Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Γενικότερα δεν μου αρέσει η εικόνα των ρομπότ. Γούστα είναι αυτά.
Jun 05 2010 23:08
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

Εχεις κακη εμπειρια, ε? Δεν γυριζουν παντως ολλες οι mecha σειρες γυρω απο ενα Giant robot που μαμει και δερνει.Παρε παραδειγμα το SDF Macross στο οποιο τα robot παιζουν μικρο ρολο, η αυτο που σου εδωσα. Δε σε παρεξηγω βεβαια αν εχεις κακη αποψη για αυτα, εχει βγαλει πολλες μετριες-κακες σειρες το ειδος (ασχετα αν εμενα με πορωνουν) αλλα εχει και μερικα διαμαντια απο τα οποια κερδιζεις.Γενικα απο το 95 και πριν εβγαιναν τα καλα mecha (nge, τα πρωτα gundam και macross) μετα αρχιζαν τα studio να πετανε ολλο το budget σε αστραφτερες εικονες και beamspams (βλ code geass).
Jun 05 2010 22:41
Photo

Night Wizard SealMad_Hatter

Τα mecha ναί τα μισώ, τα sci-fi όχι όλα. Αυτά τα οποία είναι πολύ sci-fi πχ pale cocoon, terra e δεν μου άρεσαν καθόλου. Και μετά ότι έχει πολύ ρομπότ μέσα. Edit. Το κατεβάζω και όταν το τελειώσω θα σε πω εντυπώσεις :P
Jun 05 2010 22:27
Photo

spartankid → Kino no Tabi

xD πιστεψέ με δεν πρόκειται δεν μιλάω πολύ όταν ταξιδεύω :P
Jun 05 2010 22:22
Photo

Night Wizard Seal → sunday

Κοίτα το Wolf's Rain δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Μου αρέσει σαν υπόθεση και τα στοιχεία sci-fi που έχει. Όπως ξανα είπα είμαι πιο ανοιχτός στα sci-fi. Στα mecha no :P
Jun 05 2010 22:22
Photo

Kino no Tabi → spartankid

χα! κι εσυ το ιδιο! μπορει να σε πετυχω καπου στο δρομο!!!
Jun 05 2010 22:16
Photo

Jorg → Kai

Hi :hi:! XxKaiserxX απο animeplanet ετσι; Πιστευω να με θυμασαι :P.
Jun 05 2010 22:13
Photo

spartankid → Kino no Tabi

xD τοτε είμαι 19 η kino είναι ο έρωτας μου σου εύχομαι να ταξιδέψεις όσο πιο μακριά μπορείς :)
Jun 05 2010 22:10
Photo

Mad_HatterNight Wizard Seal

Μιας και απο οτι διαβασα μισεις τα sci-fi/mecha σπαταλησε 25 λεπτα απο το χρονο σου και δες [URL="http://www.bakabt.com/148878-voices-of-a-distant-star-hoshi-no-koe-niizk.html"]αυτο[/URL].Αγαπημενη και πολυ συγκηνιτικη ova, ισως αλλαξεις γνωμη :)
Jun 05 2010 21:50
Photo

sunday → Night Wizard Seal

Μαν, εσύ είπες ότι τα το μοναδικό sci-fi που είναι καλό είναι το Wolf's Rain (το οποίο btw είναι περισσότερο fantasy παρά sci-fi κατά την ταπεινή μου άποψη). And Terra E sucks balls. Αυτό δε σημαίνει τίποτα όμως.
Jun 05 2010 21:36
Photo

Kino no Tabi → spartankid

^^ βλεπω εισαι 18 χρονων οπως κι εγω... Σε 10 μερες τελειωνω το σχολειο και μπορω να πω πως το ταξιδι τωρα ξεκιναει! ;)
Jun 05 2010 21:32
Photo

Με τα sci-fi δεν είμαι απόλυτος. Είμαι πιο ανοιχτός.
Jun 05 2010 21:30
Photo

Και για να πω ένα παράδειγμα, το Terra E δεν μου άρεσε καθόλου... Να ένα sci-fi που με άφησε αδιάφορο.
Jun 05 2010 21:29
Photo

sunday → Night Wizard Seal

Άντε πάλι με τα mecha... καλά άστο. Δε μου πέφτει λόγος, ο,τι θες βλέπεις. Απλά είναι νωρίς να είσαι απόλυτος.
Jun 05 2010 21:27
Photo

Kino no Tabi → Kenny

θα το διαβασω ευθης αμεσως! Ειναι ενα ωραιο βροχερο βραδυ και εψαχνα κατι να διαβασω! [I]Arigatō![/I] ^^
Jun 05 2010 21:27