Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Nighteyes → laraska
Παραπάνω είπα ότι δεν θα συνεχίσω με το off topic οπότε αφού το θες συνεχίζω εδώ.
Εχεις την εντύπωση ότι οι Transvestite ή οι Transsexual αρέσκονται να το κάνουν με άτομα που είναι επίσης έτσι; Σε πληροφορώ ότι με άντρες κανονικούς πάνε, εμφανισιακά τουλάχιστον. Αυτοί παίρνουν τον ρόλο γυναίκας. Νόμιζα ότι το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό. :nosey:
Οπότε τι θα πάθαινε σου λέω; Οι okama απλά ήθελαν να τον κάνουν σαν αυτούς όχι να τον αυτώσουν. Αν ήταν έτσι θα το είχαν κάνει αυτό ήδη πριν να τον αλλάξουν.

karkas → Fingolfin
Γεια σου Φίνγκο! Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, αλλά μια που διάβασα ένα ποστ εδώ πιο κάτω της Ιριστέλλας μου ήρθε να σου γράψω αυτό: "Nai hiruvalye Valimar! Nai elye hiruva!"
I know, it's pointless. Απλά μεταπανελληνίως έλεγα να ρίξω μια ματιά στο βιβλίο του Μηνά Τσουλή και στο αντίστοιχο λεξικό για την Quenya που διαθέτω! Cheers!

Serperoth → Lucy Heartfilia
Πάντως τα Internets έχουνε γεμίσει με 2 πράματα:
Τις καραμούζες που διαλύουνε νεύρα
Τον Άγγλο τερματοφύλακα.

Getekid → Black Rabit
Ακριβώς, Ιρλαδία και είμαι κι εγώ πορωμένος τέρμα για το γεγονός:tensai:. Εννοείτε θα δω το Quidditch World Cap μαζί με τη βασίλισσα και τον Watchon (επιρροές από Σέρλοκ Χολμς δεν είναι τίποτα ανησυχητικό:hot:!) Δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω τους θρύλους της, καλά έκανες και το ανέφερες θα τους κοιτάξω:riiight:. Όλο και κάτι θα έχουνε όμως και εκεί. Καμιά φιγούρα, κανα cartoon, κανένα RPG με νάνους...... πω, με πόρωσες ακόμα περισσότερο! Εφυγαααααααααα:bike:!!!! (Θα φέρω σουβενίρ!)
Α, να σε ρωτήσω. Θα το έχεις μάθει αλλά στις 26/6 θα γίνει beach cosplay party (κάπου εκεί δεν τελειώνεις; )! Μιλάμε για ένα can't miss party! Θα έρθεις εσύ η κανένας από Θεσσαλονίκη εδώ για το event;

Darthnicolas → DarkElf
Νομίζω ότι το code ενεργοποιείται αφού πεθάνει αυτός που το πήρε,όπως έγινε με τη CC,και τον VV.Και αυτό έγινε όταν τον σκότωσε ο Suzaku,και αν δεις αμέσως μετά τον ακουμπάει η Nunnally και βλέπει τις αναμνήσεις του,όπως είχε γίνει στην 1η season μεταξύ Lelouch και CC,άρα ο Lelouch απέκτησε αναγκαστικά το code.
Για το geass,οι άλλοι 2(CC/Charles) έχασαν το δικό τους επειδή αυτός με τον οποίο είχαν κάνει contract πέθανε.Ο Lulu,αντίθετα,δεν πήρε το code της CC,οπότε το contract μαζί της συνέχισε να ισχύει μαζί με το code του.

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™
[URL]http://home.versatel.nl/m.th.joustra/tekstenWitch/scansvandestrips.html[/URL]
Αυτό θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις χωρίς να κουράζεσαι. Είναι english scanlations από όλα τα τεύχη των WITCH που έχουν βγει. Εσένα ποια σου άρεσε περισσότερο; (Εμένα η Irma, όπως βροντοφωνάζει η profile picture μου) Πιστεύω όμως ότι όσο προχωρούσαν και το τραβούσαν, το έκαναν όλο και πιο παιδικό. Τα πρώτα τεύχη είναι κλάσεις ανώτερα απ' τα τελευταία...
Κι όσο για το Bleach, εγώ πορώθηκα στα arks που πήγαιναν να σώσουν τη Rukia. Από εκεί και πέρα, έκαναν μια σειρά από ατελείωτες και χωρίς νόημα μάχες, που σε κάνουν να θες να βαρέσεις ένεση. Αλλά κάτι σαν το UlquiHime έσωζαν κάπως την κατάσταση και βλεπόταν... Τώρα δεν ξέρω, το παρακολουθώ από συνήθειο... :P Το IchiHime απ' την άλλη μου γύριζε τ' άντερα... Ιδιαίτερα αυτό το "Kurosaki-kun!" μ' έκανε να μαλλιοτραβιέμαι. XD Γενικότερα στα ρομάντζα τρελαίνομαι για τις σχέσεις αγάπης - μίσους. Να υπάρχει και λίγο τσαμπουκάς, αλλιώς δε λέει... :P

DarkElf → Darthnicolas
Αν όντως έπαιρνε το code του δε θα έχανε το geass?(όπως έγινε και με τον ίδιο και τον VV)
Αυτό με τη CC μου το είπε και μια φίλη.Μακάρι να ισχύει.Με την καινούρια ταινία/σειρά δεν ξέρω τι παίζει.:hmmm:

Darthnicolas → DarkElf
Α sorry και από μένα,τώρα το θυμήθηκα...
Για τους λόγους,γενικά αν ψάξεις στο net θα βρεις αρκετούς,αλλά εγώ σου λέω τους δύο βασικούς που συμφωνώ απόλυτα:
1)Ο Lulu όταν σκότωσε τον Charles πήρε το code του,το οποίο είναι ανάλογο με της CC,αν δεις στο επεισόδιο 21,δηλαδή αθανασία.
2)Στο τέλος η CC λέει "Το Geass,η δύναμη των βασιλέων,σε απομονώνει...Αλλά φαντάζομαι πως αυτό είναι λίγο λάθος,ε Lelouch?" και ενώ κοίταγε στον ουρανό,κοιτάει προς το μπροστά μέρος του κάρου.
Έχω ακούσει και διάφορα άλλα,αλλά προσωπικά αυτοί οι λόγοι μου φαίνονται υπεραρκετοί μιας και έχουν βάση ^_^

Stefi-chan → LNEnja
:benkyou: :wth2: :nemu: :x3: :yahoo: :angelr: :wth: :angell: :zombie: :scared::kowai: :nooooo: :heat: Trollaroume eleu8era|~