Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Jorg

To Βleach κι εγώ μια από τα ίδια και δεν παίρνω απόφαση να το συνεχίσω, κυρίως λόγω των πολλών επεισοδίων (είμαι στο 157 εδώ κι έναν χρόνο), για να μη μιλήσω για το One Piece που το κατέβασα 2 φορές και ΚΑΙ τις 2 το έχασα λόγω βλακείας -___-'' Είναι καλό, δεν μπορώ να πω, κι ας λένε κάποιοι ότι δεν λέει. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα με τους υπότιτλους. Στη χειρότερη των περιπτώσε δες το με ελληνικά, οι ξαδέρφες μου που το είδαν από τους Omega μια χαρά το ευχαριστήθηκαν πάντως. 20, φέτος έκλεισα 2 ολόκληρες δεκαετίες :hero: Έτσι, να λέμε εντυπώσεις για να γεμίζουμε τις λίστες μας!! :hahaha: Αλήθεια, είσαι της κωμωδίας ή προτιμάς δράση/μυστήριο κλπ;
Jun 08 2010 11:51
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Yep. Αλλά δεν βολεύει όταν είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχεις και είσαι σε δύσκολο σημείο^^ Ίσως να κατεβάσω κανα ROMάκι...
Jun 08 2010 11:33
Photo

Tenshi → matassos

Φαινεται ε ? :P
Jun 08 2010 11:20
Photo

Lebw → papp0us

Οπως τα λες ειναι. Αμα εισαι καμμενος με videogames δεν νομιζω να ειναι πολυ δυσκολο, να σου πω και το παραπονο μου, ειχα προσπαθησει να παιξω κι εγω ενα μια φορα (καμια σχεση το περιεχομενο του παιχνιδιου με το School Days) αλλα δεν μου δουλευε και οταν το εκανα να δουλευει εχανα συνεχως γιατι δεν καταλαβαινα τι εκανα λογω των Ιαπωνικων menu... :unlucky: Και φαντασου οτι γενικα ειμαι καμμενη με video games και ειδικα οταν εχουν πολλα τελη ειναι παραδεισος. :ureshii: [εξαρταται βεβαια και το παιχνιδι] Ετσι μπραβο καφριλα mode on! Kαι τα κοινωνικα καλα ειναι που και που, μη καει και το κεφαλι σου απο τα πολλα ecchi. (και δεν το λεω με κακια :P)
Jun 08 2010 10:50
Photo

matassos → Tenshi

κολησες με το southpark? xD
Jun 08 2010 10:41
Photo

Jorg → Kai

Επειδη ψιλοβαριεμαι να γραφω και επειδη αν συνεχισουμε ετσι τα μηνυματα μας θα πιανουν μια σελιδα το καθενα θα προσπαθησω να μειωσω αυτο οσο μπορω XD. Το gintama σιγουρα τα σπαει! Οχι μονο αυτο αλλα αν εχει και πολλα επεισοδια (Bleach, το οποιο το εχω παρατησει, μπορει να το αρχισω πιο μετα) βαριεμαι να τα κατεβαζω ολα οποτε τα βλεπω online. Ενταξει δεν νομιζω να με πειραζει αυτο με τις τακτικες, ωραιο μου φαινεται, αν και με βλεπω να κανω καμια 50 pause αν επεισοδιο για να καταλαβω τι λενε XD. Γιατι βρε ποσο μεγαλη εισαι :P XD; Θα το ψαξω και το NHK XD. To Clannad το ανακαλυψα μονος μου, το Mushishi και το Seirei no moribito μου τα συστυσε η Vagelio. Και μαζι σου που μιλαω, μια χαρα μεγαλωνει η λιστα μου XD. Χαχα! Μας εχει καταστρεψει το Ραδιο Αρβυλα XD, αλλα τα σπαει! Πιστευω οτι μειωσα λιγο το μεγεθος, Αν οχι, δεν πειραζει, η προσπαθεια μετραει :P.
Jun 08 2010 09:57
Photo

Tenshi → Hanzo

Χαχαχα!!! :P Taisatsu na mono σημαινει protect my balls...? η λαθος καταλαβα!! :P
Jun 08 2010 09:24
Photo

