Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → meidei

Ωραια ειναι η τελευταια αλλα ισως το τραβαει λιγο περισσοτερο απο οσο θα πρεπε. Παντως εχει καποιες τρελες ανατροπες. Εγω ειμαι αναμεσα σε 13 ongoing,μεταξυ των αλλων conan και furikabutte,εξεταστικη και infinite space. Αυριο γραφω πρωτo μαθημα και atm διαβαζω ravages of time :P
Jun 08 2010 01:02
Photo

meidei → Hanzo

Αα, καλά που μου το θύμησες. Μου έμεινε η τελευταία υπόθεση εδώ και κάτι μήνες (δεν την ξεκίνησα καν, tbh). Τώρα είμαι μεταξύ Conan-εξετάσεων-Zelda.
Jun 08 2010 00:54
Photo

Kenny → aboumonkey

Με γεια το Complete! status ρε. :riiight:
Jun 08 2010 00:51
Photo

Black Rabit → Getekid

Ι...Ι.....ΙΡΛΑΝΔΙΑ?????????:oo: Πωωωωωω θα είναι τέεεεεεεεεελεια!!!Πρέπει να είναι τόσο πράσινη!!!Έχει τόσους μύθους και θρύλους και νάνους που κλέβουν το χρυσό και το κρύβουν μέσα σε καζάνια μέσα στο χώμα!!:awww: Ζηλεύω άπειρα αλλά θα το παίξω κηρία!:orly: Για πόσο θα πας?(Θα παρακολουθήσεις και το Quidditch World Cap?-επηροές από τον Χάρη Πότερ~!Δεν είναι κάτι το ανισυχητικό!) Αχ Brook....μη με λες Φίλια...μπορείς απλά να με φωνάζεις HERO!!:hero: Θα σου στέλνω "δωράκια" όποτε το ζητήσεις για να σου πετάγονται τα μάτια εξω!.....αν και....δεν έχεις μάτια....:hot:
Jun 08 2010 00:40
Photo

Lebw → papp0us

Γι' αυτο ακριβως δεν μπορω να τα παρακολουθησω, αν στα 400 τα 200 λεω εγω ειναι fillers ή μια μαχη να κραταει 15 επεισοδια, δεν αντεχω πραγματικα, μεχρι 100-150 το πολυ, πιο πολλα δεν τα αντεχει ο οργανισμος μου. :P Kαλα λογικο μου φαινεται να ψοφας για τετοιου ειδους, οπως και να το κανουμε it's in your blood, your nature. Τα ecchi εχουν κι αυτα την πλακα τους, αλλα απο ενα σημειο και μετα μου φαινονται σαν να γινονται σε ολα το ιδιο, boobs, misunderstandings, accidents that have boobs, panties and nosebleeds all over the place κλπ... Το Rosario+Vampire π.χ ηταν αρκετα ευχαριστο μπορω να πω, αλλα το Love Hina δεν αντεξα πανω απο 3 επεισοδια. To School Days απο την αλλη, ολο διαβαζα για αυτο και λεω τι σκατα ας το δω, (ειχα διαβασει και spoiler φαντασου) ε και το ειδα και εμεινα μ*λακας στο τελος. Θα το χαρακτηριζα εμμ ανατρεπτικο? [για harem παντα] Aν και ενας γνωστος μου, ειχε παιξει το παιχνιδι και μου ειπε πως ολα αυτα τα αγοροπαιχνιδα εχουν τουλαχιστον ενα τετοιο τελος, οποτε ειπα: "Α, οκ τοτε μου περασε απλα αδιαφορο." :P DMC καφρικο, μουσικο, αστειο, απλα ΤΕΛΕΙΟ. It's something that you MUST see, ειδικα αν εισαι ροκας-μεταλλας.
Jun 08 2010 00:19
Photo

papp0us → Lebw

Μα αν είχαν σκοπό να δούν anime δε θα λέγανε τέτοια άκυρα. Απλά προσπαθούν να μας βγάλουν ή τρελούς ή ανώμαλους.. anyway, τους εύχομαι καλή τύχη:P αυτό με το σταμάτημα μην το λες.. το Naruto ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ! ολοι μεσα στο παράπονο είναι, αλλα το διαβάζουν και το βλεπουν σαν τρελοί:P Εμένα πάντως με αρέσει, όσο και αν σε ξενερώνει ώρες ώρες.. 400+επεισόδια δε μπορεί ολα να είναι καλά. ΑΑΑ Ecchi βλέπω με τον κουβά, βασικά αν έχει slapstick και ecchi το anime δε το αφήνω με τίποτα. Εκτός βέβαια αν είναι σαν τo Dragonaught και το ikkitousen που παλέυαν και πετιόντουσαν boobs δεξιά και αριστερά να μου λείπει! Το πολύ ecchi το κάνει μπούρδα. Για στυλ love hina, needless,midori days,seto no hayanome και έτσι ψοφάω:P To DMC το έχω waitlist, είμαι και ροκας αναθεμά με.. αλλα ολο κάποιο καλύτερο βρίσκω και το κάνω stall, τελευταία φορά έχασε απο το Beck, ενώ πριν απο αυτό είχε χάσει απο το Nana:P Είναι και κάφρικο,πρέπει να είναι must
Jun 07 2010 23:57
Photo

