Jump to content

Community Status Updates

Photo

LokeKenny

αυτο το raw το τσιμπησα με το που βγηκε ;)
May 27 2010 01:24
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia

Οχι ρε μαλακα.. ειναι υπεργαματο!! Και αυτο δουλευει και γενικοτερα? Πχ αμα 8ελω να το κανω σε καποια μπλουζα?
May 27 2010 01:20
Photo

KennyLoke

BTW, έχει βγει ένα bluray rip του Eva 2.22, όμως έχει μερικά προβλήματα στα subs. Αν ενδιαφέρεσαι nonetheless, πέρνα από το Eva 2.22 thread για torrent links.
May 27 2010 01:19
Photo

LokeKenny

you want war? you wanna die punk? ουστ απο δω, πηγαινε φτιαξε κανα set :D
May 27 2010 01:09
Photo

Getekid → Zoro

[COLOR=DarkOrange]Καλά έκανες, πραγματικά μάλλον θα του ξέφυγε, ούτως ή άλλως μια υποσημείωση ήταν, αστεία για όποιον την πρόσεχε :)[/COLOR]
May 27 2010 01:05
Photo

Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™

:hihi2: step No1: πας σε σουπερ μαρκετ για να αγοράσεις ένα οικονομικό μποξεράκι step No2: πας πλαίσιο και αγοράζεις σιδερότυπο χαρτί step No3: διαλέγεις τις φωτογραφίες που θέλεις να βάλεις στο μποξεράκι step No4: πας και σιδερώνεις το σιδερότυπο χαρτί πανω στο μποξεράκι (συμφωνα με τις οδηγίες πάντα) Και μετα: Ταραααααν :hero: (έχει βγει λιγο κάπως αλλα καλύτερο από το τίποτα) [SPOILER][URL=http://img208.imageshack.us/i/dsc00181r.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/946/dsc00181r.th.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
May 27 2010 00:58
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Μαθηματικα?.......:unlucky: Άλγεβρα έγραψα την Τρίτη (προχθές) και ναι....... ακριβως όπως το είπες και εσύ, πατωσα :sigh2: εκεί που νομίζεις πως τα ξέρεις πας να γράψεις και αφού σου δόσουν την κόλλα συνειδιτοποιείς πως δεν ξερεις τίποτα :bahhh: Εεεε τα υπολοιπα ας πουμε καλα, εντο μεταξύ με βλεπω να το ξενυχτάω σήμερα για να διαβάσω λογοτεχνία... τι μάθημα σου έχει μίνει?
May 27 2010 00:50
Photo

:nooooo::nooooo::nooooo:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ?????? ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 27 2010 00:44
Photo

Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Jaejoong δεν λες τίποτα!!! Λολ έχω καει πολυ αγρια >.< :lovulovu: [SPOILER]Lol πρόσφατα μου έφτιαξα και boxerακι Jaejoong και το φοράω ως σορτσακι (μονο μεσα στο σπιτι :P)[/SPOILER]
May 27 2010 00:41
Photo

Zoro → laraska

Χαχα, μου θυμίζεις εμένα όταν με ρωτάνε τι περιέχει το Berserk και γράφω αράδες. :P Κατάλαβα, ναι στο Monster το ξέρω ότι δεν είχε υπερφυσικό (και απλά το παρουσίαζε έτσι), απλώς είχα την εντύπωση ότι τα άλλα 2 είχαν, έστω λίγο... μάλλον με μπέρδεψαν μερικά shots από robots που είχα πετύχει και στα 2 (btw υπερφυσικό δεν εννοώ μαγεία και τα σχετικά εδώ, αλλά πχ κάνα android να εμφανίζεται από το πουθενά και γενικά τέτοια γεγονότα χωρίς πολύ λογική εξήγηση). Πάντως εσύ σαν κατάταξη πως τα έχεις; Αν έχεις κάποια πάντα βέβαια... κάτι σαν 1ο 20CB, 2o Pluto και 3ο Monster; Ρωτάω κυρίως επειδή το Monster anime OK μου είχε αρέσει και ακόμη και τώρα στα faves το έχω, αλλά δεν το βρήκα τόοοοσο τρομερό όσο είχα ακούσει, είχε τα θετικά του όπως και τα αρνητικά του (υπερβολικά πολλά επεισόδια πχ, λίγο βαρετό σε κάποιες φάσεις κλπ). Ελπίζω αυτά τα 2 να είναι ακόμη καλύτερα δλδ! PS: Τι hard work ωρέ; Αφού εσύ έγραφες. :P Btw lol και στο Griffindor του προηγούμενου vm, ξέχασα να το σχολιάσω! xp
May 27 2010 00:38
Photo

