Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB

E-ννο-ει-ται! Το διαβαζω απο τοτε που βγηκε και τα εχω αγορασει ολα τα τευχη! Αλλα ρε γαμωτο, τωρα το κανανε τριμηνιαιο και βαριεμαι να περιμενω! Και γω υποστηριζω τρελα ulqihime αλλα μεχρι προσφατα προτιμουσα Ichigo. Btw, I hate bleach xP
Jun 13 2010 00:15
Photo

DarkElf → Darthnicolas

Για το code geass.Είπες στο thread για τα currently watching anime για τον Lelouch και για να μη σπαμάρω σου έγραψα εδώ.(Μάλλον έπρεπε να το ξεκαθαρίσω από την αρχή.Gomen..:nod:)
Jun 12 2010 21:56
Photo

Darthnicolas → DarkElf

Τι εννοείς,ποιους λόγους???
Jun 12 2010 21:40
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Όντως τσιμπήσαμε. Ήμασταν πολύ fail.
Jun 12 2010 20:31
Photo

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, τα αισθήματα αμοιβαία. ;) Το UlquiHime είναι πραγματικά ένα απ' τα πιο θλιβερά ζευγάρια στο Bleach (και στα anime γενικότερα), δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να δουν pairing μερικοί... Η εικόνα που σχολίασες είναι απ' τις αγαπημένες μου! ;) Και... Βρήκα another one WITCH fan? YESSSS!!!! :D Έχεις διαβάσει το manga/comic? To σπάει, έτσι;
Jun 12 2010 20:19
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

XD Ναι, τι ήταν αυτό με τη Hinata... Θα γίνει τίποτα ή τσάμπα έτρεχε η κοπέλα... [spoiler] Sasuke-sama will not tolerate romance... FOR HE MUST CRUSH KONOHAAAAA RAWR~ Το βλέπω να έχει πολύ μπλα μπλα και λιγότερο μάχη με αυτόν, και θα μας δείξει και το 5832 stage Sharingan...[/spoiler]
Jun 12 2010 20:01
Photo

karkas → zade

I love you! XD
Jun 12 2010 19:40
Photo

Glaurung → zade

Είσαι τυχερός που δεν σε μηδένισαν :P
Jun 12 2010 18:57
Photo

zade → karkas

Ιτ ιζ αμπσολούτλι τρου! Δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλο το Ντόπλερ και ήξερα ότι και να πέσει δεν θα το γράψω οπότε αποφάσισα να το διασκεδάσω.Και έκανα τρία σκίτσα στην πραγματικότητα.Ένα με ένα τζαμαϊκανό που περπατά αμέριμνος (ράστα μαλί και τα συναφή) ,στο επόμενο καρέ τον είχα πατήσει μια νεκροφόρα και στο τρίτο ένα ασθενοφόρο ερχόταν να τον παραλάβει.Είχα κάνει και μια λιμνούλα αίματος αν δεν κάνω λάθος.Μόλις το ακουσε αυτό ο φυσικός μ,ου έφριξε και ευχόταν να μην με μηδενίσουν.Τελικά πάντως μόνο αυτό έχασα και πήρα 18 στη Φυσική.Φυσικά και το έκανα στο καθαρό.Εγώ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Αλλά ναι είμαι περήφανος για το κατόρθωμά μου.
Jun 12 2010 18:39
Photo

zade → Glaurung

Ιτ ιζ αμπσολούτλι τρου! Δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλο το Ντόπλερ και ήξερα ότι και να πέσει δεν θα το γράψω οπότε αποφάσισα να το διασκεδάσω.Και έκανα τρία σκίτσα στην πραγματικότητα.Ένα με ένα τζαμαϊκανό που περπατά αμέριμνος (ράστα μαλί και τα συναφή) ,στο επόμενο καρέ τον είχα πατήσει μια νεκροφόρα και στο τρίτο ένα ασθενοφόρο ερχόταν να τον παραλάβει.Είχα κάνει και μια λιμνούλα αίματος αν δεν κάνω λάθος.Μόλις το ακουσε αυτό ο φυσικός μ,ου έφριξε και ευχόταν να μην με μηδενίσουν.Τελικά πάντως μόνο αυτό έχασα και πήρα 18 στη Φυσική. Αλλά ναι είμαι περήφανος για το κατόρθωμά μου.
Jun 12 2010 18:38
Photo

iris 生活 kurosaki → Sadman

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: και κανεις ετσι στις εξετασεις?
Jun 12 2010 17:05
Photo

Yuki-chan → Zoro

Όπως προείπες και εσύ...ουτε εμένα μου φεναιτε για lvl5 ...τεσπα Βασικά με κάλιψες απολίτος..........αλλά στο θέμα Κανδα-Αλμα νομιζω οτι λίγο πριν παιθάνει ο Αλμα θα τα ξαναβρούνε αλλά για πολύ λιγο...(γιατί θα παιθάνει.....^^) Τώρα στο θέμα μας Naruto & One Piece....*μικρόφωνω ξεπροβάλει* τι έχεις να πεις????
Jun 12 2010 17:02
Photo

Sadman → iris 生活 kurosaki

like this [url]http://www.youtube.com/watch?v=k5ECyQFSXlQ&feature=related[/url]
Jun 12 2010 16:56
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Χμ φακους για cosplay σε στυλ sharingans και τετοια βρισκεις μονο online.Αλλα χρωματιστους φακους βρισκεις σε καθε καταστημα οπτικων νομιζω.Ειχα δει μια κοπελα απο το φορουμ σε ενα cosplay event π ειχε εναν τρομερο φακο στο ενα ματι σε serpent-style:lovulovu:Φιγουρες και διαφορα καλουδια ειχω δει πολλα μονο στο Otaku No Sekai αλλα και διαφορα στο Solaris,to fnac και τα Public αλλα μιλαμε για ελεινα μικρη ποικιλια:borednn9:
Jun 12 2010 16:50
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

καλα ναρουτο χαχα....οταν φτασουμε εκι το βλεπω να χει ακμαι σκηνη στυλ romance...χααχχα [SPOILER]Naruto: sasukeee....σε ψαχνα για τοσο καιροοοο:lovulovu: sasuke: .....???....xD *moutra*.. I"ll crush konoha...XD οπως τοτε με τη Hinata....ειπε στο naruto Ι love you...μας αφισε οτι 8α γινει κατι...τελιωνει η μαχη....ουτε που χανα ανεφερε τπτ..:hahaha: [/SPOILER] οτι να νε Btw :)
Jun 12 2010 16:28