MisaYoshiko → iris 生活 kurosaki

αλλαζουν ρουχα συνεχεια και το σχολιαζουν κιολας:Ρ
Jun 07 2010 23:52
Photo

Lebw → papp0us

Kοιτα, το να κρινουν μερικοι ηλιθιοι με αυτον τον τροπο, το μονο που δειχνουν ειναι πως δεν εχουν δει ποτε τους ενα αξιολογο anime [εννοωντας κατι περα απο Pokemon (τα οποια ειχαν φαση αρχικα), Naruto και οτι αλλη εμποριλα υπαρχει] ή οτι απλα δεν μπορουν να τα αντιληφθουν ή οτι δεν ειναι ανοιχτομυαλοι. Ι don't know, δεν με ενδιαφερει και ιδιατερα η γνωμη τους να σου πω την αληθεια, ο καθενας μπορει να βλεπει οτι θελει. Κι εγω εχω δει διαφορα, απο ecchi μεχρι seinen μεχρι οτι θες, [οπως το Claymore, το Detroit Metal City (το οποιο ηταν ΓΑΜ*ΤΟ), He is My Master, Love Love?, Mnemosyne και ελαχιστο Naruto κλπ.] Btw το Ouran ειναι ΤΕΛΕΙΟ. :awww: Εγω πιστευω με λιγη φαντασια κ' skills ολα γινονται. :P Aλλα με μια μονο διαφορα, αν ενα shounen anime δεν ειναι καλο, το κοινο του απλα σταματα να το βλεπει, ενω στα shoujo θα κατσουμε να παραπονεθουμε και να αναλυσουμε γιατι ειναι ετσι οπως ειναι και τι πρεπει να γινει για να αλλαξει αυτο, at least that's what i think. [οχι οτι θα γινει καποια αλλαγη] :P
Jun 07 2010 23:41
Photo

The Tragic Prince → laraska

μπα τπτ πουθενα
Jun 07 2010 23:30
Photo

papp0us → Lebw

ΤΑ yaoi και τα yuri είναι για "ιδιαίτερα γούστα". Σε οποιον αρέσουν καλώς, γούστα είναι αυτά, το κακό όμως είναι οτι οι απ'εξω κρίνουν τα shoujo και τα Shonen σαν yuri και yaoi. Πολλές φορές μάλιστα κρίνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το είδος των anime σε παραλληλισμο με τα yuri/yaoi, ίσως επειδή έτσι τους βολεύει. Σπαστικό μεν,Αναποφευκτο δε. Τα Shonen τα έχω δει σχεδόν ολα(αγοράκι γαρ) και απο τα Shoujo έχω δει τα καλύτερα(nana,skip beat,Ouran host club(αυτο το βλεπω τώρα) Kimi ni todoke, Bokura ga ita,lovely complex(αυτο μου άρεσε πολύ), βλέπω και το kaichu no maid sama,και μερικά ακόμα που δε θυμάμαι) Βασικά εγώ δεν θεωρώ οτι ένας άντρας μπορει να γράψει επιτυχημένα Shojo γιατι δεν έχει την ιδιοσυγκρασία(αν και κανα 2 που έχω δει απο αντρες ήταν αρκετά καλά, αλλα είναι εξαίρεση). Επίσης το naruto κάνει μπαμ απο μακριά οτι είναι γραμμένο απο αντρα, απο τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι θηλυκοι χαρακτήρες(χαζά, ηλίθια, σαν γλάστρες). Αν αυτό γινόταν σε ένα shoujo αυτομάτως θα ήταν για τα μπάζα, ενώ στο ναρουτο περνάει απαρατήρητο.
Jun 07 2010 23:16
Photo

