Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → The Tragic Prince

[I][QUOTE=The Tragic Prince] [I]Naruto. Serious business! [/I] [/QUOTE][/I] [I][IMG]http://i50.tinypic.com/24bmbtx.jpg[/IMG][/I]
Jun 13 2010 20:27
Photo

kelborn3 → iristella

Οποιος και να το διαβασει αγαπητη μου ομως αυτο καταλαβαινει.Το να με αποκαλεις εμμεσως σαν ενα biju χωρις host ενταξει νομιζω οτι κανει μπαμ σε οποιον το διαβασει.Μπορει να μην εχεις αυτη την προθεση η δεν ξερω εγω τι αλλα και παλι με μειωνεις.Απαιτω να το κανεις edit για ευνοητους λογους η να το παρεις πισω.
Jun 13 2010 20:26
Photo

iristella → kelborn3

Για άλλη μια φορά δεν σε αποκαλώ ζώο. Σου λέω ξεκάθαρα ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κάτι το απλό.
Jun 13 2010 20:22
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Βλεπω εμαθες τον χισοκα απο την καλη και απο την αναποδη?
Jun 13 2010 20:17
Photo

kelborn3 → iristella

Το γεγονος οτι το ποστ σου το κρατησες ομως ετσι ενω το δικο μου το σβησες τι δειχνει.Καθαροτατα με αποκαλεις ζωο και εγω δεν εχω το δικαιωμα να απαντησω?
Jun 13 2010 20:15
Photo

The Tragic Prince → Loke

it was the thunder before the Eclipse :P
Jun 13 2010 20:13
Photo

iristella → kelborn3

Όχι. Αγαπάω τα ζώα και δεν θα τα χρησιμοποιούσα ποτέ ως βρισιά. Να σταματήσεις το offtopic και το trolling προσπαθώ να σε κάνω αλλά δεν βλέπω φώς.
Jun 13 2010 20:12
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Yeaaaaaaaaaah. Σκίζουμε^^
Jun 13 2010 19:49
Photo

Loke → The Tragic Prince

boss, περιμενω eclipse για να το δω, και θα σου πω μετα XD
Jun 13 2010 19:39
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ενδιαφέρον. Είδα λίγο απο το 3ο μάθημα και φαίνεται να είναι καλός στην μετάδοση ότι λέει. Θα δω και σε επόμενα μαθήματα στα πιο δύσκολα. Αλλά μένω έκπληκτος που στο MIT ξεκινάνε απο τόσο πίσω, με τους πολλαπλασιασμούς μητρώων και μάλιστα στο 3ο μάθημα. Στα πρώτα 2 τι εκάναν ? PS Αννια, έχεις Messenger ? Αν έχεις στείλε το μου σε pm να σε κάνω add.
Jun 13 2010 19:22
Photo

The Tragic Prince → Loke

πω ρε το 61 του fma το Κατέστρεψαν τελείως :(
Jun 13 2010 18:48
Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

:hihi2: καλα πάμε! :P
Jun 13 2010 18:31
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → d.neko-angel

Arigatou Gozaimasu για το friend request!!:ureshii: Nice name Btw!! D.N.Angel:wooi2:
Jun 13 2010 18:26
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB

Πω πω ρε φιλε εμεις οι δυο θα καναμε **** τις παρεες! Πραγματικα συμφωνω απειρα σε οσα λες, και φυσικα η αγαπημενη μου ειναι η Ιρμα!!! Ειναι απιστευτη! Thx για το site, το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια οτι μπορει να υπαρχουν και Online αλλα δεν το ειχα ψαξει.. Και ναι, οντως τωρα ειναι πολυ παιδικο, αλλα το αγαπαω ακομα =) Και οσα ειπες για το Bleach ισχυουν και για μενα. Μ αρεσε δηλαδη κι εμενα μεχρι το save rukia arc μετα εγινε επαναληπτικο και βαρετο.. Το εβλεπα κι εγω απο συνηθεια μεχρι καποιο σημειο αλλα λεω δε ******** και το εκανα drop. Τωρα απλα καμια φορα διαβαζω το μανγκα απλα για να ξερω τι γινεται...
Jun 13 2010 16:35
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → d.neko-angel

Oi, friend request wo domo arigatou! :)
Jun 13 2010 15:37