Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Serperoth → Lucy Heartfilia
Χμ... Δεν μου φαίνεται γνωστό, αλλά αυτό με το κόμμα κάτι μου λέει.
Ακούγεται φάση πάντως^^

Lucy Heartfilia → Serperoth
:hihi2: Εμείς έχουμε τον Μελετόπουλο, αυτός που έχει και δικό του κομμα...

iris 生活 kurosaki → MisaYoshiko
θα το δω αμα ειναι!!! ευχαριστω γ τ προταση!!!! :)
τι λεει όλα καλα;;;; :P

gogetasjj4 → shihou-chan
mia xara kai ego variomoun kai eipa na sas pw ena geia:ureshii:
aa des edo ithela na sto deikso edo kai 2 evdomades ala to ksexnaga :hahaha:
[url]http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-05-26/nihonjin-no-shiranai-nihongo-essay-manga-gets-tv-show[/url]

Και εμείς έχουμε αυτό το πρόβλημα. Είναι καλός ο prof, αλλά μόνο αν κάτσεις να τον ακούσεις. Επειδή οι περισσότεροι το παίρνουν στο ψιλό...
Άσε που Αρχές Οικονομίας, σαν αυτά που λέει μέσα, είναι σημαντικά:) (έχουμε τον ίδιο, και Αρχές πέρσυ, και φέτος Δίκαιο, και του χρόνου ΑΟΔΕ^^)

Lucy Heartfilia → Serperoth
Στην 2α μπορεί να είναι σημαντικά αλλά τις 1ης είναι [S]βλακίες[/S] και όλοι λένε πως ο "Καθηγητής" μας δεν στέκει....

... Σωστό και αυτό.
Αν και Οικονομία και Δίκαιο (2α) είναι σημαντικά. Απλά τα έχουν παρει πολύ στην πλάκα:(

moonheart → sunday
μπαααα διακρινομαι στο κουλες μουσικες επιλογες καλο μου :P εχω ακουσει ska p μετα απο tool... lagy gaga μετα απο massive attack και δν θες να ξερεις τι αλλους πιο φρικαλεους συνδυασμους... αρα cool

papp0us → Kenny
Φαίνονται δημόσια; σκατά![S] πάω να κλείσω τρύπες[/S] Α με πρόλαβες :P
Μα εκτός του οτι είναι απίθανο το animation(είναι και του 2000 αν θυμάμαι καλά) μου φαίνεται παράξενο να πέσει τόσο χρήμα για το flcl. Εντάξει σε γενικές γραμμές είναι γαμάτο, αλλα δεν είναι ακριβώς "εμπορικό"

Ε ντάξι. Λίγο:)
Αλλά θέλει διάβασμα. Τεχνολογία Επικοινωνιών δεν είναι και το πιο ΣΟΒΑΡΟ μάθημα^^

Kenny → papp0us
papp0us, τα spoilers πρέπει να τα καλύπτεις με spoiler tag ακόμα και στα VMs.
Όσο για την ερώτησή σου για το FLCL, η απάντηση είναι απλή: GAINAX. Μιλάμε για το ίδιο studio που έβγαλε Diebuster και Tengen Toppa Gurren Lagann. Άμα θέλει, κάνει καταπληκτικό animation.

shihou-chan
[COLOR=magenta]Xixixi!!!Mia xaroula eseis?!!Pws kai apo dw?!...LOL[/COLOR]