Community Status Updates

Black Kaiser → DarkElf
Έλεος, συνεχώς εκεί το μυαλό σου στα yaoi, αντί να διαβάζεις Υ.Π που γράφουμε αύριο. Ντροπή. :madtodeath:
Ευχαριστώ για την καλή τύχη θα την χρειαστώ σε αυτό το μάθημα. Να δούμε αν θα το περάσω αυτήν την φορά.

iris 生活 kurosaki → Darthnicolas
ασε εγω περιμενα να ναι ξερω πιο soft αλλα μ τ που βλεπω στ 1ο επεισοδειο να λεει οτι θελει να το κανει με 100 ατομα αρχισα ν γελαω (αλλα εμεινα κ ******* παραλληλα ) ΧD

愛情のある中心 → Nicktheartist
[COLOR=Black]Α ναι. . . :hot:Οι περισσότεροι το ρωτάνε. . . Διαβάζεται: [/COLOR][COLOR=Black]aijou noaru chuushin και σημαίνει στα αγγλικά: lovin' heart. Μ'άρεσε ο τρόπος που ακούγεται γι'αυτό το βαλα αλλά φαινεται οτι έχω ένα ψιλοπροβληματάκι κατανόησης. . . :emptyonexg1: Αν θες να θυμάσαι κάτι θα προτιμούσα το Άφε-chan που είναι το ψευδώνυμό μου στην παρέα. :ureshii:
[/COLOR]

DarkElf → Nighteyes
:hihi2:Τα περισσότερα δεν τα έχω δει αλλά μετά την εξεταστική αρχίζω να βλέπω εντατικά!(Μέχρι τότε βέβαια θα μου'χει έρθει και το trinity blood-light novel-οπότε να δω τι θα πρωτοκάνω!)
Εννοείς την Orihime?"Ku-kurosaki-kun..!"Δε θα'λεγα οτι είναι η αγαπημένη μου(προτιμώ Yoruichi και Matsumoto) αλλά καλύτερα ν'ακούω "ku-kurosaki-kun" απο "nii-sama!" και "Kaien-dono..":madtodeath:
Για να κάνω κι εγώ μια πρόταση..έχω λατρέψει το House of Five Leaves,που προβάλεται τώρα.Ρίξε του μια ματιά.
Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση.....
Το bishonen στο σετάκι σου ποιό είναι?????:lovulovu:

Nicktheartist → 愛情のある中心
Κοιτα αμα θες περιμενε μεχρι τα 18 που θα εχεις αποκτησει μεγαλυτερη εμπειρια πανω στο σχειδιο και πηγεναι μετα σε καποιον εκδοτικο οικο.
Υ.Γ.Θελω να σε ρωτησω κατι και ολο το ξεχναω τι σημαινει το name σου?ετσι απο απορια

Strange Loop → Kenny
Σκεφτόμουν μέρες τι username να βάλω και τελικά κατέληξα σε αυτο, με βοηθησε οτι ειχα και το GEB διπλα μου. xD
Κοιτάω την online list και εχω με διαφορα το πιο cool name της λιστας. (no backspace needed)

愛情のある中心 → Nicktheartist
:OMG3: Sugoi! Domo arigatou gozaimasu! Είστε όλοι τόσο καλοί σ'αυτό το site! :hot: eto. . .
Δν ξέρω αν είμαι αρκετά καλή όμως για κάτι τέτοιο. . . Δν το έχω διδαχθεί ούτε ασχολούμαι με το θέμα πολύ καιρο. . . Δν ξέρω καν αν είναι καλή η υπόθεση. . . :unlucky: Εδώ έχουμε κάποιους εκδοτικούς αλλά όχι και πολύ γνωστούς και ένας έχει πει οτί ενδιαφέρεται αλλά αφού κλείσω τα 18. . . Έτυχε να περάσει ένας εκδότης την ώρα που ήμουν σ'ένα μαγαζί ενός φίλου μου και έβλεπε τα σχέδια γι'αυτό το ξέρω. . . :emptyonexg1: Αλλά δεν έχω δεχτεί τίποτα η κάτι τέτοιο. . . Οπότε ιδέα δν έχω ίσως προσπαθήσω. . . :wis:Θα είμαι και Αθήνα αυτές τις μέρες μάλλον.