Kai → Jorg

Τα σπάει το Gintama, μακάρι να είχα δει περισσότερα anime για να μπορούσα να πιάσω όλες τις αναφορές που είχε σε άλλα, πιθανόν να μου φαινόταν ακόμα πιο αστείο. :D Γι' αυό είναι καλό να έχεις anime-buddy, ειδικάς όταν έχετε και κοινά γούστα. Με ταχύτητας 1 και 2 δεν τραβούσε και πολύ xD τώρα δεν το αγγίζω το online να πω την αλήθεια οπότε δεν ξέρω τι παίζει, και πιθανόν δεν πρόκειται να το αγγίζω αν δεν είναι για κάποια σειρά που θέλω να δω π[ολύ και δεν υπάρχει πουθενά. Άτιμο download, μας κακομαθαίνει. Κοίτα, τώρα που είδες το Gundam 00 και αν σου άρεσε κιόλας ίσως το Gode Geass να σου φανεί λίγο, τουλάχιστον όσον αφορά το mecha κομμάτι, χωρίς να λέω ότι το Gode Geass είναι κακό, μ' άρεσε ότι επικεντρωνόταν αρκετά στις τακτικές τους. Το 00 τα σπάει πάντως. Πω-πω, διαβάζω τέτοια μαθήματα, έχω και την αδερφή μου που τα δίνει και νιώθω γρια΄Ωραίες εποχές xD τότε δεν το καταλαβαίναμε. Lol, όντως, κάπως έτσι πάει κάθε φορά. Είναι τρελό, αν σ' αρέσουν τέτοια θα το λατρέψεις. Πετά το Code Geass είχα δει το Wlcome to N.H.K. τρελή κωμωδία κι αυτή, δε παρόμοια επίπεδα, έχετε και αυτό στη λίστα (που ποτέ δε λέει να μικρύνει σίγουρα xD) To Clannad είναι καταπληκτικό, δε θα χάσεις που θα το δεις, για το Mushishi έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, όπως και για τα υπόλοιπα, δεν τα έχω δει. Seirei και Mushishi υπάρχουν και στα ελληνικά, θα σ' έχει ενημερώσει σίγουρα όμως η Vagelio είναι πολύ ψαγμένη σ' αυτά. Είναι πολύ εύκολο να μεγαλώσεις τη λίστα σου μέσα σε μια μέρα. Πάνε στο anime-planet.com, κάνε τη λίστα με τα anime που έχεις δει και μετά βλέπε από κάτω τα similar που προτείνουν οι users, στοίχημα ότι σε μια μέρα η λίστα σου θα έχει πάνω από 100 'want to watch' να σε περιμένουν xD. Πέρα από την πλάκα, και το MyAnimeList και το Anime-planet βοηθάνε αρκετά να μη ξεχάσεις τίτλους που έχεις στο μάτι΄. Εμάνα με βοηθάνε τουλάχιστον γιατί από μνήμη, άσ' τα να πάνε :emptyonexg1:. Άσε ναι, αλλά τώρα ξεπεράστηκε, πλέον είναι το "Τυχαίο; Δε νομίζω", τουλάχιστον εδώ στη Θεσ/νικη (βλέπουν πολλοί Ράδιο Αρβύλα :himitsu:) Χαχαχα, πράγματι. Άντε το εόμενο ακόμη μεγαλύτερο. xD
Jun 08 2010 07:32
Photo

愛情のある中心 → Ryuji

LOL Ένας φίλος μου το είπε. :wis: Κ επίσης μου είπε οτι θες να φτιάξεις και δικό σου Manga. :drink: Βάλε κανένα σχέδιο online! Εγώ ξεκίνησα να φτιάξω ένα Manga, έκανα 40 σελίδες αλλά τώρα είμαι σε περίεργη φάση και δεν μου βγαίνει να συνεχίσω. . . :emptyonexg1: Το καλοκαίρι πάλι. :unlucky:
Jun 08 2010 06:56
Photo

zweistein → Loke

αχ αυτό το avatar σου.... αχ... αλήθεια από ποιο manga/anime είναι?
Jun 08 2010 06:10
Photo

