Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → DarkElf

Nαι έχει καλή μουσική. Βασικά κάτι που έχω προσέξει ακόμα και στα πιο "του κιλού" anime η μουσική είναι καλή. Σπάνια να μου τύχει ost από anime με κακή μουσική. Και πάλι όμως 1-2 τραγούδια μπορεί να αξίζουν κι εκεί. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δίνουν τόση σημασία στην ποιότητα της μουσικής που συνοδεύει τα anime οι Ιάπωνες. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην Δύση. Ούτε σε κινούμενα σχέδια ούτε σε κανονικές σειρές. Καλά στην Δύση δεν έχω ακούσει να βγαίνουν ost για σειρές, μόνο για ταινίες. Βγαίνουν άραγε; Α ναι είναι κι αυτός bi δεν τον θυμόμουν καλά. I googled him.:P Για κάποιο λόγο μόνο ο πρωταγωνιστής έχει χαραχτεί στην μνήμη μου. Και η κοπέλα ηθοποιός την οποια για κάποιο λόγο επίσης, αντιπάθησα. Από την μια οι 6 μήνες που πέρασαν, από την άλλη τα γεράματα, τι να σου κάνω, ξέχασα.:hihi2:
Jun 03 2010 12:36
Photo

DarkElf → Nighteyes

Όχι,απλά εννοούσα οτι "παρά την ασχετοσύνη μου θέλω να το συνεχίσω" χωρίς να υποννοώ οτι εσύ δε θα το κάνεις.Τέλος πάντων,το anime μπορεί να μην το τελείωσα,αλλά το ost το'χω λιώσει. Α!Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο....υποννοείς οτι ο Ibaragi δεν είναι bishonen???*fangirl mode off* Αστειάκι,αστειάκι...:hehehe:
Jun 03 2010 11:19
Photo

Nighteyes → DarkElf

Καλός ο γραπτός αλλά χωρίς τον προφορικό λόγο πάντα κάτι θα λείπει... Είχα εκλαβει αυτό που είπες για "με κάθε πρόθεση να το συνεχίσω" ότι πήγαινε για μένα.:P Δηλαδή "αντίθετα με σένα, εγώ έχω κάθε πρόθεση να το συνεχίσω". Φταίει που δεν έχει και πολύ ώρα που ξύπνησα ίσως.:P
Jun 03 2010 11:11
Photo

croco~boy → Zem@c

xD και ομως δεν ειναι τυχαιο !! :D
Jun 03 2010 10:20
Photo

Darthnicolas → didimakia

Μα λέω και γω,κάτι μου θύμιζε η σκηνή...Thnx,θα κάτσω να το ξαναδιαβάσω μου φαίνεται,αν και είχα φάει ξενέρα με το τέλος :/
Jun 03 2010 10:16
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Μην το βαζεις κατω αμα εχεις κανει 40 σελιδες μεχρι στιγμη εισαι παρα πολυ καλη μπραβο σου ισως πρεπει να στηλεις το εργο σου καπου να δουν τη δουλεια σου και αμα τουσ αρεσει να στην εκδοσουν.Εγω εδω στον κορυδαλλο εχω εναμαγαζι comicworld λεγεται που ασχοληται με μανγα και ανιμε και κομικς γενικα ο τυπος και εκδιδουν και κομικς ατομων με ωραιες ιστοριες κα ικαλω σχεδιο κα ιειχα παει τον φιλο μου εκει και του ειπε θελει δουλεια σε καποια πραγματα ακομα αμα ειναι να του εκδωσει μανγα.Θες να σου δωσω λινκ τησ ιστοσελιδας του μαγαζιου η αμα εχεις facebook να σου πως τον λενε για να του στειλεισ τπτ μπας και το εκδωσεις το 1 τευχος πριν τελιωσεις το σχολειο αμα θεσ μου λες εγω εδω ειμαι:ureshii:
Jun 03 2010 10:12
Photo

didimakia → Serestrum

Τι ειδαν τα ματια μου? Ο_Ο Σταματησες να διαβασεις OP? εσυ ο καποτε n1 φαν? αυτος που ηξερε τα παντα για το OP? No way! xD
Jun 03 2010 09:58
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Το 80% του thread είναι rants about δήθεν trolling/dragging etc. Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις πράγματα για την ουσία του chapter ή να συζητήσεις για την πλοκή εκεί, έστω και αν αυτή δεν είναι και τόσο καλή. Δεν πειράζει όμως, το έχω πάρει απόφαση. Ναι, τα τελευταία chapters με τον Aizen αλλά και με τον Gin ήταν πολύ ωραία. Και με το τελευταίο chapter το σκηνικό άλλαξε τελείως και έγινε πιο ενδιαφέρον. Στο επόμενο προβλέπω Hueco Mundo πάλι.
Jun 03 2010 07:49
Photo

Anelis → Strange Loop

lol Όντως ΤΙ έκανες και δεν το πήρες πρέφα; Και τώρα έχουν βουήξει τα ίντερντετς γιατί άμα είσαι λέει κάτοικος αμερικής μπορείς να γίνεις ζόμπι στη σειρά....κρίμα. Όσο για το βιβλίο του Ντέξτερ έπεσα πάνω στο σπόιλερ πριν αρχίσω καν τη σειρά (καλά όχι ότι με πειράζουν καθόλου τέτοια γενικά spoils). α και μεγειά το όνομα, τώρα μπορώ τουλάχιστον να το προφέρω, αλλά γ@μώτο θα δυσκολεύομαι να σε αναγνωρίζω
Jun 03 2010 04:13
Photo

elenikd → anaktas

Ααααααα...ποια βιβλία;; :)
Jun 03 2010 02:09
Photo

Strange Loop → Anelis

[url]http://www.imdb.com/media/rm358449664/tt1520211[/url] σημερα εμαθα οτι θα δουμε σε σειρα ενα απο τα αγαπημενα μου comic....τι εκανα τοσο καιρο
Jun 03 2010 02:05
Photo

Strange Loop → iristella

Thnx ... πρεπει να μου πηρε κατι χρονια να το σκεφτω ..[spoiler] NOT , kenny did [/spoiler]
Jun 03 2010 00:55
Photo

iristella → Strange Loop

Με γειά το όνομα. XD I like it better. :3
Jun 03 2010 00:47
Photo

didimakia → Darthnicolas

Ναιιιι...απ τις πιο επικες σκηνες στο doubt :D
Jun 03 2010 00:46
Photo

Darthnicolas → didimakia

Ρε αρχηγέ να σε ρωτήσω.Η Rei στη sig σου είναι από το Doubt?Έχει περάσει καιρός που το χα διαβάσει και δεν θυμάμαι τη σκηνή...
Jun 03 2010 00:34