Community Status Updates

Darthnicolas → didimakia
Καλά σ'αυτό έχεις δίκιο,άλλωστε μας έχουν συνηθίσει μέσα από τις ταινίες,τα anime,και γενικά την καθημερινότητα,να βγαίνει πάντα ο "καλός" νικητής...*brainwashingbrainwashingandevenmoarbrainwashing*
Απλά δεν είχε ουσιαστική κατάληξη και με χάλασε λίγο...Δεν ξέρω,ήταν λες και τελείωναν το επεισόδιο πάνω που εμφανίζεται ο δολοφόνος,αλλά από κει και πέρα τίποτα,έτσι για να σκοτώνουν την αγωνία μας...

DarkElf → Nighteyes
Ήταν το 2ο shonen ai που είδα (πρώτο ήταν το gravitation) οπότε δεν είχα εξοικιωθεί για τα καλά με το είδος +τον πιτσιρικά πρωταγωνιστή,με ξένισε στην αρχή αλλά είναι πραγματικά υπέροχο.Το manga είναι ongoing αλλά αργεί αρκετά κάθε φορά το νέο chapter και παθαίνω υστερία!!:roar:
Θα σου'λεγα να το δεις ΚΑΙ να διαβάσεις το manga,καθώς το anime μόλις που σε μπάζει στον κόσμο του loveless.Είναι μέσα στ'αγαπημένα μου,αλλά ακριβώς επειδή είναι στη μέση το θέμα της ηλικίας δε μπορώ να εγγυηθώ οτι θα σ'αρέσει.

Nighteyes → DarkElf
A δεν το χω δει ακόμα. Είναι από τα light yaoi γι αυτό.:P Είχα ακούσει και κάτι για μικρό πρωταγωνιστή και δεν το είχα στις προτεραιότητες μου. Όλο λέω θα το δω κι όλο το αφήνω...

DarkElf → Nighteyes
Ευχαριστώ!!!! Agatsuma Soubi από το Loveless.:lovulovu::lovulovu:

Nighteyes → DarkElf
Καλό κουράγιο.
Αυτός στο avatar σου ποιος είναι; Κάτι μου θυμίζει.

DarkElf → Nighteyes
Λόγω σχολής υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει ν'ασχοληθώ οπότε το κάψιμο είναι επικίνδυνο.Και το καλοκαίρι δηλαδή θα έχω να κάνω 3-4 project.:unlucky:
Και το uraboku είναι τίγκα στα bishonen(έχει και υπέροχους seiyus!!),αλλά αφού δε βλέπεις ongoing περίμενε να τελειώσει.
Αχχχχ....μη μου λες τέτοια,δίνω αύριο το μεσημέρι μάθημα και δεν έχω τελειώσει....(ανακάλυψα χθες κάτι commentary του loveless που δεν είχα ξαναδει και έλιωσα...τα είδα 2 φορές...:sadist:)

Nighteyes → DarkElf
Εγώ πάλι το αναποδο, και ongoing βλέπω είτε κάποια που δεν με ενδιαφέρουν πολύ ή με αυτοτελή επεισόδια. [SIZE=1]Γι αυτό έχω σκάσει με το fma γιατί μου αρέσει πολύ.[/SIZE]:unlucky:
Μ' αρέσει να καίγομαι. Νιώθω σαν να ζω μέσα στην σειρά τότε. Γι αυτό βέβαια αποφεύγω πια να ξεκινήσω κάτι σε επικίνδυνη περίοδο. Αν και τις προάλλες την αδεια μου την έφαγα με nodame και sainkoku monogatari ενώ είχα να κάνω άλλα πράγματα.:hot:
Και στο τελευταίο έχει bishounen με το κιλό. Δεν θα ξέρεις ποιον να διαλέξεις. Και όχι μόνο λόγω εμφάνισης. Αν και θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη η εκτέλεση του πιστεύω.
Για το noblesse, είχα καεί πριν μερικές μέρες που βαρέθηκα να περιμένω τα chapters στα αγγλικά και κάθησα και διάβασα (τις εικόνες κοιτούσα δηλαδή) τα raw που είναι πολύ παρακάτω. (ένα βράδυ και το επόμενο πρωί το διάβαζα ) Χάρμα οφθαλμών μιλάμε. Τρομερό στήσιμο, τι να λέω. Αφού άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες να μάθω και κορεάτικα.:hihi2:

kelborn3 → Night Wizard Seal
Thanks αλλα και παλι πραγματικα στα αποτετοια μου :hahaha:

anaktas → elenikd
Exw katebasei merika pou brika sto internet, einai seira p legete How to draw manga.Bohthane arketa kai exw kai to Manga for dummies:P pou einai polu kalo.
Auta ama den ta breis mporw na sta steilw an thes.^^

DarkElf → Nighteyes
Α,οκ.13 επεισόδια είναι μόνο(:nanteee:).Εμένα με βολεύει να βλέπω ongoing απο την άποψη οτι αν έχω στη διάθεσή μου πολλά επεισόδια καίγομαι.
Vampire....bishonens,υπόβαθρο για yaoi....πάει η εξεταστική...:nbleed:

Nighteyes → DarkElf
Όταν τελειώσει θα το δω. Αποφεύγω τα ongoing όσο μπορώ. Δεν αντέχω την αναμονή...To FMA το βλέπω ongoing και κοντεύω να την ψωνίσω.:madtodeath: Με τρελαίνει η αναμονη. Αλλά το βλέπω ongoing λόγω ανωτέρας βίας.
lol. Κρίσιμη ερωτηση όντως. Vampire από manhaw το noblesse. Αν μπεις στο thread του θα δεις τα ravings μου. Έχει κι άλλους καλούς. Θα γινόταν τέλειο yaoi.:himitsu: