά; (ψιλοάτοπο αφού την παρακολουθείς ως τώρα μετά από τόσα επεισόδια, αλλά συζήτηση να γίνεται :P).