Community Status Updates

Phantom Duck → Hellsing
Μην ανησυχείς, το thread σου δεν διαγράφηκε, απλά το συγχώνευσα με το thread για requests που υπάρχει ήδη. Μπορείς να το δεις το post σου και τις απαντήσεις που σου έχουν δώσει, [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=396135#post396135"]εδώ[/URL].

愛情のある中心 → Kenny
:wis: Δεν περίμενα κάτι λιγότερο πίστεψέ με! :hi:
Απ'ότι διαβάζω ξέρεις πολύ πολύ καλά από τέτοια. :hot: Εγώ δν είμαι τόσο μέσα στα πράγματα. . . Τώρα αρχίζω ακόμα. :emptyonexg1:

愛情のある中心 → Nicktheartist
:run: Tυχερός είσαι. . . Εγώ θα περιμένω να περάσω πρώτα και μετά θ'ασχοληθώ. :wis: Αφού να φανταστείς απο τωρα μαζεύω χρήματα για να πάω Ιαπωνία! :hero:
Ναι. . . :if: Και το κακό είναι ότι βρήκα κ εγώ κάτι τέλεια με απίστευτο δέσιμο στη λαβή και δε μ'αφήσανε να τα πάρω γιατί λέει είναι επικίνδυνα! :sadist: (όντως είναι αλλά ποιός είπε οτι θα τα χρησιμοποιώ κιόλας~!!!!)

Hellsing → Phantom Duck
Phantom Duck ,καλησπέρα να σε ρωτήσω παλαιότερα υπήρχε ένα θέμα που με βοθούσες σε σχέση με την Claymore,στο προφίλ μου,έκανα και "Topic" αλλά μου το διέγραψαν.Οπότε η ερώητση μου είναι η εξής έχεις κανένα .torrent να κατεβάσω την σειρά Magna να διαβάσω? ολοκληρομένα ?(Έχω δει και τα 26 επεισόδια απο Claymore)

Stefi-chan → GhostPrince
Heeeey~ Μια χαρά, όσο μπορώ να είμαι στις εξετάσεις ^^' Δεν είναι και πανελλήνιες αλλά και πάλι... Εσύ πως τα πας? :D

Kenny → Night Wizard Seal
Παραείναι μικρές. Πες μου που τις βρήκες να τις κατεβάσω κι εγώ.

Nicktheartist → 愛情のある中心
Οι περισσοτερη απο τα ανιμε μαθενουμαι και εγω εχω μαθει καμποσα απο τα ανιμε αν και θελω να παω να μαθω και εχω και ενα φροντ 10 λεπτα απο το σπιτι μου που κανει ιαπωνικα θα παω αν μαθω απο τιυ χρονου.Χαχαχαχα ειδες τη φοτο με τα κατανα μου?

DarkElf → Nighteyes
Arigatooo!!!:ureshii: Το φανταζόμουν οτι δε θα'ναι τόσο εύκολο αλλά θα το προσπαθήσω,να έχω τουλάχιστον μια γενική ιδέα.Δε γίνεται να περιμένω 2-3 μήνες για το επόμενο chapter..!!!:mador2:

Nighteyes → DarkElf
[QUOTE]Αχ,θ'αρχίσω ιαπωνικά τον άλλο μήνα και με βλέπω με το βιβλίο των kanji να'χω πάρει τα raws και να τα μεταφράζω ένα ένα![/QUOTE]Nα ταν τόσο απλό...Το πιο ζόρικο στα Ιαπωνικά είναι η έκφραση. Το καλό είναι ότι τελείωνεις όλη την γραμματική τα πρώτα 2 χρόνια. Αυτό με την έκφραση όμως δεν τελειώνει... Βέβαια θα μπορείς να καταλάβεις περίπου τι λέγεται και από τον πρώτο χρόνο (με το λεξικό μαζί φυσικά) αλλά περίπου...
Για λεξικό κράτα το link για να το έχεις. [URL]http://jisho.org/words?[/URL] Αν πατήσεις και πάνω εκεί που λέει radicals μπορείς να κάνεις πολύ πιο εύκολα αναγνώριση kanji απ' ότι σε οποιοδήποτε βιβλίο-λεξικό.

DarkElf → Nighteyes
Χμμ...κατι ψιλοβιασμοί/καταναγκασμοί υπάρχουν,αλλά όχι σε στυλ enzai.Τέλος πάντων,δεν έχει νόημα να σου πω αν είναι καλό/βαρύ/βίαιο κλπ..Διαβάζεις/βλέπεις και ό,τι δε σ'αρέσει το παρατάς.
Το πιο ασφαλές είναι το sekkaichi hatsukoi,αλλά κι εκεί σε βλέπω να μπλέκεις με Raws γιατί δεν έχει προχωρήσει πολύ.(και το anime θα βγει κάποια στιγμη τον επόμενο χρόνο νομίζω:damn:)
Αχ,θ'αρχίσω ιαπωνικά τον άλλο μήνα και με βλέπω με το βιβλίο των kanji να'χω πάρει τα raws και να τα μεταφράζω ένα ένα!
Πάντως εδώ το κάψιμο είναι πολύ επικίνδυνο!Να σε ρωτάνε "'Εχεις φάει?" και ν'απαντάς "Τι?Feilong???Πού???":uhh:

Nighteyes → DarkElf
Δεν με πειράζει να ξεφεύγουν (φτάνει να μην έχει τίποτα βιασμούς), σου είπα μου αρέσει το crimson spell. Ήταν στο όριο της κτηνοβασίας στην αρχή αλλά δεν το πέρασε (ευτυχώς). Με το hard δεν έχω κανένα πρόβλημα το αντίθετο μάλιστα.:P Απλά το haru για μενα ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Και ήταν και μεγάλο οπότε δενόσουν με τους χαρακτήρες.
Είναι να μην πάθεις πλάκα;:P
Ναι, έχω σκοπό να δω/διαβάσω πολλά (το viewfinder το έχω κατεβασμένο btw) αλλά προσπαθω με μέτρο γιατί είναι επικίνδυνο να τα βλέπεις μαζεμένα. Πολύ κόλλημα, κι εκεί κι αν ξεφεύγεις από τον real world...Aν είναι και μεγαλούτσικο manga, σαν ζόμπι είμαι μετά.:D

Anelis → zade
[URL="http://25.media.tumblr.com/tumblr_l3gkhtgSEV1qzvl4eo1_500.jpg"]this[/URL] is epic material for comics