Hanzo → meidei

Μπα εγω ποτε δεν κατεβαζω μαζεμενα.Και το conan πχ το παω αργα γιατι το βλεπω με αδερφο.Με παρεα ειναι ακομα καλυτερο γιατι πατας pause εκει που μπαινουν διαφημισεις και μετα λετε σεναρια και κοιτας μετα ποιος επεσε μεσα.Ωραιες καταστασεις. XD Aλλα αυτο που περιμενω μανιακα καθε week ειναι το oofuri.Tετοιο κολλημα ποτε δεν το περιμενα. Βασικα ρε κανε με add σε κανα msn να τα λεμε απο εκει.Θα την πεσω παντως σε λιγο.Δεν με περνει να το ξεφτυλισω σημερα...
Jun 08 2010 01:33
Photo

amaya3 → LucyBR

[SIZE=1]*peaks*[/SIZE] Επειδή όπως είχες δηλώσει στο προηγούμενο vm σου[SIZE=1](στο οποίο υποτίθεται ότι είχα απαντήσει btw-μάλλον το έφαγε η μαρμάγκα το reply μου όπως βλέπω τώρα^^;; )[/SIZE] you feel like investigating anything that involves Kame...I'm letting you know that Minase Masara's ukes have the same effect on me as Fujisaki Kou's. >_<;; Ειδικά αν έχουν λίγο μακρύ μαλλί Oo Τελικά αποφάνθηκα ότι δεν έχει το σχέδιο κάτι...αλλά για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι διαβάζω για τον Kame +__+ Όσο μεγάλη αδυναμία κι αν είναι, I'm not so obsessed with him για να τον βλέπω παντού και σε καμία περίπτωση δε shippάρω pairings... ...so...why?:deadga6: I need help orz [SIZE=1] sorry for my randomness![/SIZE]
Jun 08 2010 01:32
Photo

papp0us → Lebw

Βασικά ΌΛΑ τα ecchi-harem εχουν τα ίδια και τα ίδια πράγματα. Μετά τα 2-3 πρώτα πάντα ξέρεις τι θα γίνει, παιδικοί φίλοι, όλες γουστάρουνε τον φλώρο και κανείς δεν ξέρει γιατί,μια tsundere, μια τύπισα με γυαλιά, μια αθλήτρια, κ.ο.κ, αλλα τι να κάνω.. είναι οντως τα γονίδια, δεν εξηγείτε αλλιώς :P Για το School Days έχω φάει ending spoiler και δε μου κάνει ορεξη να το δώ(τέτοια υπάρχουν ενα σωρό αλλωστε). Και το Clannad απο παιχνίδι σαν το School Days είναι.. Απορώ πως τα παίζουν αυτά τα games. 20-30 διαφορετικά τέλη και πρέπει να το παίζεις απο την αρχή για να βλέπεις κάθε τέλος! Μαστούρα! Vuze started, DMC is downloading:P αντε να πέσει και λίγο καίλα γιατι πολύ στα κοινωνικά το έριξα τελευταία :D
Jun 08 2010 01:25
Photo

aboumonkey → Kenny

Τhank you! Μετά από δύο χρόνια το κατάφερα και αυτό. 6666 posts is my next target:kakaka:
Jun 08 2010 01:16
Photo

meidei → Hanzo

Φέτος συγκρατήθηκα και δεν ξεκίνησα πολλά πράγματα (ουσιαστικά 2 on-going και τίποτα άλλο). Μάζεψα 80 σειρές (TV/ταινίες/anime/manga, ασιατικές και μη, φετινές και πιο παλιές) που με περιμένουν για το καλοκαίρι. Θα υπάρξει φυσικά ξεσκαρτάρισμα στην πορεία. Συνήθως περίπου το 90% απλά είχε ωραίο εξώφυλλο κι όχι κάτι ενδιαφέρον. Καλή επιτυχία για αύριο κι ελπίζω να μην έχεις κανένα [URL="http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/FridgeLogic"]fridge logic[/URL] από κάποιο επεισόδιο του Κόναν καθώς γράφεις, όπως κάποιους άλλους...
Jun 08 2010 01:16