Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ε είσαι απαράδεκτη. Στην ίδια ηλικία είμαστε αποκλείεται να μην τον ξέρεις. Δεν έβλεπες Teenage Mutant Ninja Turtles μικρή ? Όσους ξέρω στην ηλικία μου το έβλεπαν σαν τρελοί. :p O Αllen απο ποιο manga/anime είναι ?
Jun 10 2010 12:12
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Οχι, σιγά μην κάνω και συζήτηση. Απλά άλλαξα λίγο την signature μου :p
Jun 10 2010 11:56
Photo

Strange Loop → papous

στα interests βάλε και ποτάκι.xD
Jun 10 2010 11:56
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Αυτό λέω και εγώ. Δεν υπάρχει thread για το manga του Bleach. Στο subforum του Bleach τα sticky threads που υπάρχoyn είναι της γενικής συζήτησης, του latest episode, κανόνων & ερωτήσεων και The Black Hole 2. :p ^Αυτό μου έδωσε μια ιδέα.
Jun 10 2010 11:43
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Καλά κάνει ο Gin και σταμάτησε να χαμογελάει. Γιατί πολύ απλά ο Aizen δεν έκανε απλά επίδειξη δύναμης αλλά επεδειξη της "φύσης" του. Το ζουμί όλου του chapter είναι σε εκείνες τις σελίδες και στην κουβέντα περί realm of reason. Μακάρι να υπήρχε thread για το manga του Bleach να το συζητήσουμε. Δηλαδή Ιούλη αντί για μπάνια θα τρέχεις για το project. Πολύ ωραία, σε ζηλεύω :p Άντε καλό κουράγιο. Σκέψου τουλάχιστον πως του χρόνου τέτοια έποχη μπορεί να έχεις και το πτυχίο σου.
Jun 10 2010 11:29
Photo

Black Kaiser → Scorpion

Πολύ ωραία η sig σου φίλε Scorpion ! :thumbup: Δεν ξέρω αν βλέπεις και το anime του FT αλλά τώρα που ξεκίνησε το Tower of Paradise Arc θα δούμε μπόλικο Gerard. Ανυπομονώ, είναι γαμάτος απλά.
Jun 10 2010 11:11
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Πω... Αύριο Αγγλικά... ΔΥΣΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:P:P:P
Jun 10 2010 10:56
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Καλά εγώ δεν μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα, περισσότερο γέλασα με κάποιες ατάκες του Naruto στην αρχή. Η Mama-Naruto είναι πολύ ωραία χαρακτήρας μέχρι στιγμής αλλά φοβάμαι πως αυτό είναι μόνο επειδή δεν την έχει δείξει πολύ ο Kishimoto. Όταν θα την δείξει σε κανένα gaiden arc ελπίζω να μην την χαλάσει. Μου άρεσε πολύ πάντως που ανοίχθηκε ακόμα μια side-story του παρελθόντος, γιατι δηλαδή πήγαν να την απαγάγουν οι hidden cloud. Ελπίζω να δούμε Minato & Kushina σε flashback σύντομα. Και το chapter του Bleach ήταν αρκετά καλό. Πιστεύω πως ο Kubo μας πέταξε ένα πολύ σημαντικό πράγμα σε αυτό για την μελλοντική εξέλιξη της πλοκής. Το μοναδικό τελείως lame που βρήκα ήταν το "final getsuga tensho". Ήμαρτον δηλαδή, ανακύκλωση ίδιων επιθέσεων, καμία άλλη δεν μπορούσε να βρει ? Το διάβασμα καλά πάει. Αύριο δίνω το πρωί. Εσύ πως τα πας με τα projects ?
Jun 10 2010 10:54
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

:hi: Sorry που δν μπαινω πια δίνω κάθε μέρα τώρα για να προλάβουμε το χρόνο. . . :hot::emptyonexg1: Πως πας?
Jun 10 2010 10:43
Photo

愛情のある中心 → Lebw

Arigatou :blush2:
Jun 10 2010 10:38
Photo

Napster → Jorg

Ετσι!!! Σωστος!!! xD All hail Naruto haters. Τελικα καλα ειχες κανει και με εκανες friend. :P
Jun 10 2010 10:27
Photo

Anelis → Strange Loop

neighbors from hell sucked, πολύ κρίμα...
Jun 10 2010 10:14
Photo

Mr Sandman → ma_foteini

Καλημέρα! [url]http://yfrog.com/jwsunriseinwoodsj[/url] Here you go! Enjoy!
Jun 10 2010 10:11
Photo

Jorg → Napster

What? Εγω δεν σε εχω προσβαλει ποτε ετσι :P! Τι λες καλε. Το Naruto ουτε καν που το βλεπω!
Jun 10 2010 08:52
Photo

amaya3 → LucyBR

Why wouldn't I remember? :33 Besides, I have a specially enhanced fandom/fangirling-only memory unit XDDD :hihi2:Ahh, truer words have never been spoken. Αλλά όπως έχω πει πολλές φορές... Feels damn good man. XD
Jun 10 2010 06:37