Community Status Updates

laraska → Night Wizard Seal
το δωρο μου [URL]http://jaimito.newgrounds.com/art[/URL]

ChopperFan93 → 愛情のある中心
:damn:Αυτα τα κακα εχει η επαρχια...Αλλα νταξ αφου υπαρχει κ το νετ δν υπαρχει κ μεγαλο προβλημα αφου εκτος του οτι μπορεις να τα δεις οποτε θες,αγοραζεις online κ βρισκεις την υγεια σου!:bike:Παντως οταν ερχεσαι Αθηνα ειναι καλυτερα να αγοραζεις πιστευω-πιο αξιοπιστα και μεγαλυτερη ποικιλια.

愛情のある中心 → ChopperFan93
Χτυπάς σε πονεμένο σημείο τώρα. . .:unlucky: Όχι, δηλαδή μέχρι μισό χρόνο πρίν έφερναν κάποια αλλά πολύ καθυστερημένα, τώρα τίποτα. . . :frozen: Αν πάω Αθήνα μόνο σε κανένα Otaku No Sekai. . . :wet2:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Σε κτλβαινω πολυ συγκινητικη και ταυτοχρονα μαματη στιγμη...:nanana:Καλα φερνουν manga εκει στη Μυτιληνη?:nosey:

愛情のある中心 → ChopperFan93
Είδα το τελευταίο Chapter με τον Ulquiorra βασικά, από περιέργεια, και βαλάντωσα στο κλάμα. . . :run::run:
Γενικά δεν διαβάζω Manga online, προτιμώ να τα αγοράζω (όσο με παίρνει βέβαια) :hot:

iris 生活 kurosaki → Sadman
όταν λες σε στυλ death note? σκαλωσα XD αν και το χω δει το ανιμε XD

愛情のある中心 → ChopperFan93
. . .Μμμμ. . . Εμείς Δίκαιο το πάθαμε. . . :wet2: Κι εγώ τα ίδια βέβαια ίσως φταίει και οτι αποφάσισα να σταματήσω πάλι να βλέπω Bleach. . . Έλεος είμαι!!!!! :unlucky:

ChopperFan93 → 愛情のある中心
Ε στα μισα τα πηγα καλα κ στα αλλα μισα οχι τοσο...Αλγεβρα και Γαλλικα εγραψα πολυ καλα ενω Βιολογια κ Δικαιο τα τσακισα :(.Αυτο π λες οτι σας επεσαν πραγματα εκτος υλης το παθαμε κ μεις στη Γεωμετρια αλλα επειδη ειναι κομπλεξικος ο καθηγητης.Παντως ολη τη βδομαδα κοντεψα να παθω συνδρομο στερησης απο pc-anime.XD

Hyuuga_Nikorasu → Mr Sandman
ρε δεν εισαι καν αξιος να λεγεσαι τρολ!1 εισαι απλα ενα spam!!! ουστ!!!

GhostPrince → Stefi-chan
bleach στο μανγκα λες ε?
[SPOILER]
ναι αστα...εκι οτι θες γινεται....μπουρδελο εντελως....over 9000 ΧD πολυ random κατασταση.....αλλα και το ναρουτο μανγκα δεν πα πισω τελευτεα....:hahaha: οτι να νε ειναι :P
[/SPOILER]

Mr Sandman → Hyuuga_Nikorasu
TROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Glaurung → zade
Sry που πετάγομαι στο άσχετο , αλλά πραγματικά …
[QUOTE]Εγώ στις πανελλήνιες στο θέμα με το Ντόπλερ είχα σχεδιάσει έναν τζαμαϊκανό που τον πατούσε μια νεκροφόρα. Αυτό που έκανες εσύ είναι πταίσμα.[/QUOTE]
[IMG]http://kinialohaguy.files.wordpress.com/2009/04/wtf-cat.jpg[/IMG]
:hahaha::hahaha::hahaha::respect:

愛情のある中心 → ChopperFan93
Άσε ρε παιδί! (:P) Μαύρα χάλια! :stubborn: Τσακιστήκαμε αυτές τις μέρες και τελικά στο ένα μάθημα μας έπεσαν πράγματα από κεφάλαιο που δεν ηταν στην ύλη μας. . . :OMG3: Ότι γράψαμε γράψαμε. . . Κουράγιο. Εσύ πως πήγες??? :wis: