Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → Serperoth

Nope,.... :sigh2:
Jun 14 2010 17:09
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

(vertically challenged αγγλιστί) Άσχετο, παρακολουθείς την E3?
Jun 14 2010 17:03
Photo

aboumonkey → zade

Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Παμακ. Μη φανταστείς ότι στη μηχανογραφημένη είχαμε να γράψουμε τίποτα το τρελό από άποψη όγκου (δεν είναι πχ προγραμματισμός). Αλλά με τόσα που έβαλε σε τόσο λίγο χρόνο και τόσο σπαζαρχίδικο που είναι το πρόγραμμα δεν είχες περιθώρια για typos. Άσε που έτσι όπως γίνεται το μάθημα, δεν μπορεί να παρακολουθήσεις αν δεν γράφεις πολύ γρήγορα. Καλή επιτυχία και σε σένα! Πιστεύω θα γουστάρεις πολύ το Undisputed 3.
Jun 14 2010 16:48
Photo

:hahaha:!!!!!!! LMAO!!! Τέλειο!!!
Jun 14 2010 16:45
Photo

Kenny → laraska

laraska, πόσες φορές πρέπει να πω ότι [B]τα flash videos τα postάρουμε στο flash videos thread και όχι στο Black Hole[/B] για να το καταλάβεις;
Jun 14 2010 16:40
Photo

zade → aboumonkey

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος και αν έχεις διάθεση να απαντήσεις ,ερωτώ:Τι σπουδάζεις; Γιατί κάτι είδα για τυφλό σ'υτημα και τέτοια... Το Undispued 3 είναι ένα από τα καλύτερα ξύλα που βγήκαν φέτος.Τουλάχιστον έτσι άκουσα ,δεν προλαβαίνω όμως να το δω.Ίσως ξεκλέψω λίγο χρόνο σήμερα... Καλή τύχη στην εξεταστική
Jun 14 2010 16:36
Photo

Thanks:) Γενικά προσπαθώ σε αύτο το θέμα, μ'αρέσει^^ Όπως επίσης δεν είμαι κοντός. Είμαι "καθέτως προβληματισμένος".
Jun 14 2010 16:28
Photo

Lol είσαι απίστευτος με τις εκφράσεις!!! literally ROLF!
Jun 14 2010 16:21
Photo

Glaurung → Shinobi no mono

Οι περσινές βάσεις ψυχολογίας για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν 17789 και 17574 αντίστοιχα , οπότε δεν έχω καταλάβει ποια σχολή εννοείς … Ευχαριστώ , και σε σένα :D
Jun 14 2010 16:12
Photo

Δεν λέγεται "για τα μπάζα". Λέγεται "δημιουργικώς άμπαλοι". Terminology is everything.
Jun 14 2010 16:11
Photo

Shinobi no mono → Glaurung

ασε η περσινη βαση ηταν 19210 νομιζω μορια!!παιρνουν μονο 7 σε ολη την ελλαδα με κανονικη βαθμολογια και αλλους 3 απο ειδικη .οσον αφορα τις ασιατικες σπουδες δεν ειναι τοσο τα anime οσο η πορωση μου για τον ιαπωνικο πολιτισμο.:)απο σεπτεμβρη λεω να γραφτω σε φροντιστηριο εκμαθησης ιαπωνικων(αν βρω βεβαια).και χαρα στο κοραγιο σου που πας σχολη εφαρμοσμενων μαθηματικων!!αντε καλη συνεχεια!
Jun 14 2010 16:03
Photo

Glaurung → Shinobi no mono

Είναι δύσκολος στόχος με βάση τα μόρια ή με την δυσκολία των σπουδών ; (δεν έχω ιδέα τι βάση έχει :P) . Όσο για το άλλο τμήμα , καλή είναι η πόρωση αλλά αν προέρχεται κυρίως λόγω των anime θα σε συμβούλευα να το ξανασκεφτείς , είναι και πολύ δύσκολη η αγορά εργασίας από τέτοιες σπουδές . Yeap , είμαι 18 άλλα είμαι του 91 , άρα σπουδάζω ήδη . Στο Μετσόβιο είμαι , εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσικές επιστήμες . Γαμάτο άλλα παλούκι :hot:
Jun 14 2010 15:56
Photo

Shinobi no mono → Glaurung

για σσασσ ψυχολογια στοχευω φιλε glaurung αλλα δυσκολος στοχος.τωρα ομως εμαθα οτι απο του χρονου θα λειτουργει στη κερκυρα τμημα ασιατικων σπουδων με κατευθυνσεις ιαπωνικη και κινεζικη φιλολογια!!με εχει πορωσει η ιδεα:).απο τι βλεπω και εσυ 18 εισαι ,που στοχευεις bro?
Jun 14 2010 15:39
Photo

Για τα μπάζα ήμαστε...
Jun 14 2010 15:24
Photo

DoB → °•πίΟu-πίΟu•°™

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα μεγάλα shonen γίνονται όλο και πιο βαρετά όσο τραβάνε σε μάκρος... Θυμάμαι που ήμουν 10 χρονών όταν έβλεπα το One Piece στο ALTER, και τώρα έφτασα 18 κι ανακαλύπτω ότι είναι ακόμα στα μισά!!!! *deadz* Είπαμε, δε θέλουμε να τελειώνουν τα anime σε 26 μόνο επεισόδια και να μη μαθαίνουμε τι έγινε στο τέλος, αλλά όχι να φτάνουμε αισίως τα 400 και 500 και να μας λένε: "Έχουμε καιρό..." Τους σκοτώνεις ναι ή όχι; Από yaoi πώς πάμε; :P
Jun 14 2010 15:06