Community Status Updates

Serestrum → Anelis
[CENTER][FONT=Verdana][SIZE=7][COLOR=Black][B]ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Strange Loop → Anelis
Θυμαμαι πριν 3 - 4 χρονια που κυκλοφορησε η φημη για preacher . Nαι ξερω ακυρωθηκε αλλα εγω ακομα ελπιζω..
Το Stray bullets ουτε καν εχω διαβασει το πρωτο issue. Πριν 2 χρονια νομιζω που σκεφτομουν να το διαβασω, καπου διαβασα οτι ειναι on hold απο τον δημιουργο και δε μπηκα στο κοπο.
Θα το τιμησω το καλοκαιρακι αφου σ αρεσει και τοσο πολυ..

Anelis → Serestrum
πάρε το κ εσύ [url]http://www.geekologie.com/2010/06/amazing_team_fortress_2_cospla.php[/url]

Anelis → iristella
[url]http://www.geekologie.com/2010/06/amazing_team_fortress_2_cospla.php[/url]

Kamen Tantei Zura → spartankid
Ό,τι να ναι! έκανε ποστ μόνο του. Ωραία η Σαλονίκη; (να ψωνιστούμε και για την πόλη μας λίγο :P__

ωωω πέρασες καλά; ο καιρός βέβαια χάλασε το σάββατο, που έγινε και η συνάντηση. Εδώ σε εμάς, στην περιοχή μας άρχισε να βρέχει από τις 7 περίπου. στις 6 δεν ήταν το meeting;Δεν θυμάμαι ακριβώς.

καλά μια χαρά! χαίρομαι που σιγά-σιγά τελειώνουν οι εξετάσεις! εσύ;

Kenny → Strange Loop
Don't get all arrogant, there, mister... το νέο και ultra-cool username σου το χρωστάς σε μένα που σου έδωσα την ιδέα... αυτά να λέγονται... έχω κρατήσει και logs. :kakaka:

Black Kaiser → stark-sama
Σίγουρα ο Kisame θα εμπλακεί καποια στιγμή, απλά τώρα δεν τον συμφέρει. Αφενός είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αποφύγει την μάχη με 2 jinchuuriki αφετέρου καλά κάνει και περιμένει να δει αν θα καταφέρει ο Naruto να ελέγξει το Kyuubi αφού απο αυτό εξαρτάται όλο το σχέδιο των Akatsuki. Μακάρι πάντως να μην περιμένουμε πολύ.

Black Kaiser → kelborn3
[QUOTE]So not true!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
It is, it is. :deadga6:

DarkElf → Nighteyes
Δε νομίζω οτι θεωρείται shota,δε γίνεται δηλαδή και τίποτα τρομερό.
haru wo daiteita?Όχι Crimson Spell/Viewfinder/Maiden Rose?Εμένα μ'αρέσει και το sekkaichi hatsukoi της mangaka του junjou romantica αλλά έχουν μεταφραστεί πολύ λίγα chapter.:unlucky:

Anelis → Strange Loop
To Preacher έχει γίνει dropped για σειρά εδώ και χρόνια, και να σου πω μάλλον καλύτερα, δεν νομίζω να δούλευε live action. Προσωπικά θα πέθαινα να δω adaptation του stray bullets αλλά θα έπρεπε να έχει πολύ καλό σκηνοθέτη και ηθοποιούς.

Nighteyes → DarkElf
Nαι, με τα shota δεν τα πάω καλα, το ότι είναι ελαφρυ το σώζει γι αυτό δεν με πειραζει να το δω.
Καλά εννοείται αυτό. Τα yaoi manga είναι πολύ καλύτερα από τα anime. Το haru wo daiteita για παραδειγμα, το πετσοκόψανε και είναι το καλύτερο yaoi που έχω διαβασει μέχρι τώρα.

Darthnicolas → iris 生活 kurosaki
Ε με την ίδια σκέψη όμως τα πιο πολλά ρομάντζα δεν το πάνε προς μεξικάνικο?Εκτός από τα harem,που harem αρχίζουν,harem τελειώνουν xD