Community Status Updates

Kenny → Kino no Tabi
Είναι από το καταπληκτικό manga Ikigami. Σου προτείνω να το διαβάσεις. ^^
Καλώς ήλθες στο forum μας. :hi:

zweistein → ta-
hello! to mpaso sou ti montelo einai? exw ena filo pou endiaferete alal den yposxomai tpt :P

GhostPrince → Stefi-chan
τιχερηηηηη....:P...εγω μπ@ ...δεν το βλεπω..μαλλον το ιουλιο θα αρχισω μπανια..:emptyonexg1:
οι εξετασεις ολες...τελιωνουν 26 του μινα...:hahaha: πιο αργα απο ποτε....-_- anyway...τι να πεις....8α περασει XD..τι αλλα εσυ?:wis:

zweistein → red pyramid
hello
endiaferomai gia to Limp Bizkit - Chocolate starfish and the hot dog flavored water
mporeis na mou steileis mai foto tis katw pleura tou cd na dw se ti katastasi einai?
meneis a8ina mipws?

Kino no Tabi → Kenny
οι εικονες με την κιθαρα ειναι απο καποιο anime/manga? Ειναι πολυ ομορφες!

Vagelio → Jorg
Mιας και εισαι ειλικρινεστατος και δεν κανεις καθολου μα καθολου σλουρπ σλουρπ θα σου πω :hahaha::hahaha::hahaha:
Για μια στιγμη.... μην μου πεις πως αποφασησες να δεις το mushishi... OMGOMGOMGOMGOMGOMG! Θα παθω συγκοπη!:terror2: Μιλαμε για μεγαλο αλμα, εσυ ο shounenακιας να δεις μια τοσο μη-shounen σειρα! Παντως καλο θα σου κανει μια διαφοροποιηση, ξερεις τι απολαυση προσφερει λιγο mushishi μετα απο μια durarara, ενα FMA ή κανενα fairy tai? Χαλαρωνει το μυαλο και τα ματια οσο δε φανταζεσαι :wooi2:.
Oσο για το download, και εγω και ο αστρινος (τον επεισα να το δει xD) το κατεβασαμε απο τους anime awmn που ειναι ελληνικο fansub group και λειτουργουν αποκλειστικα με torrents. Επισης την συγκεκριμενη σειρα θα σου προτεινα να την δεις στα ελληνικα και ας πρεπει να την κατεβασεις με torrent γιατι αυτα που λενε οι χαρακτηρες θελουν προσοχη. Θα σου εφερνα τα cd μου αλλα εχω μονο απο το 1 εως το 13 γιατι τα υπολοιπα τα εδωσα στην onee-chan μου (ειχε μαζι και ενα αλλο ανιμε που της αρεσε :wet2:)
Απλως πρεπει να γινεις μελος για να το κατεβασεις [url]http://www.anime-awmn.net/forum/index.php?action=tracker;torrent=173[/url]

Nighteyes → Night Wizard Seal
Ναι έχει μέσα τεχνολογία, είναι και σε μελλοντικό χρόνο, αλλά όταν το κατηγοροποιείς ως scifi μπερδεύεις τον κόσμο.:D
Είδες το σχόλιο του Sunday.:P

Zoro → Yuki-chan
Όταν λες "συμφωνώ απολύτως, τι είναι αυτό πια το καινούριο με τον Kanda" = κι εσύ πας τον Kanda τελευταία δλδ;
Lovey ftw όντως, πάντως! :P

Zoro → nancy_neko
Πέσαν και να σε φάνε στο thread βλέπω (με την έννοια ότι σου απαντάνε και απαντάς σε όλους δλδ, όχι ότι δεν συμφωνεί κανείς κανείς μαζί σου), αλλά έτσι, δεν μασάμε, κόντρα στο κύμα! :P

Black Kaiser → DarkElf
[QUOTE]Μια φίλη μου κάθε φορά που δίνει αρχιτεκτονική της έρχεται βαθμός 2 μονάδες κάτω απ'αυτο που'χει γράψει[/QUOTE]
Και σε εμένα το ίδο συμβαίνει. Όσες φορές νομίζω ότι έχω περάσει έπαιρνα πάντα ένα 3.5. Αν δεν με περάσει αυτήν την φορά θα βάλω βόμβα στο γραφείο του.
Καλη επιτυχία με τα project, ελπίζω να μην θέλουν και πάρα πολύ δουλειά.

Black Kaiser → stark-sama
Η αλήθεια είναι πως ο Kisame έχει κάνει / θα κάνει σοβαρή ζημιά στην πλευρά των "καλών". Οι πληροφορίες είναι μπορεί και το σημαντικότερο πράγμα σε έναν πόλεμο, έτσι ο Madara βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά.
Συμφωνώ στο να δούμε Madara - Kabuto μετά το τέλος αυτού του arc αν και νομίζω θα μας γυρίσει και θα εστιάσει και πάλι στον Sasuke, μιας που έχουμε καιρό να τον δούμε. :uhh:

Night Wizard Seal → gexion
Χρόνια Πολλά Gexion-san :)
Να σε χαιρόμαστε. Με υγεία και χαρά :)