Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → spartankid

A σε καταλαβαίνω, μια αγοραφοβία την έχω κι εγώ, αλλά ευτυχώς μετά την πρώτη φορά σιγά-σιγά φεύγει. Κάθε αρχή και δύσκολη. Εφόσον μιλάτε κιόλας με τα παιδιά δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, οπότε μην αγχώνεσαι από τώρα! :riiight:
May 27 2010 14:36
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → elenikd

Ououuuuuuuuuu paparo-channnn!!!vlepww oti eisai mesa!! SE VLEPWWW!!:wooi2::hero::fromabove::Blissfull:
May 27 2010 14:17
Photo

Nicktheartist → Shade D. Slayer

εγω αρχισα και επαιζα l2 οταν ηταν το c4 και μονο για εναν χρονο πριν κανα 4 χρονια εκει περιπου και μετα ασχοληθικα με warcrft dota και σταματισα αλλα θελω να ξαναρχισω τωρα και δεν ξερω γρι για αυτο ροταω για σερβερ
May 27 2010 13:39
Photo

spartankid → Kai

για το meeting ανεβαίνω καθότι συντονιστής της anime-greek xD αλλά δεν θα κάτσω πολύ διότι δεν μπορώ με πολλά άτομα γύρω μου ανγχώνομαι xDDDDDDDDDDDDDDD εντωμεταξύ θα είναι και η πρώτη μου συνάντηση με τους πάντες θα πάω κατά την μέση του μάλλον ^_^''
May 27 2010 12:19
Photo

sunday → Kenny

I found Putin! [url]http://www.youtube.com/watch?v=Chg275uZ1WA[/url]
May 27 2010 11:45
Photo

Kai → spartankid

Η πρώτη φορά είναι δύσκολη >.< Πολλές ώρες είναι η αλήθεια, αλλά το αποτέλεσμα μέτράει! Have a nice trip! Και να το διασκαδάσεις. Αλήθεια, για το meeting ανεβαίνεις ή έτυχε να συμπίπτουν οι ημερομηνίες;
May 27 2010 09:18
Photo

Yuki-chan → Zoro

Στην αρχή και εγω Ζορο τον ελεγα αλλα πολλυ με διορτηοσαν και αρχισα να τον λες Ζολο....
May 27 2010 06:48
Photo

The Tragic Prince → Mad_Hatter

You know the drill [url]http://www.youtube.com/watch?v=fdsXasi5HDY[/url]
May 27 2010 04:16
Photo

laraska → Zoro

το εκανα υπολογιζοντας all the efforts που λενε ελληνιστι , μιας και δεν εχει τελειωσει ομως δεν ειναι σιγουρη η θεση του... . υπολογισε πως χαρισα και το λαιτ στοιχειο στο οποιο εχει υποπεσει , κατι το οποιο δεν ειναι εντελως κακο . // εχε υποψην σου ομως πως μιλαμε για ΤΑ κορυφαια μανγκα κατα την γνωμη μου . Αλλα να ξερεις , δεν ειμαι απλα ουρασαβικος ... απλα δεν υπαρχει καλυτερος . Ανετα τον εχει τον μιουρα... για πολλους λογους. ( μια προσπαθεια να μην νιωσω τυψεις )
May 27 2010 02:04
Photo

Zoro → laraska

Dude, να βάζεις το Berserk μετά το 20th το θεωρώ τεράστια παραχώρηση εκ μέρους σου! :hahaha: Πέρα από το ότι εσύ είσαι Ουρασαβικός ήδη, τόσα καλά έργα έχει κάνει και να το κατατάσσεις εκεί (το Berserk) δείχνει ότι όντως μιλάμε για καλή σειρά... έτσι, εκτιμάμε τα καλά manga. :head: Κι εγώ μόνο το Monster anime έχω δει, αλλά κατέβασα και το manga γιατί πάει καιρός από τότε που το είδα και κάποια στιγμή θα το διαβάσω κι αυτό, έτσι και θα φρεσκαρίσω την μνήμη μου και θα παρατηρήσω τυχόν μικροδιαφορές. Καλά σαν πιάσω έστω ένα από τα άλλα 2 προβλέπω να κάνουμε καμιά καψοσυζήτηση, όπως είχε γίνει μερικώς με το Berserk παλιά... να δω πως θα μου φανούν, you just wait!
May 27 2010 01:56
Photo

Zoro → Getekid

Όντως, λες και θα είχαμε αμφιβολίες για το αν (δεν) πρόκειται να επιβιώσουν (πέρα από το γεγονός ότι είναι shonen mains δλδ)... άντε να δούμε τι παίζει με Dragon και Sabo! ^^
May 27 2010 01:45
Photo

laraska → Zoro

( το γκριφιντορ δεν ηταν επιτηδες ... ) ρομποτ υπαρχουν απλα δεν τα θεωρω σαν υπερφυσικο στοιχειο ... πιο πολυ φουτουριστικο και τετοια . σαν καταταξη :1) 20th century boys 2)monster 3) pluto (αλλα τα βαζει με μεγαθηρια ...) // Το billy bat ακομα δεν μπορει να κριθει ακομα ... αλλα μπορει να παρει και την πρωτη θεση στο μελλον . To Berserk το βαζω μετα το 20th CB ( ναι ... τοσο πολυ . Αλλα το κονσεπτ του 1) δεν το χτυπαει .) το μανστερ το βαζω πιο πολυ απο το πλουτο γιατι ηταν το πρωτο του ουρασαβα που ειδα κσι ητσν κατι σαν σεξ μην σου πω //τετοια χαρα // , κιολας μονο το ανιμε εχω δει ...( δεν εχω χρονο για το μανγκα ...) Αλλα το Ανιμε του πλουτο πιστευω θα το χτυπαγε ανετα , αλλα παιζει ρολο και το μεγεθος // το μανστερ ειναι διπλασιο ή τριπλασιο απο το πλουτο αν δεν κανω λαθος ...) αλλα ο κυριος λογος ειναι πως δεν ειναι ''ιστορια'' του ναοκι εξ'αρχης αν και διαφοροποιειται τελειως απο το αστρο μποι γιουνιβερς . αλλωστε ξεκινησε σαν τριμπιουτ για τον δημιουργο του αστρομπου // ξεχασα το ονομα του ...
May 27 2010 01:43
Photo

Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™

:kakaka: δεν κάνει τίποτα :)
May 27 2010 01:40
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia

Haaa!! Arigatou :kill4u::kill4u:
May 27 2010 01:39
Photo

Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Lol thanks ^_^ ναι γενικώς δουλεύει αλλά πρέπει να προσέξεις το είδος της μπλούζας (πχ να μην είναι ελαστική) αλλα αν ακολουθήσεις σωστα τις οδηγίες δουλεύει μια χαρά! :ureshii:
May 27 2010 01:26