Community Status Updates

Lucy Heartfilia → Serperoth
παλια κοιτουσα αλλα τωρα πια βαριεμαι κάπως απο ημιτελικούς και μετα βλέπω ο αδελφος μου μου ειπε πως η ελλαδα εχασε από βόρεια κορέα 2-0

Zoro → Yuki-chan
Να σου πω την αλήθεια ο Alma δεν μου φαντάζει για το lvl 5 που λέγαμε όλοι αρχικά, αυτή την εντύπωση μου έδωσε στο τελευταίο chapter, για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι πάνω κάτω σαν ένα lvl 4 θα είναι, άντε λίιιγο πιο δυνατό, αλλά δεν θα έχει το χάσμα δύναμης που έχουν lvl 2 με lvl 3 και lvl 3 με lvl 4.
Ωστόσο είναι στάνταρ ότι έχει να μας δείξει ακόμα την πραγματική του δύναμη, κάτι που θα τρομάξει πάντες υποθέτω. Προσωπικά πιστεύω θα έχει όλο να κάνει με το γεγονός ότι ήταν ήδη εξορκιστής και του βάλαν και dark matter... κοινώς, δεν θα έχει αδυναμία ούτε στο innocence ούτε και στο dark matter, ο τέλειος akuma ή εξορκιστής.
Για το πως θα τον νικήσουν δεν έχω ιδέα, αλλά καθόλου απίθανο να τα ξαναβρούν στο τέλος της μάχης με τον Kanda (και μετά τον κόβω να "φεύγει" οριστικά τον Alma).
Υποθέσεις όλες αυτές βέβαια, θα είμαι χαρούμενος αν ισχύει το 1/3 τους και μόνο. :P Εσύ τι πιστεύεις ενώ;

Serperoth → Lucy Heartfilia
Ναι. Δεν βλέπω κανονικά, αλλά ντάξι Μουντιάλ, παίζουμε και εμείς, όσο να'ναι...:)

Serperoth → Lucy Heartfilia
Τώρα που μιλάμε για rofl, είδες/βλέπεις την Εθνική μας?

VampireGirlization → shinigami94
εισαι τοσο μα τοσο......................................''καλος''
ηθελε να σε ρωτησει πως κατεβαζουν υποτιτλους!!

papp0us → Lebw
.....αν οι θυληκοι χαρακτήρες της σειράς είναι αυτές απο το Zuka Club με τα φτερά, αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια!:frozen:

Yuki-chan → Zoro
Τί λές να κανει ο Κανδας??? Θα τον σκοτόσει τον Αλμα η Θα τον κάνει κομματάκια?? Και τι πιστευεις θα κανει ο Αλλεν? Θα ενδοσει ?? ^^

karkas → zade
[quote]Μην ακούς αυτά που λένε.Εγώ αν έβλεπα το γραπτό σου θα σου έβαζα 20 χωρίς να κοιτάξω οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Και επίσης μην μασάς.[/quote]
Κρίμα που το έγραψα τελευταίο, δηλαδή, έ?
Όσο για τον Τζαμαϊκανό με τη νεκροφόρα, συμφωνώ με τον Glaurung απο κάτω και σημειώνω ότι είναι πολύ βολικό να σε πατήσει είτε νεκροφόρα είτε ασθενοφόρο καθώς, ανάλογα με την έκταση των ζημιών της σύγκρουσης, μπορεί να σε πάρει και να συνεχίσει.
Πάντως wtf, στο πρόχειρο το έκανες ή σε σχήμα??????

.morgenstern → Lebw
Μα τους Οχτώ Εκατομμύρια Θεούς και όλα τα bishounen της πατρίδας Ιαπωνίας, αλήθεια σαν ΖΕΛΕ είναι! Για την ακρίβεια, αυτό ο άνθρωπος δεν ιδρώνει, πιάνει υγρασία!!! #_# ΛΟΛ!!! Χμμμ... Αυτήν την περίοδο ολοκλήρωσα το Vampire Knight και ομολογουμένως η πλοκή μου φάνηκε εξαιρετική αλλά λίγο τετριμμένη η όλη φάση με την ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και vampires. Άρχισα το Soul Eater πάντως που μου κερδίζει εξίσου και ίσως περισσότερο το ενδιαφέρον!!! Χιχι!