Community Status Updates

Vagelio → Sadman
[QUOTE=Sadman;397514]Αν θες undub έκδοση ρίξε μια ματιά εδώ
[URL]http://gbatemp.net/index.php?showtopic=140391[/URL] :riiight:[/QUOTE]
Σ' ευχαριστω πολυ :). Μηπως γνωριζεις αν πρεπει να διαγραψω το current save μου για να εφαρμoσω το patch?

Loke → zweistein
απο το [URL="http://myanimelist.net/anime/5680/K-ON!"]k-on[/URL] ειναι, moe moe enterprises tm

Hanzo → Tenshi
Oxi ακριβως :P
Σημαινει:The important thing is TO PROTECT MY BALLS!
Συμβουλη για σωστους ninja.

Ryuji → 愛情のある中心
Όντως πολύ σωστό αυτό που λές και μακάρι να το βρώ:kill4u:. Ευχαριστώ και εγώ:congrats:! Πάμε για drawing λοιπόν!:burningbe3:

papp0us → Lebw
Βασικά μερικά έχουν μεταφραστεί απο Fans, οπως το Clannad(δεν περίμενες να το αναφέρω!!) Βασικά τόσοι otaku αμερικη και Ευρώπη μου φαίνεται παράξενο να μην βγαίνουν απο την Ιαπωνία.Τα πολλάπλά τέλη μου αρέσουν και εμένα, αλλα το να χρειάζετε να παίξεις ΟΟΟΛΟ το παιχνίδι για να δεις άλλο τέλος(που μάλιστα υπάρχει πιθανότητα να δει το ίδιο!!) είναι too much for me.
Ναι, αμα δεν υπάρχει ισορροπία ecchi και κανονικών anime, με βλέπω με ζουρλομανδία να βλέπω ποπουδάκια να πετάνε:P

愛情のある中心 → Ryuji
Xaxaxa arigatou καλή επιτυχία και σ'εσένα! :wis:Περιμένω κ εγώ εδώ ν τ στείλεις όταν τελειώσεις. Το βασικό είναι να έχεις στο μυαλό μια υπόθεση, με το σχέδιο θα τα βρείς, πάω στοίχημα. Αρκεί να σ'αρέσει αυτό που κάνεις και να βάζεις τον εαυτό σου μέσα του. :bath:

Ryuji → 愛情のある中心
Ωραία συνέχισε να το δουλεύεις πάντως! Μέσα απο πολύ δουλειά θα βγεί το καλό :thatsit:. Πάντως η υπόθεση φαίνεται ενδιαφέρουσα με αυτά τα στοιχεία που μου έγραψες. Εγώ όπως σου είπα πρόσωπα κάνω (kawai κυρίως :wis:). Έχω πολύ μέλλον ακόμα, αλλά έχω σκεφτεί κάποια ιστορία Romance/Tragedy, την οποία και θα δουλέψω (στο πολυύ μέλλον:Blissfull:)

愛情のある中心 → spartankid
Πάντως πολύ κόσμο βλέπω να μαζεύεις για μετάφραση, όταν χρειαστείς τπτ στείλε ΠΜ. :wis: Α by the way όντως έχετε βγεί με το ίδιο χαμόγελο. :orly:

愛情のある中心 → Ryuji
Για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν αν είναι καλή η υπόθεση. . . :hot: Πρόκειται για ιστορία μυστηρίου σε συνδιασμό με πολεμικές τέχνες λίγο απο ρομαντική υπόθεση αλλά είναι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα. . . Θέλει δουλεια. :emptyonexg1: Έχω έναν απο τους χαρακτήρες μου στις εικόνες που ανέβασα. :ureshii: Εσύ? Τι περίπου σχεδιάζεις?

Ryuji → 愛情のある中心
Πάντως μέσα έπεσε σε όλα :kakaka:. Εντάξει δεν σκέφτομαι και από τώρα αλλά το έχω στο μυαλό μου για το μακρινό μέλλον :himitsu:! Θα βάλω κανένα σχέδιο αργότερα. Για τι πρόκειται το μάνγκα σου εάν επιτρέπεται ?! Πάντως όταν το τελειώσεις πόσταρε το με χίλια :riiight:

meidei → Hanzo
Ωραίες καταστάσεις.
Το ookiku furikubatte είναι πολύ κολλητικό, ένας λόγος παραπάνω που αφήνω την 2η σεζόν να προχωρήσει πριν την δω.
Σε έκανα add, δεν είμαι πολύ φαν του IMing όμως.

Jorg → Kai
Θα θελα και γω να αρχισω one piece, αλλα βρε παιδακι μου 400+ επεισοδια πολλα δεν ειναι XD?
Δεν νομιζω οτι θα εχω προβλημα με τους υποτιτλους. Απλα ολα αυτα με τα military μπορει να με μπερδευουν λιγο... τεσπα.
Πιο πολυ ειμαι της δρασης-μυστυριο αλλα να σου πω και την αμαρτια μου τα εχω ψιλοβαρεθει λιγο. Και οι κωμωδιες εννοειτε μου αρεσουν, μαλιστα αν μια κωμωδια ειναι μπουρδιτσα μπορω να κατσω να την δω, αλλα αν ειναι κανενα shounen, δυσκολο.
Οπως εχεις καταλαβει το χω ριξει στο δραμα τωρα τελευταια, δεν ξερω γιατι XD.

Stefi-chan → GhostPrince
Ναιιιιι χαχαχα
[SPOILER]Ah, it's just my panties... then why am I feeling like this~
Και ο καημένος Chopper... Αν και λογικά τα πουλιά θα τον πάνε στο Shabondy όταν έρθει η ώρα...[/spoiler]
Waaah ναι και εγώ θέλω πολύ Navy HQ, το περίμενα πως και πως (είμαι Ace fangirl, θέλω να δω αυτή την arc animated asap~)
Thaaaanks~ Mero Mero Merrow Ace edition XD