Zoro → Getekid

[QUOTE=Getekid;393632]ΥΓ: Το τελευταίο: "Will they survive" δεν είναι λίγο ανούσιο;[/QUOTE]Για να μην σπαμάρω περαιτέρω στο thread, κι εγώ το ακριβώς ίδιο σκέφτηκα όταν το διάβασα... μάλλον το μόνο χαζό σημείο όλου του chapter. :P
May 27 2010 00:22
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

καλα μορε παλευεται =]:himitsu: μονο μα8ηματικα πσιλοπατωσα Τ-Τ κατα'ταλα μια χαρα πηγαμε xD και αντε 1 μα8ημα εμινε ακομα =D εσυ τι λεει πως τα πας με τις εξετασεις school? αρχισατε? =ο
May 27 2010 00:18
Photo

JaeJaeJaeJaeJae KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH <3
May 27 2010 00:13
Photo

laraska → Zoro

υπερφυσικο το πλουτο δεν εχει , ουτε κανενα εργο του ουρασαβα πριν το μπιλυ μπατ // αν και το 20th CB το εισηγαγε σε εναν βαθμο ... το μανστερ σε εκανε να σκεπτεσαι πως καποιο υπερφυσικο στοιχειο υπαρχει , αλλα ηταν μονο η καλη σκηνοθεσια .Ειδικα ομως στο πλουτο εχεις την τεχνολογια ..οποτε το υπερφυσικο στοιχειο δεν ειναι απαραιτητο. Εχει επενδυσει εδω ο ουρασαβα παρα πολυ στο συναισθημα ...δεν θελω να ριξω σποιλερ ... αυτο που συμβαινει παντως σαν πλοκη ειναι πως στον κοσμο εκεινο ...ενα μακρινο μελλον αρχιζουν να ''δολοφονουνται'' καποια ρομποτ ...αλλα οχι τα οποιοδηποτε ...αλλα αυτα που ειχαν εγγυηθει ας πουμε την παγκοσμια ειρηνη υστερα απο εναν πολεμο που εκανε ενα βασιλειο. Τα ρομποτ αυτα ειναι καπου 7 ή 11 ... δεν θυμαμαι // αναμεσα τους ειναι ο ''astroboy'' o ... γνωστος . Μαλιστα αυτος ειναι και ο πιο προηγμενος ... // Ενας απο αυτους ειναι και ο [I]Gesicht[/I] (German for face) που αναλαμβανει την υποθεση . Μετα εχει μυστηρια πραγματα ... ποιος και γιατι το κανει αυτο και ολα τα καλα . ειναι αστυνομικο / μυστηριο/ θριλερ ...ολα μαζι . Εχει και ξυλο . Σε προβληματιζει για πολλα θεματα που γινονται και σημερα. πριν μια περιοδο εψαχνα κανα κινουμενο ή ταινια στην οποια θα υπαρχει περα απο την ακαδημαικη διασταση ,το ηρωικο στοιχειο και ... το θεαμα ^^ Τελικα βγηκε το watchmen ... μετα εμαθα και για το αναλογο κομικ //την ταινια δεν την εχω δει ακομα ...αλλα ουτε το κομικ το εχω διαβασει . Αυτο μου ερχεται στο μυαλο σαν πλοκη ..αλλα και το θεμα που εχει επιλεγει και τα οσα σου βγαζει και σου πρεσφερει .... ποιοτητα και δραση // σονενια// take a cookie for your hard work [SPOILER] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=rpPHx_Y2aTw[/URL][/SPOILER]
May 27 2010 00:05
Photo

Tea-chaniristella

Guilty as charged, darling! :P
May 26 2010 23:37