Community Status Updates

spartankid → iristella
σε ποιο server είναι το lurk που είπες πρέπει να το μάθω xD έχει μεγάλη γκάμα ;

Lebw → papp0us
Mαλιστα, εμμ I'm glad to hear that... :'D
Aπλα δεν μπορουν να μιλησουν αγγλικα, πως οι Ελληνες δεν μπορουν να μιλησουν τα Γαλλικα με καλη προφορα, ετσι κι αυτοι δεν μπορουν τα αγγλικα. Πρωτα απο ολα δεν εχουν πολλα γραμματα απο αυτα που υπαρχουν στα αγγλικα, το πιο κλασσικο πραδειγμα: L= eru :P
Ενα σου λεω, ασε τα ζαβαρακατρανεμια, εναν Ιαπωνα να προσπαθει να μιλησει Ελληνικα και πιστευω πως θα πεθανω απο τα γελια, αν και αν το σκεφτεις θα μπορουσαν να μιλησουν... καπως... :unsure:
E και απο τα opening και μονο που εχεις ακουσει, νομιζω πως ειναι ξεκαθαρη η εικονα οτι δεν το εχουν με τα αγγλικα. Αν και μετα απο λιγο καιρο μπορεις να πιασεις κανα δυο λεξεις την ωρα που μιλανε Engrish.
Ηaha, thanks! Κι εσυ με το ΝΑΝΑ κ' το Οuran, ακομα πιο μπροστα!

ma_foteini → Mr Sandman
Καλησπέρα! Please please ένα λινκ για το wallpaper που ανέβασες!

papp0us → Lebw
[QUOTE]My god your pervy side is coming out...[/QUOTE]
No worries, του έχω κάνει Seal οσο και να μάχεται, κάθετε ήσυχος στο τέλος.:hypno:
Και που προσπαθούν; Τα Engrish είναι επιεικώς απαράδεκτα!! Μα ούτε ένας Voice actor να μη μιλάει αγγλικά σαν τον ανθρωπο; [B]Κανένας[/B]; J music δεν πολυακούω ,γιατι δεν καταλαβαίνω φωνήεν, και δεν το αντέχω να ακούω τραγούδια που δεν ξέρω τι σημαίνουν. Μόνο κανα Opening αμα τύχει και μ'αρεσει ,που έρχονται μαζί με τις μεταφράσεις τους:P
Πρέπει κάτι να παίζει με την αρθρωση των λέξεων τους. Δε μπορεί να τους έρχονται τόσο δύσκολα τα αγγλικά.. Που να τους βάζαμε να διαβάσουν και τα ζαβαρακατρανέμια δηλαδη..
Final Fantasy,Dango.. μπράβο κοπέλα μου, θα πας μπροστά στη ζωή σου:riiight:

Botsun → Vagelio
Δεν μπορούσα να το διαγράψω,διότι στις ανακοινώσεις μόνο οι admins έχουν αυξημένες αρμοδιότητες(dammit :burningbe3:)!.Δεν πειράζει όμως γιατί με την πρώτη ευκαιρία...:hiding_something:
Άντε,καλή επιτυχία με το νέο πόστο σου και να μην ξεχάσεις να ζητήσεις από τον Ελισσαίο,custom-made χαρακτηρισμό πάνω από το progress bar (it's much cooler this way xaxaxa!!!).
Υ.Γ καλό κουράγιο για τις επόμενες δύο εβδομάδες!!

Kai → spartankid
:D Καλό αυτό! Άντε και με το καλό το επόμενο manga που θα πιάσετε.
Άσε και εγώ κανά 15' πριν γύρισα (και φύγαμε και νωρίτερα σήμερα, lol) τελευταίες μέρες μαθημάτων και όλοι είμασταν... σαν χαλασμένες μπαταρίες ένα πράγμα.

Lebw → papp0us
Hehe, μπαα εγω δεν τα εχω φαει με το κουταλι, ελαχιστα εχω παιξει (που να ειναι 100% ιαπωνικα rpg), στο SNES θυμαμαι να ημουν καπου 4 ή 5 χρονων και να βλεπω τον ξαδερφο μου να καιγεται στο Mystic Quest... :P Γενικα οσα μπορω να θυμιθω τωρα που να εχω παιξει ειναι το FFVII, το FFXIII και το Valkyrie Profile.
Kαλα τα dub των anime ειναι επιεικως απαραδεκτα. Και δεν εννοω τα dub σε φαση Kabamaru (which is absolutely awesome) αλλα σε φαση Death Note, man απλα δεν βλεπονται.
Τι λες καλε που ειναι τσακωμενοι, προσπαθουν παρα πολυ οι καημενοι να τα πανε καλα με τα αγγλικα, αλλα απλα δεν γινεται, δεν ξερω αν ακους καθολου j-music αλλα μιλαμε πιστεψε με προσπαθουν ΠΑΡΑ πολυ.
My god your pervy side is coming out... :'D

shinigami94 → VampireGirlization
Της έστειλα μηνυμα και με ρωτούσε τι συμβαίνει.:borednn9:
I have a presento for you~~~~:ureshii:
[SPOILER][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/5734/2004022620tq8.jpg[/IMG][/SPOILER]

Vagelio → Botsun
Αχ αυτη η φυσικη, ενα μαθημα να χασεις και γινεται πανδυσκολη Τ^Τ... οσο για τις βασεις, δεν νομιζω να ανεβουν, η βαση του δεκα εκανε φτερα ουτως η αλλως που σημαινει πως δεν θα βαλουν πιο ευκολα θεματα απ' τα περσινα. Παντως στο ΤΕΙ γραφιστικης που ειχα βαλει στοχο οι βασεις θα πεσουν κατακορυφα, ειμαι σιγουρη!:kill4u:
Αχ, παρασκευη? Τυχερα, εμεις εχουμε 2 εβδομαδες ακομα... κουραγιο....
Χμμμ... και ο aoshi το ιδιο με ρωτησε. Τωρα το συζηταω με τον ελισσαιο. Λογικα συντομα. Εσυ πως τα πας ως νεος mod? Eκανες την εξασκηση σου πανω στο target practise του GT4? :hahaha:

VampireGirlization → shinigami94
πφφφ γιατι δεν εισαι online??
εγω σε ποιον θα πω για το darker than black??
δεν συμφερεις καθολου!!
btw παρε τηλεφωνο την ευαγγελια...