Strange Loop → Anelis
Διαβαζα ενα blog και βλεπω να γραφει first image of the walking dead... μολις καταλαβα οτι θα γινει σειρα, οκ, δε μπορω να σου πω το πως εκανα.
Δωσε μου και το Preacher τωρα σε σειρα και δε θελω τιποτα αλλο.
thnx για το name. xD

Nighteyes → DarkElf
Εννοείται πως ναι. Αρχισε πρώτα το moribito. Τρομερό animation btw. Υπάρχει για κατεβασμα και από τους animeclipse. Το Gintama δες μέχρι το 60 και μετα κρίνε το.
Εδώ τα χαλάμε:P Η Kaoru εντάξει δεν με ενθουσίασε αλλά δεν θα λεγα ότι την αντιπαθώ. Ήταν το κλασικό γυναίκα-στήριγμα αλλά δεν με ενόχλησε.
Η Rukia μου αρέσει περισσότερο από την άλλη που κλαίει την μοίρα της. Το πιο θετικό στοιχείο της, η φωνή της. Είναι μπάσα.:D
Καλό character development σε γυναίκες, εκτός του moribito έχουν και τα 12 kingdoms και sainkukou monogatari(αν και αυτή δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η φωνή της οπότε παίρνει ένα - :P). Δεν θυμαμαι άλλα τώρα.
Άσχετο, αλλά να δεις οπωσδήποτε όσα δεν έχεις δει απ' αυτά που έχω στα αγαπημένα μου στο about me στο προφίλ μου. [SIZE=1]Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...[/SIZE]:P

didimakia → Darthnicolas
Εμενα παλι μου αρεσε πολυ το τελος..και γενικα η σειρα ηταν εξαιρετικη...ενα 9.8 του βαζω :D

DarkElf → Nighteyes
Δεν έχω δει ούτε το ένα,ούτε το άλλο.Να τα δω?
Μ'έβαλες σε σκέψεις και προσπαθώ να βρω γυναίκα που να λάτρεψα σε anime και δε βρίσκω.:damn:
Στο Rurouni Kenshin αντιπαθούσα απίστευτα την Kaoru αλλά μου άρεσε αρκετά η Misao.Συμπαθώ αρκετά τις γυναίκες του Bleach(με εξαίρεση τη Rukia:madtodeath:) και μου άρεσε και η Kyoko απο Skip Beat (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν υπήρχαν στιγμές που μ'εκνεύριζε).Μα γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες με ωραίο character development στα anime????

Nighteyes → DarkElf
Aυτό με τις συναυλίες δεν το ήξερα. Καλό.
Ναι. Αν και δεν είχα ουσιώδη λόγο που την αντιπάθησα. Ή ακόμα δεν τον έχω εντοπίσει ίσως. Εμένα συνήθως οι γυναίκες στα anime θα μου είναι ή αδιάφορες ή αντιπαθητικές. Σπάνια θα δω γυναίκα που θα καρασυμπαθήσω αφού οι περισσότερες έχουν έλλειψη προσωπικότητας ή μυαλού. Ασε τις φωνές και το πως μιλάνε "χαριτωμένα". Μου έρχεται να τις βαρέσω.
H πιο αξιόλογη γυναίκα σε anime που έχω δει είναι η Balsa από το seirei no moribito. Γι αυτό την είχα για avatar από τότε που γράφτηκα στο forum. Αλλά μου την έφαγε το βαμπίρι.:P
Μου έχουν αρέσει κι άλλες φυσικά από διάφορα anime, να μην υπερβάλλω. Ειδικά στο gintama OΛΟΙ οι χαρακτήρες ανεξαιρέτως φύλου μου αρεσαν.

Kenny → Strange Loop
Good job with the new username, bro. Τώρα πρόσθεσε στην υπογραφή σου και αυτό:
~∃a:∃a':
και οι γκόμενες θα πέφτουν στα πόδια σου σαν μύγες. True story.

DarkElf → Nighteyes
Αν θυμάμαι καλά,είχε βγει ost για το supernatural αλλά γενικά δε νομίζω να κυκλοφορούν ost για σειρές.Όσον αφορά τα κινούμενα σχέδια,μόνο η μουσική απο το Lion King μου'χει μείνει. :p
Όντως,τα περισσότερα anime έχουν αρκετά προσεγμένη μουσική.Ίσως φταίει το γεγονός οτι τα anime είναι ολόκληρη βιομηχανία στην Ιαπωνία.(+ ότι οι Ιάπωνες είναι τελειομανείς)Μην ξεχνάμε οτι κυκλοφορούν μέχρι και character songs και κάνουν και συναυλίες με το cast του anime(αχ,θα'θελα να δω κάτι τέτοιο!).
Α,κι εσύ την αντιπάθησες,ε?Δεν ήμουν μόνο εγώ?Ωραία,γιατί γενικά δύσκολα συμπαθώ τις πρωταγωνίστριες.:hiding_something:

BadBoy → Adventurer
Αν και λιγο καθυστερημενα η απαντηση... οχι δεν εννοουσα το νοοντλ μπαρ στο κοφιξ :PPPPPP