Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Zoro → laraska
Αχα, συμφωνείς και συ για το Billy Bat ουσιαστικά, θα περιμένω να τελειώσει ή έστω να μαζέψει πιο πολλά chapters οπότε. Pluto it is λοιπόν, είχα ρίξει μερικές ματιές παλιά που το κατέβασα και όντως πολύ μυστήριο φάνηκε να έχει, τι φουτουριστικά, τι γιγαντορομπότ/androids, τι ντετεκτιβικές υποθέσεις... πάντως, αν και διακρίνω κάποιο σύνδεσμο με το 20CB, με το Monster μόνο από άποψη μυστηρίου μου φαίνεται πως μοιάζει/ουν, ενώ η ιστορία έχει πιο πολύ υπερφυσικό συγκριτικά με την πιο "γειωμένη" (του Monster)... ή κάνω λάθος;

Lucy Heartfilia → GhostPrince
Γεια! τι κανεις? εγω είμαι μια χαρα ευχαριστω (λεμε τωρα γιατί με τις εξετάσεις δεεεεε....).
Οντως πως παει γενικά όλη η κατάσταση?

spartankid → Kai
μεθαύριο 5 η ώρα το πρωί ξεκινάω και φτάνω 4 κόλαση xD this will be my first trip and i am a little anxious xDDDDDDDDD αλλά θα το παλέψω :P

Hellraider → matassos
[QUOTE=matassos;393581]on topic οταν μπαινεις στην ταξη αργοπορημενος και φωναζεις
ohaio!~
και σηκωνετε ενας συμαθητης μεσα στην ταξη, και κανοντας υποκλιση λεει, konitsuwa (το ειχαμε κανονισει!)
και κοιταν ολοι καπως ετσι:oo:[/QUOTE]
Just EPIC!:nod:

Kai → Vagelio
Όσο να 'ναι οι φωνές και οι κινήσεις τραβάνε γενικά. Ειδικά στα shounen, στα shoujo καμιά φορά χαλάνε και τη "ζεστασιά" που έχει το manga.
Ωραία! Όταν ολοκληρωθεί θα το έχω στα υπ' όψιν, είμαι fan του slice-of-life οπότε δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα.
Ο Sister είναι θεϊκός, αλλά θα γελάσεις με όλους τους χαρακτήρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει! (Όσο για το φετίχ, πες τα-πες τα! Δε φταίμε εμείς που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες!)

Kai → spartankid
Mod παρακαλώ! :himitsu: Αποποιήθηκα τέτοιες ευθύνες πλέον (It feels good muhahahaha). I'm doing fine!:hero: Thanks for asking! Προσπαθώ να σκοτώσω την ώρα μου προς το παρόν! Λέω να πρίξω την Zura :tensai: μέχρι να νυστάξω.
Εσύ τι κάνεις; Αύριο είναι που ανεβαίνεις Σαλονίκη ε; Άντε με το καλό! (Ο καιρός είναι καλός, σε πήρε είδηση) :Blissfull:

GhostPrince → Lucy Heartfilia
hai~ τι γινεσαι? πως τα παμε με τις εξετασεις? (ειχα πσιλοχα8ει νομιζω με τις panel. αλλα δεν πειραζει XD) *Just got the time to open mah pc) x^^x:hahaha:

Tenshi → Nighteyes
Χεχε!!
Γιατι μωρε? τοσο καλο παιζααακιι που ειμαι!?!? ζε με λυπασαι? :P
Kατι σε κατσαριδα... !!

Nighteyes → Tenshi
Kαθε φορά που σε βλέπω τελευταία, μου ρχεται ενστικτωδώς να σε βαρέσω ....με την μυγοσκοτώστρα:P
Τι είναι; Ψύλλοι;

VampireGirlization → shinigami94
αχχχχχ ναι..!!!!
μπορεις να δεις αν θα βγει κι αλλος κυκλος gakuen alice γιατι το διαβαζω σε manga και ειναι breath taking....!!!σε παρακαλω παρα πολυ.....φανταστικε[SPOILER]spuro-kun?:ureshii:[/SPOILER]