Community Status Updates

Black Rock → Serestrum
[IMG]http://www.fititis.gr/fititis2/images/stories/funny-cat.jpg[/IMG]
τόσα που βλέπω ειλικρινά το χρειάζομαι το κράνος

brilo → mono
καλώς σας βρήκα! :D πολύ ωραίο το forum και είναι καλή φάση που βλέπεις ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται και είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν.
[SPOILER]tnx a lot!:riiight:[/SPOILER]

Anelis → Strange Loop
χο χο χο χαίρομαι που σου άρεσε!
Θα κρατήσω υπόψιν το gravity να το τσεκάρω τον Ιούλη, thanx!!

papp0us → Lebw
Ναι είδες βρήκα και κινούμενο Dango!
Αυτό με τα Jgames που έρχονται στην Ευρώπη με φωνές απο διαφημίσεις του Jack Daniels είναι σαπίλα σκέτη. Είμαι γενικά και καμένος JRpg φαν, και τα έχω φάει με το κουτάλι. Οτι έχω βρει σε jrpg απο το Snes και μετά το έχω δοκιμάσει, αλλα όσα είχαν αγγλικό voiceover δεν τα αντεξα..Για Ιαπωνικά το γράψανε το κολοπαίχνιδο! Αστο ήσυχο!Αυτή η Square φταίει για όλα! Οπως και το 99% των Dub στα anime..ΛΟΛ!
Είναι τσακωμένοι και οι Ιάπωνες με τα αγγλικά ! Τόσες παιχνιδάρες και δεν βγαίνουν ποτέ απο την Ιαπωνία και δε μεταφράζονται ποτέ.
[QUOTE]Ποπουδακια να πετανε? XD That would be bothersome![/QUOTE]
:emptyonexg1: λες;
[SPOILER] :wooi2: νιεεεεεεεε![/SPOILER]

Lebw → papp0us
Αν εχεις αντιληφθει λιγο το παιχνιδι, κανεις save στα σημεια που πιστευεις πως αν κανεις κατι διαφορετικο (οπως να απαντησεις αλλιως σε μια ερωτηση, ή να πας δεξια αντι αριστερα λεω εγω...) θα ξεκλειδωσεις αλλο τελος και τελειωσε η υποθεση, δεν χρειαζεται να το ξαναρχιζεις απο την αρχη, εκτος πια αν εχεις κανει μεγαλη πατατα.
Ειναι μεταφρασμενα μερικα απο fans αλλα τα περισσοτερα οχι, ασε που σου βγαινει και η πιστη να τα κανεις να δουλευουν. Αμαν παντως, δεν μπορουν να εχουν και Ιαπωνικα και Αγγλικα? Ή το ενα γινεται ή το αλλο.
Για παραδειγμα, οπως αυτο με το καινουργιο Final Fantasy, Ευρωπη και Αμερικη κυκλοφορησε μονο αγγλικα και δεν ειχε Ιαπωνικα με αγγλικους υποτιτλους. Παντα πιστευα, πως οτι βλεπω ή παιζω θελω να ειναι στην γλωσσα στην οποια φτιαχτηκε, αλλιως ξενερωνω απιστευτα!
Καλα ε, το dango εβαλες για avatar picture ειναι ακομα πιο τελειο.
Yay! Dango all over my page!!! :awww:
Ποπουδακια να πετανε? XD That would be bothersome!

moonheart → Strange Loop
dont know who u are... but if you are a gaga's fan you are my friend pal!

Strange Loop → Anelis
Eχουμε και λεμε:
Kατα την διαρκεια του πρωτου επεισοδιου The Good Guys ημουν με ενα χαμογελο στο πρόσωπο.
Οπότε σε ευχαρίστω γιατι αν δεν το ειχα ακουσει απο σενα δε θα το εβλεπα...
Επισης ειδα 3 επεισόδια του Gravity που πιστεύω θα σ αρέσει αρκετα. 25-30λεπτα επεισοδια ειναι.
Αυτα.

mono → brilo
Καλώς ήρθες :P
Για να βάζεις spoiler tags το κάνεις είτε χειροκίνητα πληκτρολογόντας [spoiler]το κείμενο σου[./spoiler] χωρίς την τελίτσα δηλαδή έτσι :
[spoiler]το κέιμενο σου [/spoiler]
ή πιο απλά πατάς το κουμπάκι πάνω δεξιά με το τριγωνάκι με το θαυμαστικό...
Have fun ^^