Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Serperoth → Lucy Heartfilia

Χμ... Δεν μου φαίνεται γνωστό, αλλά αυτό με το κόμμα κάτι μου λέει. Ακούγεται φάση πάντως^^
Ιούν 09 2010 14:04
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: Εμείς έχουμε τον Μελετόπουλο, αυτός που έχει και δικό του κομμα...
Ιούν 09 2010 13:53
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → MisaYoshiko

θα το δω αμα ειναι!!! ευχαριστω γ τ προταση!!!! :) τι λεει όλα καλα;;;; :P
Ιούν 09 2010 13:51
Φωτογραφία

gogetasjj4 → shihou-chan

mia xara kai ego variomoun kai eipa na sas pw ena geia:ureshii: aa des edo ithela na sto deikso edo kai 2 evdomades ala to ksexnaga :hahaha: [url]http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-05-26/nihonjin-no-shiranai-nihongo-essay-manga-gets-tv-show[/url]
Ιούν 09 2010 13:40
Φωτογραφία

Και εμείς έχουμε αυτό το πρόβλημα. Είναι καλός ο prof, αλλά μόνο αν κάτσεις να τον ακούσεις. Επειδή οι περισσότεροι το παίρνουν στο ψιλό... Άσε που Αρχές Οικονομίας, σαν αυτά που λέει μέσα, είναι σημαντικά:) (έχουμε τον ίδιο, και Αρχές πέρσυ, και φέτος Δίκαιο, και του χρόνου ΑΟΔΕ^^)
Ιούν 09 2010 12:38
Φωτογραφία

Στην 2α μπορεί να είναι σημαντικά αλλά τις 1ης είναι [S]βλακίες[/S] και όλοι λένε πως ο "Καθηγητής" μας δεν στέκει....
Ιούν 09 2010 12:29
Φωτογραφία

moonheart → sunday

I am not... :P
Ιούν 09 2010 12:18
Φωτογραφία

sunday → moonheart

i was kidding, καλό μου >_<
Ιούν 09 2010 12:17
Φωτογραφία

... Σωστό και αυτό. Αν και Οικονομία και Δίκαιο (2α) είναι σημαντικά. Απλά τα έχουν παρει πολύ στην πλάκα:(
Ιούν 09 2010 12:15
Φωτογραφία

moonheart → sunday

μπαααα διακρινομαι στο κουλες μουσικες επιλογες καλο μου :P εχω ακουσει ska p μετα απο tool... lagy gaga μετα απο massive attack και δν θες να ξερεις τι αλλους πιο φρικαλεους συνδυασμους... αρα cool
Ιούν 09 2010 12:10
Φωτογραφία

γιατι, η οικονομία είναι;;
Ιούν 09 2010 12:01
Φωτογραφία

papp0us → Kenny

Φαίνονται δημόσια; σκατά![S] πάω να κλείσω τρύπες[/S] Α με πρόλαβες :P Μα εκτός του οτι είναι απίθανο το animation(είναι και του 2000 αν θυμάμαι καλά) μου φαίνεται παράξενο να πέσει τόσο χρήμα για το flcl. Εντάξει σε γενικές γραμμές είναι γαμάτο, αλλα δεν είναι ακριβώς "εμπορικό"
Ιούν 09 2010 11:36
Φωτογραφία

Ε ντάξι. Λίγο:) Αλλά θέλει διάβασμα. Τεχνολογία Επικοινωνιών δεν είναι και το πιο ΣΟΒΑΡΟ μάθημα^^
Ιούν 09 2010 11:26
Φωτογραφία

Kenny → papp0us

papp0us, τα spoilers πρέπει να τα καλύπτεις με spoiler tag ακόμα και στα VMs. Όσο για την ερώτησή σου για το FLCL, η απάντηση είναι απλή: GAINAX. Μιλάμε για το ίδιο studio που έβγαλε Diebuster και Tengen Toppa Gurren Lagann. Άμα θέλει, κάνει καταπληκτικό animation.
Ιούν 09 2010 10:38
Φωτογραφία

shihou-chan

[COLOR=magenta]Xixixi!!!Mia xaroula eseis?!!Pws kai apo dw?!...LOL[/COLOR]
Ιούν 09 2010 10:10