Community Status Updates

Mad_Hatter → The Tragic Prince
[I][QUOTE=The Tragic Prince] [I]Naruto. Serious business!
[/I]
[/QUOTE][/I]
[I][IMG]http://i50.tinypic.com/24bmbtx.jpg[/IMG][/I]

kelborn3 → iristella
Οποιος και να το διαβασει αγαπητη μου ομως αυτο καταλαβαινει.Το να με αποκαλεις εμμεσως σαν ενα biju χωρις host ενταξει νομιζω οτι κανει μπαμ σε οποιον το διαβασει.Μπορει να μην εχεις αυτη την προθεση η δεν ξερω εγω τι αλλα και παλι με μειωνεις.Απαιτω να το κανεις edit για ευνοητους λογους η να το παρεις πισω.

iristella → kelborn3
Για άλλη μια φορά δεν σε αποκαλώ ζώο. Σου λέω ξεκάθαρα ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις κάτι το απλό.

kelborn3 → iristella
Το γεγονος οτι το ποστ σου το κρατησες ομως ετσι ενω το δικο μου το σβησες τι δειχνει.Καθαροτατα με αποκαλεις ζωο και εγω δεν εχω το δικαιωμα να απαντησω?

iristella → kelborn3
Όχι. Αγαπάω τα ζώα και δεν θα τα χρησιμοποιούσα ποτέ ως βρισιά. Να σταματήσεις το offtopic και το trolling προσπαθώ να σε κάνω αλλά δεν βλέπω φώς.

Loke → The Tragic Prince
boss, περιμενω eclipse για να το δω, και θα σου πω μετα XD

Black Kaiser → DarkElf
Ενδιαφέρον. Είδα λίγο απο το 3ο μάθημα και φαίνεται να είναι καλός στην μετάδοση ότι λέει. Θα δω και σε επόμενα μαθήματα στα πιο δύσκολα.
Αλλά μένω έκπληκτος που στο MIT ξεκινάνε απο τόσο πίσω, με τους πολλαπλασιασμούς μητρώων και μάλιστα στο 3ο μάθημα. Στα πρώτα 2 τι εκάναν ?
PS Αννια, έχεις Messenger ? Αν έχεις στείλε το μου σε pm να σε κάνω add.

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → d.neko-angel
Arigatou Gozaimasu για το friend request!!:ureshii:
Nice name Btw!!
D.N.Angel:wooi2:

°•πίΟu-πίΟu•°™ → DoB
Πω πω ρε φιλε εμεις οι δυο θα καναμε **** τις παρεες! Πραγματικα συμφωνω απειρα σε οσα λες, και φυσικα η αγαπημενη μου ειναι η Ιρμα!!! Ειναι απιστευτη! Thx για το site, το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια οτι μπορει να υπαρχουν και Online αλλα δεν το ειχα ψαξει..
Και ναι, οντως τωρα ειναι πολυ παιδικο, αλλα το αγαπαω ακομα =)
Και οσα ειπες για το Bleach ισχυουν και για μενα. Μ αρεσε δηλαδη κι εμενα μεχρι το save rukia arc μετα εγινε επαναληπτικο και βαρετο.. Το εβλεπα κι εγω απο συνηθεια μεχρι καποιο σημειο αλλα λεω δε ******** και το εκανα drop. Τωρα απλα καμια φορα διαβαζω το μανγκα απλα για να ξερω τι γινεται...