Community Status Updates

Nicktheartist → 愛情のある中心
πως μπορεις να πτιαχνεις στολη???το εχω μεγαλη απορια γιατι θελω και εγω μια αλλα δεν χερω πως να το κανω.εχεις τα σχεδια της στολης η απο μονη σου απλα ετσι.Οταν λες θα ερθεις αθηνα εννοεις μετακομιση?

mono → croco~boy
Μάλλον εσύ συμπεριφέρεσαι σαν 10χρονο καλό μου που δεν ανέχεται ούτε λίγη καζούρα :hihi2:
Χαλάρωσε λιγάκι...Αυτό που πόσταρες ήταν βλακειούλα αλλά ακόμα και να μην ήταν πρέπει να δεχτείς ότι ακριβώς όπως και στην κανονική ζωή έτσι και εδώ για κάθε τι που λες θα υπάρχουν και αρνητικά σχόλια και δεν μπορείς να προδιαγράφεις τις απαντήσεις των άλλων...Όσον αφορά εμένα αφενός απάντησα όπως θα απαντούσα irl αφετέρου σε πείραζα :P

愛情のある中心 → Nicktheartist
:cry5: Νομίζω οτι θα'ρθω να μείνω στην Αθήνα. . .
Για να σου πω την αλήθεια από το καλοκαίρι θα ξεκινήσω να φτιάχνω μια καινούρια στολή γιατί δεν θα έχω χρόνο κοντά στις απόκριες. . . :wis:Και έχει και σπαθιά αλλά δεν νομίζω οτι μπορώ να γυρίζω με κατάνα μες στη μέση του δρόμου. . . :oo:

iris 生活 kurosaki → Darthnicolas
τωρα δν παιζει να εχω δει harem βασικα δν ξερω τι ειναι...νταξ δν ξερω πολλα ακομα...1 χρονο μονο ασχολουμε XD

Nicktheartist → 愛情のある中心
Αμα θες χερω σιτε με που πουλανε σπαθια για cosplay και ξυλινα και αλιθηνα

Nicktheartist → 愛情のある中心
Και εγω θελω να παω ιαπωνια οσω τπτ αλλο χερω και απο τον θειο μου που πηγεναι για δουλειες.Τα κατανα τα πηραν οι γονεις μου πριν ακομα γενηθω και απο πολυ μικρος μου αρεσαν απιστευτα πολυ οχι οτι τωρα δεν μου αρεσουν απλα τοτε δεν ηξερα τον ωρο ανιμε και καταλαβαινεις αλλα θα παω να μαθω kendo(the of the sword)μιας και εχουμε σχολες εδω στην αθηνα.

Serestrum → Mad_Hatter
γιεπ, στο τελος που "τιναζουν" τον κακο, μονο που δεν ζητοκραυγασα XD
τα tachikoma ειναι λατρεια! η τελευταια σκηνη, κατω απο τα sakura κτλ, ειναι οπως η αρχη του manga ^^
δες και την ταινια Solid State Society, δεν ειναι τοσο δυνατη, αλλα δειχνει τι εχει γινει πολυ μετα το 2nd GiG, και εχει απιστευτο animation, τρεχεις thora κτλ...

Mad_Hatter → Serestrum
Τελιωσα το 2nd gig.Οπως το πες λιγοτερο ψαγμενο μεν, αλλα περισσοτερο συγκηνιτικο δε.
especially motoko's past και οι ιστοριες με angel feathers και αυτον που εφιαξε τα tachikoma.
Α, ρε tachikoma......i pay my respects.....

Darthnicolas → didimakia
Όχι ρε συ εννοώ να ήταν "bad end" όπως τώρα,απλά να το έβλεπες όπως ο δολοφόνος το στόρι...
Α,και ορίστε:[url]http://www.mangafox.com/manga/judge/[/url]
Απόσο έχει βγει πάντως μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω πως με κρατάει όσο το Doubt...

didimakia → Darthnicolas
Mouhahaha xD
Οχι δεν θα μου αρεσε XD
Ε δωκε κανα λινκ μωρε *_*

mono → Kenny
Sooooooo cute :bath::drink:
[IMG]http://fc00.deviantart.net/fs37/f/2008/280/e/d/Chibi_fan____AYANAMI_REI_by_siguredo.jpg[/IMG]