Community Status Updates

Night Wizard Seal → sunday
Κανείς, αλλά το αναφέρω για παιρεταίρω πληροφορίες. Αυτά τα συχαίνομαι από την κορφή ως τα νύχια. Αν κάποια sci-fi μου είναι 10 φορές αδιάφορα, αυτά είναι 1.000. Δεν ξέρω γιατί τόση απέχθεια για το είδος. Απλά αηδίες.

Night Wizard Seal → sunday
:wet2:
Κοίτα αυτήν την συζήτηση την έχω κάνει με αρκετούς. Απλά δεν μου αρέσει να εκλαμβάνω πληροφορίες, μυνήματα κλπ, μέσα από διαστημόπλοια, περιπέτειες στο διάστημα, ρομπότ. Δεν ξέρω, με κάνει να βαριέμαι, μου είναι παντελώς αδιάφορο.
Πιο συγκεκριμένα, sci-fi μπορεί να δώ πιο συχνά, mecha όμως με τίποτα.No thank you.

gexion → Night Wizard Seal
φχαριστώ για τις ευχές φίλε μου!
να εισαι καλά,και παντα κεφάτος κι ευτυχής :)

croco~boy
Μεσα σε λιγοτερο απο ενα χρονο, η μπαρα μ εχει φτασει 99% κ περισσοτεροι απο 950 peeps ειδαν το προφιλ μου! I am so happy <3!
Aντε ακομα 30 γ να φτασω τους 1000ς! Διασωστε το LOL!!!

sunday → Night Wizard Seal
Γιατί είσαι 15 και απορρίπτεις απόλυτα τα sci-fi με μια και μοναδική εξαίρεση το Wolf's Rain.

iristella → Mad_Hatter
[URL=http://img19.imageshack.us/i/19861full.gif/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6195/19861full.gif[/IMG][/URL]

Erisadesu → Left64Vegeta
βρε βρε καλώς τα μάτια μας τα δυο....
πριν μερικές μέρες γνώρισα τον Narita
ή καλύτερα να πω δεν γνώρισα τον Narita.

spartankid → Kai
είχα πορωθεί μια φορά βλέπαμε ποδόσφαιρο με τον πατέρα μου και είμαστε σε αγωνία και είχε μείνει ένα τελευταίο pop corn πάει να το πάρει φωνάζω don't do it Fedon με κοιτάει με απορία και το τσίμπησα muhahahahahaw xD

spartankid → Kamen Tantei Zura
σε ευχαριστώ πολύ άσε που σε κάποια σημεία έπρεπε να κάνω γραμμές με το πινέλο και το χέρι μου δεν τραβάει (στον μικρο χειρούργο ποτέ δεν κερδιζα :( anyway thnx :D

Kamen Tantei Zura → Kai
it's okay. γι' αυτό έγραψα και τα anime. Πιστεύω ότι θα το τελειώσεις γρήγορα το Hatsukoi, και άντε να δούμε τι θα δεις από όλα αυτά τα dvd που έχεις. πρέπει να τελειώσω το cluster edge *μπιμπ*. Όλο λέω ε μωρέ άλλη φορά. Εκεί θα σταθεί να δεις~ θέλω να δω και το sexy commando.

Mad_Hatter → iristella
of course it is, talking about deep here, xd
Και η αλλαγη hairstyle απο ημιμαλλιας-ημιφαλακρος εχει ενα βαθυτερο νοημα, που ομως δε μπορω να προσδιορισω .

Kai → Kamen Tantei Zura
xD Xoxoxo, δεν ξέρω καμιά από αυτές αλλά θα το κοιτάξω.
ΥΣ. Το Hatsukoi λέω να το αρχίσω μόλις τελειώσω το Ayatsuri Sakon