Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

χεχε 8D λολ αλήθεια; thanks. αν και υπάρχει το manga, το addictive to carry που έχει την ίδια θεματολογία - φαγητό, μάγειρας.
Jun 07 2010 21:53
Photo

Tea-chanKenny

Παππούλη, link για τα raws του Koizumi παρακαλώ;;; *χτυπιέται*
Jun 07 2010 21:51
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: καλο ακουγεται!
Jun 07 2010 21:49
Photo

Lebw → papp0us

A, εχει και το After Story μαλιστα. Αρα οντως θελει τον χρονο του. Και οσο για την μουσικη, εχεις δικιο, στα περισσοτερα anime τετοιου τυπου η μουσικη τους σε συνδυασμο με τους διαλογους [αν αξιζουν] ειναι πακετο δυστυχιας. Δεν ξερω, γενικα τα love story και τα psychological ποτε δεν με αγγιζαν [i mean you know movies etc.] μεχρι που αρχισα να βλεπω anime. Ειναι αλλο το κλιμα? I really don't know... Παντως, για μενα, το απολυτο anime για να το δεις οταν εισαι στα "καλα" σου ειναι το ΝΑΝΑ (αν το ξερεις), τοσο κλαμα απλα δεν υπαρχει. [ειδικα στο manga]
Jun 07 2010 21:47
Photo

Night Wizard Seal_GaARa_

Happy Birthday :) Να τα χιλιάσεις και ότι επιθυμείς :)
Jun 07 2010 21:46
Photo

Night Wizard Seal → Glaurung

Τι είχες φίλτατε και έκανες επεμβασούλα στο πόδι; [spoiler]Sorry που γίνομαι περίεργος αλλά ξέρεις τι κάνει ο πολύς Χάουζ :P[/spoiler]
Jun 07 2010 21:37
Photo

Hanzo → meidei

Tελικα το εβγαλες το Miles Investigations η καιγεσαι με meitantei conan all the way(oπως και εγω αλλωστε :P ) Eντυπωσεις?
Jun 07 2010 21:28
Photo

papp0us → Lebw

Ούτε εγώ ήξερα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΕΤΟΣ ΔΕ Σ'ΑΦΗΝΕΙ!!:D Γενικά καλά τα ξέρεις, και εγώ αναίσθητος είμαι, αλλα οταν το δεις θα με καταλάβεις είναι 2 σημεία που σε καταχαντακώνει το καταραμένο.24 είναι το Clannad, και άλλα 24 το Clannad After Story; 48 στο σύνολο.. είναι πολλά, και ολο το after story είναι μια κατάθλιψη.. γι'αυτο σου λέω.. μαζευε δυνάμεις:P
Jun 07 2010 21:25
Photo

Hanzo → Tenshi

Taisatsu na mono PROTECT MA BALLS!
Jun 07 2010 21:24
Photo

Jorg → Kai

Κατσε να τα παρω ενα-ενα XD. - Εχεις δικιο, το downloading γινεται εθισμος ετσι και το αρχισεις. Τωρα δεν τολμω να αγγιξω streaming :P. Ναι, βασικα η Vagelio μου τα εμαθε τα ανιμε. Μαλιστα το πρωτο ανιμε που ειδα και ηξερα οτι ηταν ανιμε ηταν ενα επεισοδιο του Gintama XD (Θα πρεπει να το συνεχισω και αυτο καποια στιγμη). - Το προβλημα με το buffering δεν ηταν μεγαλο. Αν και συνηθως περιμενα μεχρι να φορτωσει ολο, μπορουσα να αρχισω να το βλεπω μετα απο κανα λεπτο (και λιγοτερο). Αυτο με τα επεισοδια το εκανα και εγω XD. - Το Code Geass ολο ελεγα να το αρχισω και ολο δεν το αρχιζα XD. Σκεφτηκα να το δω μετα που ειδα Gundam 00 και ηθελα να μπω πιο πολυ στα mecha :P. Το casshern sins ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μου πεσει βαρη, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραιο και για αυτο λεω να το αρχισω. - Εμεις τελειωνουμαι στις 16. Δινω Χημεια στις 8, Αγγλικα στις 9, Εκθεση στις 11, Γεωμετρια στις 14 και Θρησκευτικα στις 16. - Arakawa, ε; Κωμωδια, βλεπω ειναι, οποτε θα το εχω στα υποψειν μου. Θα μου χρειαστει λιγο comedy μετα απο αυτα που εχω να δω XD. Οντως εχει να πεσει :P. Μεχρι στιγμης εχω σχεδιασει να δω 7 τιτλους (Kuroshitsuji, Casshern Sins, Code Geass 1st and 2nd season, Eureka Seven, Clannad 1st and 2nd season, Seirei no morbito και mushishi)(copy-paste απο το σημειοματαριο, τα 2 τελευταια ειχα ξεχασει να τα βαλω, παλι καλα που το θημηθηκα XD) μεχρι στιγμης και φυσικα θα βρω και αλλους *evil laugh*! Εσυ βλεπω, "Don't do ti Fedon!", ε XD; Η ατακα της χρονιας :P. Και ναι πρεπει να τα καταφερα! Πρεπει να εγραψα περισσοτερα απο εσενα XD.
Jun 07 2010 21:21
Photo

laraska → The Tragic Prince

χαχα ! ευσεβεις ποθοι ; ( για κανα raw toυ billy bat 33 τσαπτερ εχεις κανα λινκ ; , εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα τιποτα . )
Jun 07 2010 21:03
Photo

Anelis → Strange Loop

Η pic στο tv trivia είναι τόσο gay! XD Ρε επειδή βαριέμαι να σου στέλνω pm κάνε add στο μουσουνου, το έχω στο προφίλ μου :)
Jun 07 2010 21:02
Photo

nancy_neko → °•πίΟu-πίΟu•°™

kai su edwsa kai allo logo,ean dn liturguse afto g ton x,y logo p ine dektos,kati 8a ton ebodize,parolafta estile ena xeri,mia pineza,enan piravlo,ti skata itan afto p kiniguse ton chouji,alla dx,dn gnte afto g kapius logous o 2os logos p eipa?einai lan8asmenos?gt egw ap oso ida k st manga k st anime,i apostash itan tragika mikrh meta3y tus,2 vimata,me raikiri p exei full speed,kai dn petixenei. kai egw dn borw n vgalw akrh,gt dn lew kt paralogo,lew kt pl logiko(oso logiko bori n einai stn kosmo t naruto,alla tespa :P) kai su ta lew opws ine ap t anime k to manga.pes m g ton 2o logo p s edwsa,oti ton eixe ton pein,alla dn egne g profaneis logus.adiko exw kai edw? kai mu les,gia ton naruto p eswse ton kakashi st hidan k kakuzu arc,alla 8imisu oti o yamato k o kakashi ton eswsan ton naruto,gt 8a ton skotwne o kakuzu) apla ean analogistis tis fores p exi sw8i o naruto,kai kiriws apo ton kakashi,8a ktlveis gt m tsadizi,twra n exi ginei trela powerful,k oi alloi n einai san mirmigia
Jun 07 2010 20:48
Photo

iris 生活 kurosaki → Glaurung

ναι μωρε νταξ :ureshii: δεν πειραζει :wis:
Jun 07 2010 20:44
Photo

Glaurung → iris 生活 kurosaki

Ναι μωρέ , αυτό πήγαινε σε αυτούς που πραγματικά ενημερώνονται από κει . :ureshii:
Jun 07 2010 20:41