Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → spartankid

All hail spartankid ρε!!! xD
Jun 10 2010 02:02
Photo

Napster → Jorg

Naruto fan εισαι? (δε πιστευω....) xD
Jun 10 2010 02:01
Photo

Mad_Hatteriristella

Κατσε, δηλαδη ξερεις την asuka να κολαει σε cool bishonen?I mean look at Kaji and Shinji xd Επισης για να φτασει στη παραλια απαραιτητη προυποθεση ειναι να βγει απο την ψυχοLCLσουπα, το οποιο απαιτει "a desire to live", something that sasuke lacks.
Jun 09 2010 23:52
Photo

Jorg → Vagelio

Oh yeah, και εγω σημερα το θυμηθηκα XD.
Jun 09 2010 22:31
Photo

iristellaMad_Hatter

He is a guy. Φυσικά και είναι ο τύπος της. Οτιδήποτε αρσενικό και στέκεται σε δύο πόδια (καλά για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο) είναι ο τύπος της. XD Και μου λες θα πέρναγε από μπροστά της το cool bishonen και δεν θα του την έπεφτε? Άσχετο με το αν ο Kaworu είχε περισσότερες πιθανότητες από αυτήν να ρίξει τον sasuke. Αφού φαντάζομαι και το τέλος. Sasuke and Asuka at the beach γυρναει η Asuka κάνει το disgusting, γυρνάει ο άλλος της σκάει δυο σφαλιαρίδια και δυό ηλεκτροσόκ και βγάζει το σκασμό. XD
Jun 09 2010 22:22
Photo

Lebw → 愛情のある中心

Πωπω, ζωγραφιζεις υπεροχα! Ειδικα το σχεδιο του Ren πανω στο θρανιο σου, ειναι απιστευτο!
Jun 09 2010 22:14
Photo

Strange Loop → moonheart

H Γυναίκα ειναι artist. Ελειπε μια τέτοια απο την ποπ σκηνη ( ουτε εγω ακουω ποπ περα απο gaga). She is incredible.
Jun 09 2010 22:06
Photo

Mad_Hatteriristella

Σιγα μην ασχολιοτανε με τον παπαρα, ο σασκε δεν ειναι ο τυπος της xd Και ας τολμουσε να κανει τιποτα, εχουμε ενα AT FIELD και eyepatch για προστασια
Jun 09 2010 22:02
Photo

iristellaMad_Hatter

γιατί τι άλλο περίμενες να γίνει αν αυτοί οι δύο συναντιόντουσαν ποτέ? ΧD -Asuka: nag nag nag, πέσιμο, nag nag nag - Sasuke: *chidori* *ήχος από άντερα που πετάγονται*
Jun 09 2010 21:56
Photo

Mad_Hatteriristella

yup, what else could it possibly mean? :P btw σε μισω που εγραψες οτι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας θα πεθανει απο τον πιο μισητο μου
Jun 09 2010 21:53
Photo

moonheart → Strange Loop

και καλα κανεις!!!! αγαπω gaga, ειμαι μεγαλο fangirl:3 αν κ γενικα δν πολυακουω pop φαση... η gaga ειναι ουαν οφ ε καιντ
Jun 09 2010 21:50
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2:
Jun 09 2010 21:37
Photo

spartankid → iristella

super thnx <:-]
Jun 09 2010 21:36
Photo

ZeLiGa → the goblin

Όλα καλά μέχρι τώρα μαν! ^^ Εσύ πώς γράφεις;
Jun 09 2010 21:35
Photo

iristella → spartankid

Στον irchighway. Και ναι έχει σχεδόν τα πάντα. Έχει και licensed υλικό που δεν βρίσκεις στους Mangatraders. Αν έχεις αυτό και τους mangatraders υπόψιν (και λίγο από το Bakabt) έχεις το 90% tων manga στην διάθεσή σου. (το άλλο δέκα τις εκατό είναι καμμένα mature mangas που παίρνεις κατευθείαν από τα scanlation groups).
Jun 09 2010 21:27