Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

ή την Yachiyo από Working ή την Kyouko από το ίδιο anime.
Jun 05 2010 20:09
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

το MAL θέλει και μικρή εικόνα~ κάτσε να σκεφτώ (μη πεις τίποτα γι' αυτό ε) I want Koyoi-chan from Hatsukoi Limited! :kill4u: can you? can you? Δεν έχει πολλές εικόνες όμως. ή την Manabi-chan από το προφανές, Manabi- Straight. Τι λες τώρα; Η καλύτερη επικοινωνία. Τι σου έχει κάνει η τεχνολογία ε;
Jun 05 2010 20:07
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ε, βασικά σου είχα πει για το MAL αν θες για signature, αλλά δε μου είπες ακόμα με τι, βασικά δεν είδα τρομερές εικόνες με τον χαρακτήρα που μου είχες πει, δώσε καμιά εναλλακτική. :Ρ Όχι τπτ άλλο, να περάσω και την ώρα μου. Αυτά είναι, να μένεις στο ίδιο σπίτι και να μιλάς από το ANGR.
Jun 05 2010 20:02
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

26 του μήνα??? Ο_ο Good luck with that... Αν και μετά εσύ θα είσαι ελεύθερος, εγώ έχω και καλοκαιρινά φροντιστήρια :( Και ναι, έκανα το πρώτο μου μπάνιοοοο~ Αν και δεν έκατσα πολύ και η θάλασσα ήταν πολύ κρύα >.< Ωραία ήταν :3
Jun 05 2010 19:54
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Με βοηθάς για να καταλήξω τελικά να κοιμηθώ όρθια; ε διάδοχε του yuri geller; να βάλω τελικά την signature με τη Maria ή θα με κάνεις καινούρια εσύ; άσχετο τώρα, ρε συ στις εξετάσεις στην Ιστορία πρέπει να γράφω τα ονόματα των αρχαιολόγων με λατινικούς χαρακτήρες; Βαριέμαι~ τον Σλήμαν πχ το έκαναν μόνοι τους αλλά τους Τσαντγουικ κτλ;
Jun 05 2010 19:50
Photo

iristellaMad_Hatter

Δεν καταλαβαίνω τι υπονοείς? Δεν είναι το tsundere vs yandere σοβαρό θέμα? xD
Jun 05 2010 19:46
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

ευχαριστώ πολυ 8D μπράβο πολύ καλό! έκανες πολύ καλή δουλειά. Να σου την αλήθεια, στο δικό σου ο τοίχος εκεί που είχε το text πριν, μου φαίνεται πιο σωστός τώρα :P
Jun 05 2010 19:46
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

:hypno: Κοίτα προσχετικά το emoticon και άρχισε να επαναλαμβάνεις από μέσα σου "Κοιμήηηησου... Κοιμήηηηησοου...."
Jun 05 2010 19:44
Photo

Kai → spartankid

True, του έδειξε ότι έπρεπε να βρει καλλιτεχνικό όνομα. Φαίδονας, μια χαρά ονοματάκι του έβγαλε, έγινε ατάκα που κράτησε τόσους μήνες, λίγο του είναι; xD
Jun 05 2010 19:41
Photo

Vagelio → Jorg

Μια εξαιρετικη επιλογη θα ηταν και το seirei no moribito. Οσο για το mushishi, αν θες direct links οπως megaupload για παραδειγμα θα χρειαστει να ψαξεις αρκετα μιας και ειναι licanced (εδω δεν μπορεσα να το βρω εγω που ξερω τοσα download sites). Gomen, τα περισσοτερα links που βρηκα ηταν νεκρα. Οσο για τα torrents, κι εγω τα ψιλοσιχαινομαι αλλα μερικες φορες ειναι απαραιτητα Τ^Τ. Ελπιζω να το βρεις.
Jun 05 2010 19:36
Photo

Mad_Hatteriristella

[QUOTE=iristella]Βtw Kanda is not nihilist. He is just tsundere. XD[/QUOTE] Και το βαθυτερο νοημα αυτου του arc ειναι να δωθει απαντηση στο φιλοσοφικο ερωτημα tsundere vs yandere :P /troll
Jun 05 2010 19:26
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, θα έρθω στο meeting. Είναι Κυριακή αν θυμάμαι καλά επομένως θα το δω και σαν διάλλειμα απο το διάβασμα. ;)
Jun 05 2010 18:32
Photo

spartankid → Kino no Tabi

λατρεύω τα ταξίδια αν και δεν έχω πάει πολλά λατρεύω να ταξιδεύω μόνος μου
Jun 05 2010 18:24
Photo

Jorg → Vagelio

Καλα μην φανταστεις κιολας, τα εχω κοψει τα πολλα shounen. Να φανταστεις κατεβασα casshern sins και σκεφτομαι να αρχισω και eureka seven. Επεισης κατεβαζω και code geass αλλα τεσπα. Θα δω για το link μιας και σιχαινομαι τα torrent καπως XD. Ευχαριστω και παλι Vage-chan.
Jun 05 2010 18:16
Photo

Ryuji → 愛情のある中心

Np :congrats:. Ωραίες ζωγραφιές btw keep it up :riiight:
Jun 05 2010 18:12