Community Status Updates

Darthnicolas → iris 生活 kurosaki
Μην το γελάς καθόλου xD
Σου λέω άλλο περίμενα και άλλο μου βγήκε,πρώτη φορά το παθαίνω σε σειρά αυτό.

Zem@c → croco~boy
to ploio tou ntragkon exei mprosta san sima enan drako!tuxaio?..dn nomizw :-p

didimakia → croco~boy
Λολ...κι ομως δεν τον ειδα...well νταξει...το ξεραμε οτι ο kuma εχει αμεση σχεση με τους επαναστατες...μαλλον τον εστειλε ο dragon ως spy στους Schihibukai ^^

croco~boy → didimakia
Γ τον κυμα, Kuma the tyrrant...you know !!! look carefully here [url]http://mangastream.com/read/one_piece/94012201/16[/url]!

didimakia → croco~boy
Το κτλβα απ το ''Τυχαιο? Δεν νομιζω'' χαχα... αυτο για το κυμα δεν το εποιασα...:S
Την ταινια κυμα την εχω δει παντως XD

Kenny → legeon
Ψυχική ασθένεια τα anime; Ε όχι κι έτσι... Δεν έχω φτάσει τόσο μακρυά. Έχω σώας τας φρένας, don't worry. :P Απλά είναι ένα είδος τέχνης που το αγαπάω πάρα πολύ. Και όταν αγαπάω κάτι πάρα πολύ, θέλω να αποκτώ γνώσεις ειδικού σ' αυτό.
Ίσως δεν είναι εμφανές, και μάλλον θα χρειαστεί να κάνω edit στο post για να το επισημάνω σε όλους, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ναι, έχω κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή μου, δεν είμαι ένας μονόχνωτος anime fan. :hahaha:

legeon → Kenny
ρε συ Kenny αυτό που έγραψες ''στο ξέρεις ότι βλέπεις πολλά άνιμε όταν'' εμφανίζει σημάδια ψύχωσης με αυτά και όχι απλό ενδιαφέρων.σε καταλαβαίνω όμως

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Στους πιο πολλους τοτε χτυπαει η εμπνευση.Αλλα αμα εισαι σε μπαντα πρεπει να σαι ετοιμοπολεμος :PΠαντως καλα κανεις και ασχολεισαι με πολλα πραματα.Γτ αμα εξειδικευεσαι με κατι κ μονο μπορει να σκιζεις σ αυτο αλλα εχεις περιορισμενη αποψη για ολα τα υπολοιπα(Με εχει βαρεσει η εκθεση στο κεφαλι χεχε)Τεσ πα βγενω τωρα γτ πρεπει να διαβασω σοβαρα κανα-2 πραγματακια...Θα τα ξαναπουμε ομως.Καληνυχτα:gn2:

愛情のある中心 → ChopperFan93
χεχε:kill4u: μια απ'τα ίδια. πρόσφατα ξεκίνησα να φτιάχνω στολές για cosplay. Προπέρσυ έπλεκα, πέρσυ μάθαινα διαλογισμό. κι εγώ κάτι σκαμπάζω από κιθάρα. :hot: Προτιμώ το πιάνο όμως. Και γράφω στίχους και μουσική αλλά μόνο όταν έχω τα χάλια μου ψυχολογικά. . . :wis:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Ελα ρε παιζεις πληκτρα?Nice!:riiight:Εγω παιζω μπασσο τον τελευταιο χρονο και σκαμπαζω και κατι λιγα απο κιθαρα.Ακουω περισσοτερο alternative rock και metal.Το hip-hip και το rap στην πλειοψηφια τους τα βρισκω εμετικα αλλα καποια λαικα κυριως παλια μ αρεσουν...Βεβαια αναλογα την εποχη μ τη βαραει κ ακοθω διαφορα πραματα!:hahaha:

愛情のある中心 → ChopperFan93
:ureshii: Λοιπον, απο μουσική γενικώς καλά (Παιζω και πιάνο εδω και ένα χρόνο ειπα να εξελίξω το αρμόνιο). :hot:Γενικα, εκτός απο soundtracks σειρών, evanescence, linkin park, πολλά 80's. . . Είναι πολλά αρκεί να μη με βάλεις ν'ακούσω λαικά και κανένα hip-hop, rap και τα συναφή χάλια ποιότητας.