Community Status Updates

Kai → spartankid
Mια χαρά, lol. Γύρισα νωρίς σήμερα γιατί 2 άτομα πατήσαμε όλο κι όλο για μάθημα, που να κάτσουμε δλδ. Και τώρα το σκέφτομαι, να διαβάσω κανά manga να περάσω την ώρα μου, να μεταφράσω ή να κάτσε και να μην κάνω τπτ γενικά; (Προβλήματα ε; Θα μου πεις τώρα)
Εσύ τι λέει; :D

Vagelio → Jorg
Do itashimashitte. Μια χαρα μου ακουγεται η παρασκευη.:ureshii:
Τhanks, θα την χρειαστω με τοσους ελειπεις τιτλους (καποιοι δεν γραφουν ουτε καν σεναριο και καθομαι και το ψαχνω απο εδω και απο εκει).

Vagelio → Botsun
Καλη επιτυχια τοτε :).
[SPOILER]Onions? Γουσταρω, εχω μανια με τα onion heads :awww:, αλλα ο ελισσαιος ειπε πως θελει ακομα καιρο για ερθει :unlucky:[/SPOILER]

Jorg → Vagelio
Arigatou gozaimasu, Vage-chan. Σαββατο δεν το βλεπω μιας και εχω μαθημα, οποτε την Κυριακη αν γινεται ή αν θες ελα αυριο, Παρασκευη :P.
A και καλη επιτυχια με το animeplanet :D.

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Ή τον Ευγένιο, τον παλιό προπονητή του ΟΦΗ :P
Ναι, Krang FTW. Αλλά μόλις το άλλαξα και έβαλα τον λεγάμενο. Λες να το ξαναβάλω ?

Sadman → Tea-chan
Σε πειράζει αν βάλω το παρακάτω στην υπογραφή μου?
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=397965#post397965"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]δεν νομιζω να πεθανε. θα ηταν τελειως [B]αλογο[/B].[/I]
Σε αντίθεση αν ήτανε φοράδα ή γαϊδούρι, ε;

Black Kaiser → croco~boy
Ωραίο avatar αλλά δεν είναι τεράστιο spoiler απο την στιγμή που φαίνεται καθαρά ποιος είναι ο χαρακτήρας ?

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
[B]Jellal[/B] είναι το σωστό. Εγώ έκανα λάθος. Απλά τόσους μήνες που διαβάζαμε manga όλοι οι scanlators τον ονόμαζαν Gerard (στην αρχή Jeral) και απο εκεί μου έμεινε. Μέχρι που εμφανίστηκε το όνομα του για πρώτη φορα στην επίσημη αγγλική έκδοση απο την εταιρία Del Rey. Φαίνεται πως ο mangaka τους έδωσε τις αγγλικές μορφές των ονομάτων επομένως αυτές είναι σωστές. To έκαναν update και στο wiki : [url]http://fairytail.wikia.com/wiki/Name_spellings[/url]
Επομένως [B]Jellal.[/B] :)

Botsun → Vagelio
Καλώς,απλώς προσπαθώ να μαζέψω κόσμο.
[SIZE="1"]Α! κουσκουσακι:[SPOILER]η νέα εκδοση του ΑΡ θα έχει και onion head emoticons[/SPOILER] [/SIZE] :congrats:

Vagelio → Jorg
OMG! Τατζόμπι ομεντέτο γκοζάιμασου (ποσο lame ακουγεται με ελληνικους χαρακτηρες XD). Χρόνια σου πολλα και οτι επιθυμεις Γιωργο! Σε βολευει το σαββατο ή την κυριακη να περασω απο το σπιτι σου να στα ευχηθω κι απο κοντα?

Strange Loop → Anelis
Sue Sylvester είσαι Θεά!
Οντως ήταν πολυ συγκινητικό το επεισοδιό και προσωπικά το γούσταρα τρελλά
Ισως θα επρεπε να έχουν ενα πιο δυνατο setlist για regionals αλλα οκ, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Μ αρεσε που βλεπαμε την Quinn να γεννάει και η άλλη ομάδα να τραγουδα το bohemian rhapsody των Queen.
και το τέλος με τον Will να τραγουδα το somewhere over the rainbow (one of my fav songs) ήταν ωραίο.
Βλέπεις δεν μπορώ να το θάψω τελικά γιατί το glee ήταν απο τις αγαπημενές μου φετινές σειρές.
Εχουμε και 2 season ακόμα σίγουρα..:wooi2:

Vagelio → Botsun
:hahaha:Xαχαχαχαχαχαχα, κριμα....
Custom-made χαρακτηρισμο σαν αυτα τα vip podcaster, lock machine και τετοια? Θα του το ζητησω καποια στιγμη (δεν ζηλευω αρκετα ακομα XDDDD). Thanks anyway, I will try my besto!:riiight:
Oσο για το 5.000 ανιμε φανς θα εμπαινα αν ειχα facebook (δεν θελω να κανω για διαφορους λογους).