Lebw → papp0us

Πωπω και εγω το ειχα ακουσει το spoiler αυτο, πραγματικα ενα απο τα χειροτερα που μου εχουν πει μεχρι σημερα. Αυτη που γραφει το NANA ηταν στο νοσοκομειο εδω και περιπου εναν χρονο γι' αυτο ηταν σε hiatus, απο οτι λεγεται θα βγει το καινουργιο chapter καπου τον Ιουλιο (μακαρι). Παλι καλα που ειναι καλα η γυναικα και δεν πεθανε *φτου φτου φτου* γιατι αν συνεβαινε αυτο it would REALLY suck. Λοιπον, θα τα παμε πολυ καλα μου φαινεται, δεν ξερω ποια shoujo και ποια shonen εχεις δει, αλλα την αποψη σου επι του θεματος την θεωρω σωστη και ξανασυμφωνω. :P Δεν νομιζω πως ειναι θεμα φυλου, βασικα ειναι αναλογως τι θελει να φτιαξει ο καθενας, γιατι πιστευω και πως μια γυναικα μπορει να φτιαξει ενα αναλογο "Naruto" και ενας αντρας (με μεγαλυτερη ευκολια θα ελεγα) ενα αναλογο "Sailor Moon". Αλλα δεν νομιζω να ειναι το ιδιο! :P Tωρα για τα yuri κ' τα yaoi, τι να πω μπορει οπως λες να ειναι παρεξηγημενες οι σχεσεις στα anime αλλα σε αυτον τον τομεα ειναι λιγο πολυ τραβηγμενο don't you think?
Jun 07 2010 23:03
Photo

papp0us → Lebw

Έχω δεί πάρα πολλά shoujo(τα καλά δηλαδή) Το οτι δίνουν βάση στη γυναικεία ψυχολογία δεν σημαίνει οτι ολο το υπόλοιπο Cast είναι gay.. Ειδικά το Nana έχει τον αγαπημένο μου και πιο "αληθινό"αρσενικό χαρακτήρα σε ανιμε, τον Nobuo! Γενικά το θέμα σχέσεων στα anime είναι παρεξηγημένο, γιατι έχουν θέματα που στα χωριά μας ειναι ταμπού(και στις πόλεις μας να μη σου πω) Βέβαια υπάρχουν και anime που είναι ακραία (yuri,yaoi) και δεν μπορείς να τα δεις αμα είσαι του ίδιου φύλου. Για το Nana δεν άρχισα το Manga ακόμα για 2 λογους. Α) είναι stalled δεν ξέρω και εγώ για πόσο καιρό ακόμα, και αν δεν έχει τέλος, μου είναι δυσκολο να το ξεκινήσω.Β) έχω φάει το απίστευτο spoiler οτι [SPOILER]ο Ren τινάζει τα πέταλα[/SPOILER] και έχω ξενερώσει. Γενικά, τα καλά Shoujo είναι καταπληκτικά anime, ενώ τα καταπληκτικά Shonen είναι καλά anime..(με εξαιρέσεις βέβαια) Δυστυχώς οι γυναίκες τα πάνε καλύτερα με το γράψιμο:P
Jun 07 2010 22:42
Photo

Lebw → papp0us

Ενα σου λεω, που να διαβασεις το manga εκει ΔΕΝ φανταζεσαι τι γινεται, αλλα ειναι οντως πολυ "γυναικειο". Και με αυτον τον χαρακτηρισμο δεν εννοω μονο το γεγονος οτι εχει bishounen μεσα, ουτε οτι καποιος απο τους πρωταγονιστες αποφασισε να το γυρισει και παει με αντρες αλλα ουτε και οτι ο Ren ή o Takumi ή ο οποιοσδηποτε αποφασισε να παντρευτει την αδερφη του οπως γινεται σε μερικα shoujo anime. Απλα το λεω γιατι τα shoujo ειναι λιγο παρεξηγημενα...:bahhh: (Δεν ειπες τιποτα, απλα επειδη ειχα προσφατα μια αναλογη συζητηση, καποιος ειχε την ιδεα πως τα shoujo ειναι μοναχα του παραπανω περιεχομενου, για αυτο διευκρινιζω.:P) Anyway εχει φοβερο plot. [I]"Πολύ πιο δυνατά συναισθήματα σου περνάνε απο οτι το χολιγουντ και ας είναι ζωγραφιές!"[/I] That's exactly my point, δεν θα μπορουσες να το πεις καλυτερα.
Jun 07 2010 22:21
Photo

papp0us

Το έιδα πρόσφατα το NANA. πολυ καλό anime, αλλα είναι ιστορία γυναικείας ψυχολογίας και απλά το είδα σαν καλό anime.. Βασικά το Clannad είναι δεν είναι το love story που με κόλλησε, είναι το δραμα. Πραγματικά απο κάποια στιγμή και μετά γίνετε δράμα. Αυτός είναι βασικά ο λόγος που βλέπω και anime. Πολύ πιο δυνατά συναισθήματα σου περνάνε απο το χολιγουντ και ας είναι ζωγραφιές!
Jun 07 2010 21:57
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

ωωω μεγάλο project. και σίγουρα θα έχει απήχηση, μιας και είναι διάσημο. Ευκαιρία να το ξαναπιάσω και εγώ δηλαδή, το έχω παρατήσει στα τελευταία chapters. XD αν το πιάσεις, καλή τύχη! 8Dκαι ό,τι άλλες ευχές λέμε! 8D
Jun 07 2010 21:56