Community Status Updates

GhostPrince → Stefi-chan
χαχα...nice...:) & thanks :P
και ναι αστα.....αλλα νταξει οταν τελιωσουν ολα...8α νε μια χαρα...:wooi2:...ασε που παιζει να παω και διακοπες με παρεα φετος..:kill4u: 4 da 1rst time xD
και ασε....καλα 8α περασεις κιεσυ απο'τον ιουλιο....8α γνωρισεις το αγκουρακι της 3της..:hot:...αλλα νταξει μια χρονια ειναι τελικα..σιγα xD....που στην ουσια..δεν 8α καταλαβεις ποτε περασε....απλα ειναι το λιωσιμο στα βιβλια -_-
anyway...τι αλλααα???:ureshii:

Lebw → .morgenstern
HAHAHA! Ε, καλα μη φανταστεις, ολοι οσοι δινουν εξετασεις αυτη την εποχη τα ιδια περνανε! :P
:hahaha: O ιδρωτας του Τill με ζελε? Πωπω, που το σκεφτηκες??

Mad_Hatter → Kenny
happy 6666th post man
[IMG]http://i48.tinypic.com/2psq0yh.jpg[/IMG]
Θα τα διαβασουμε κατα το βραδυ τα σατανικα που μοιραζεις και ελπιζουμε σε μη εκτεταμενη Brain damage γιατι εχουμε και εξεταστικη ^^

Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Ooo thank you! :)
Αυτό το άνιμε το έχω ακούσει. Κάποτε θα το δώ. Όταν βρω χρόνο.:P

Mad_Hatter → Night Wizard Seal
Για αυτο στο εδειξα, για να δεις οτι υπαρχουν mecha που εχουν και σεναριο.Επισης η συγκεκριμενη ova ειχε δημιουργηθει απο ενα μολις ατομο ακομα και στο voice acting, τον δημιουργο του επισης φοβερου 5cm/s αν το εχεις δει (αν δε το εχεις να το κανεις, δεν ειναι sci-fi xd).
Και μιας και μου εκανες τη χαρη και τουλαχιστον προσπαθισες, here is a small gift
[SPOILER]
[IMG]http://i45.tinypic.com/14wrsko.jpg[/IMG]
[/SPOILER]

Kai → spartankid
Χαχαχα. Αυτό θα πει ανησυχίες γονέων. Ευτυχώς ο πατέρας μας σταμάτησε μ' αυτό το θέμα, γιατί μας πέτυχε 5-6 φορές να βλέπουμε anime με κάτι σκηνές που μόνο παιδικές δεν ήταν.
Το πιάσαμε μάλιστα μια φορά να χαζεύει Naruto σ' ένα γαλλικό κανάλι, άσχετα που δεν καταλάβαινε τίποτα. Το θεϊκό ήταν όταν έμαθε από την αδερφή΄μου ότι ήταν νίντζα, την κοίταξε με έκπληξη και ρώτησε "Και αυτός γιατί φοράει πορτοκαλί;" xD
Η θεία μου επειδή άρχισαν και οι ξαδέρφες μας να βλέπουν κλασσικά ΄"Να, κολλήσανε και με αυτά τα κινούμενα σχέδια τώρα. Αν δεν ήταν στα αγγλικά για να τους βοηθάνε να τα μάθουνε δε θα τους αφήνα να τα βλέπουν, πώς τους ήρθε να δουν παιδικά σ' αυτήν την ηλικία." (xD μέχρι και να anime μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γονείς για εκπαίδευση, μετά βέβαια ακολούθησε μεγάλη συζήτηση)
Ναι, άσε το Clannad το παλεύω εδώ και καιρό, όλο λέω να το αρχίσω και όλο μένει πίσω, έλεγα να το αρχίσω το Πάσχα αλλά δε μου βγήκε. Τώρα μέσα στο καλοκαίρι που δε θα έχω και τι να κάνω στο χωριό θα κοιτάξω τουλάχιστον την 1η season να τη βγάλω. :) Είναι υπέροχο anime.

spartankid → Kai
καλά άστα τα κλασσικά πάλι mickey maous βλέπεις ; και το επικό συζήτηση μάνας θείας
μάνα:πάει το χάνω το παιδί μου
θεία: τι έγινε
μάνα:από τα 5 του βλέπει συνέχεια pokemon.
θεία:αν κολλάει έτσι και με τις γυναίκες τον έχασε απο τώρα.
>.>

spartankid → Kamen Tantei Zura
τώρα που έκατσα main pc το τακτοποιώ πάραυτα λοιπόν σας προσθέτω *niar* xD

Kai → spartankid
LOL! Καλά και αυτή η γυναίκα τι σας έβαζε να λέτε; xD Με αγγλικά το μόνο κουλό που θυμάμαι είναι με τη γιαγιά μου. Μου είχε δώσει μια κατσαρόλα με φαγητό τώρα να την πάρω σπίτι και μου λέει μια "Πρόσεχε", απαντάσω "Ok." "Μα τι λες παιδάκι μου, δεν καίει." Και φάγαμε 2-3 να τις εξηγώ τι είπε και ότι δεν εννοούσα ότι η κατσαρόλα έκαιγε. -___-''
Καλά δεν θα μιλήσω για όταν έρχονται σε απαφή με τα anime, εκεί είναι πιο πετάνε θεϊκές ατάκες xD

Kamen Tantei Zura → spartankid
Καλορίζικο λοιπόν!! :D Ναι, φυσικά!! :) μπορούμε να κάνουμε ένα απλό banneraki προσωρινά ώστε να έχουν ήδη πρόσβαση στη σελίδα σου, και μετά το αντικαθιστούμε με το δικό σου.

spartankid → Kai
επικές στιγμές στο δημοτικό είχαμε μια καθηγήτρια που μας έλεγε όταν πάτε σπίτι θα λέτε στην μαμά σας i m starving i want something to eat.Το τι ιπτάμενη παντόφλα είχα φάει από την μάνα μου δεν περιγράφεται :P

spartankid → Kamen Tantei Zura
[url]http://zero-bubbles.blogspot.com/[/url] άρχισα να ετοιμάζω το blog για το group μπορώ να σας κάνω affiliate ; Δεν έχω ετοιμάσει ακόμα banneraki για affliates αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα θα ήθελα να σας βάλω από τώρα

Strange Loop → Kenny
Happy 6666th post
Για λιγο κοίταξα δεξιά τα mini statistics και φοβήθηκα.
Ι am really scared man