Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Nighteyes

Εγώ το είδα χωρίς να ξέρω τι παίζει. :p χμμμ....Viewfinder και Maiden Rose τις έχουν τις "ανωμαλίες" τους.Βασικά το Viewfinder και το Crimson Spell είναι της ayano yamane και νομίζω οτι θεωρείται αρκετά hardcore.Και το Ikoku Irokoi Romantan δικό της είναι αλλά σε πιο light,σε σχέση με τ'άλλα 2. Με το viewfinder έπαθα την πλάκα μου όταν είδα αυτόν--- [SPOILER][IMG]http://www.showwallpaper.com/wallpaper/0708/011394.jpg[/IMG][/SPOILER] :nbleed::nbleed: Για το maiden rose,θα σου'λεγα να δεις τα OVA για αρχή,αλλά και τα 2.Εγώ είδα το 1ο χωρίς να ξέρω οτι υπάρχει 2ο (ή οτι το manga συνεχίζεται) και είχα μείνει έτσι :OMG3::OMG3:
Jun 04 2010 07:29
Photo

Anelis → Strange Loop

Με ποιά κόμικ έλιωσες; True blood είχα αντέξει ηρωικά μέχρι το 5ο επεισόδιο και μετά το παράτησα διότι δεν το άντεξα, όντας μαζόχα βέβαια και επειδή έχει βαμπίρια θέλω να το ξαναξεκινήσω αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο. Όταν με το καλό τελειώσει η εξεταστική έχω να ξαναπιάσω dexter, psych, happy town και να τελειώσω κάτι άλλες σειρές.
Jun 04 2010 04:40
Photo

Night Wizard Seal → Hanzo

Ok θα τα πούμε στο μσν. Βέβαια είναι λίγο αργά τώρα,οπότε τα λέμε άλλη μέρα :)
Jun 04 2010 02:08
Photo

KennyNight Wizard Seal

Ανέβασέ την σε κανέναν imagehost, and I'll see what I can do.
Jun 04 2010 01:24
Photo

Darthnicolas → didimakia

so evul xD Δεν θα σου άρεσε όμως πιο πολύ αν μας έδειχνε μετά κάποιο "τέλος" από τη σκοπιά του δολοφόνου?Τι να πω,είναι από τις λίγες φορές που με ξετρέλανε τόσο το story,και χαλάστηκα με το πόσο απότομα τελείωσε... A btw,έχουν βγάλει νομίζω κάποιου είδους sequel...Ή spin-off,δεν θυμάμαι...
Jun 04 2010 01:18
Photo

Darthnicolas → iris 生活 kurosaki

Για πες κανένα harem που είχε κάποια ουσιαστική κατάληξη.Δεν εννοώ τύπου Clannad που αρχίζουν harem αλλά το πάνε σε βαρύ drama/romance,εννοώ τα πιο light,τύπου Inukami/ToLoveRu και τέτοια,που είναι πιο πολύ γέλιο/fanservice.
Jun 04 2010 01:10
Photo

Nighteyes → DarkElf

Όχι δεν είναι. Αλλά μόνο στην ιδέα ότι παίζει κάτι μεταξύ ενός πιτσιρίκου και ενός μεγάλου με ενοχλεί. Αλλά σου είπα δεν νομίζω να με πειράξει τόσο ώστε να μην μπορέσω να το δω. Απλά ήταν ανατρεπτικός παραγοντας με την έννοια του ότι προτιμούσα να δω πιο ενήλικα ζευγάρια. Εμένα αυτό μου άρεσε πιο πολύ γιατί ήταν το τέλειο ζευγάρι και δεν είχε τίποτα περίεργα φανταστικά. πχ το crimson spell μου αρέσει αλλά έχει την "ανωμαλία" του. Έχει μια δόση κτηνοβασίας. Στην αρχή. Τα άλλα δεν τα έχω διαβάσει. Το τελευταίο που είχα διαβάσει ήταν της mangaka του haru το when a man loves a man. Πολύ καλό κι αυτό. Αλλά δεν τελείωσε η μετάφραση του και το παιδεύω raw. Μιλάνε και πολύ παναθεμα τους. Βασικά απ' όσο θυμάμαι και στο haru πολύ μιλούσανε. Ορίστε, για να μην λένε ότι τα yaoi δεν έχουν επίπεδο:P
Jun 04 2010 00:08
Photo

Night Wizard SealPetran79

Χρόνια πολλά Μεσιέ Πετράν. Να ζήσετε να τα εκατοστήσετε(ή να τα χιλιάσετε, whatever you want) και ότι επιθυμήτε :)
Jun 04 2010 00:06
Photo

Zoro → Radagast

Που χάθηκες ωρέ shishou, μπας και βρήκες καμιά δουλειά ή έμπλεξες με στρατούς τπτ; Καιρό έχω να σε δω να ποστάρεις ή να μπαίνεις msn και αναρωτήθηκα τι παίζει (that's so not like you). :kyaaa:
Jun 03 2010 23:48
Photo

didimakia → Darthnicolas

Well τι να σου πω ρε συ? XD θεμα γουστου ειναι..εμενα αυτο με τρελαινει :D
Jun 03 2010 23:09
Photo

papp0us → Hellraider

Οσο πάει τόσο μ'αρέσει(ep 5 για την ώρα) Τα σπάει ανοιχτά! Ένα σου λέω αμα ταυτιστώ αλλο με τον τύπο, θα πάω να γραφτώ στο μπαλέτο.. Οτιδήποτε εκτός απο το να καταλήξω hikikomori:P
Jun 03 2010 23:09
Photo

Kenny → Strange Loop

Nah, άμα το ήθελα τόσο πολύ θα το είχα προλάβει back in 2007 που έκανα register. :P
Jun 03 2010 22:53
Photo

Hellraider → papp0us

Από τη στιγμή που έστω και στο ελάχιστο ταυτίζεσαι με τον Satou θα το λατρέψεις το NHK.It's my personal no1 after all!
Jun 03 2010 22:50
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lucy Heartfilia

Παρακαλώωω!!Τώρα τον έχεις και δεμένο!!ΧD:wooi2:
Jun 03 2010 22:47
Photo

Lucy Heartfilia → Eleni~WaIKinG oN AiR~

:nanana: Ευχαριστωωω!!! I really needed that boost!!! Ο Hero δεμένος :lovulovu:
Jun 03 2010 22:42