Community Status Updates

crazyBoyMangaFun → D.Dragon
τι εννοείς ακριβώς man μήπως με πιο πρόγραμμα;αν είναι αυτό τότε σου συνησώ media player classic

Serperoth → Lucy Heartfilia
Δηλαδή σοβαρά το μόνο που μένει να βγει είναι καινούριο Metroid ή καινούριο Fallout... OH WAIT!

insanemuffin → Anelis
Hey!Δεν πειραζει εγω thanks για το accept!:)
ναι ηθελα να βαλω και αλλα,αλλα μετα σκευτικα οτι δεν ηταν πολυ καλα και τα εβγαλα...καποια στιγμη μαλλον θα το κανω παλι update με καινουρια,για την ωρα προσπαθω να φτιαξω το προφιλ μου στο Devianart xD

Jorg → Zoro
Ok thanks again :D. Θα το ξεκινησω σε καμια βδομαδα μιας και εχω κατι αλλα ανιμε να τελειωσω.
Θα ειναι μακρυς ο δρομοοοοοοςςςςς...

nancy_neko → kelborn3
re apla,dx...dn m'aresi otan oloi vlepun kati tifla,k porwnodai :P
m'arese to naruto arxika,para poly,alla dx,exi skatepsi
dn apadaw prosopika stn ka8ena,apla apodiknyw oti afto p lew exi mia ipostash,en adi8esh m allous p apla einai porwmenoi k dn dexodai apla mikra pragmatakia :P
(btw,dr house+freddy? it's a lol combination XD-i like it though :P)
kita,exi plaka vck to n apantaw,m kanei kefi,to na pane n m pune kt,k apla n tus dixnw oti ine etc opws t lew,ean kapu kanw la8os,ofc k 8a pw-nai exc dikio
alla epidi exw pei merika stuff s merikus,onomata dn leme,ipolipsis dn 8igume,dn borun n m adikrusun afto p lew,k exi plaka XD
(k to n mn apantane exi akoma pio pl plaka :P)
that's all :P
gnk xanw tn xrono m,me to na diavazw naruto,but it's funny XD

Zoro → Jorg
Από άποψη συμπύκνωσης παίζει να είναι καλύτερη η δική σου τελικά, στην wiki κυρίως για extra πληροφορίες είδα κάνει, αλλά παρατήρησα και κάτι άλλο που με ανησυχεί: τα τέρμα filler arcs που περιέχουν μέσα και canon πληροφορίες (όπως πχ το πρώτο filler arc του OP, που περιείχε κάτι τέτοιο) δεν τα έχει στην wiki, ενώ στην δική σου τα τοποθετεί ως part filler (που δλδ αξίζει και πρέπει να τα δεις), οπότε ίσως καλύτερα να μείνεις με αυτήν.
Τίποτα όπως και 'χει, καλό ξεκίνημα. :)

Serperoth → Lucy Heartfilia
Και Star Wars MMO...
3 epic geeky MMO... May the gods have mercy on us!

kelborn3 → nancy_neko
Dont lose that momentum...
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/9041/1276273326926.jpg[/IMG]
Με ολη την καλη διαθεση σου λεω οτι τζαμπα χαλας το χρονο σου στο ναρουτο.Η λογικη σου εχει μια θεση αλλα απο το να κα8εσαι να απαντας στον καθε ενα προσωπικα μονο τον χρονο σου χανεις.Παντως σε παραδεχομαι γτ συνεχιζεις και μην ξεχνας ο freddy ειναι μαζι σου:riiight:

arachne-sama
euxaristw poli aderfouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! se ekana nai....in me mpouadizeis se auta pou tha lew ok?

Jorg → Zoro
Ok thanks ρε φιλε, much appreciated! Εγω βρηκα [url=http://www.anime-planet.com/forum/general-anime-discussion/24458-anime-filler-guide.html]αυτη[/url] τη λιστα και μια χαρα μου ειναι, αν και θα δω και του wiki.
Και παλι ευχαριστω.

Lebw → papp0us
Μα, γιατι το λες αυτο; Ειναι ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ. :P [οπως θα ελεγε και ο γυναικειος πληθυσμος απο το σχολειο τους.] Οχι εχει και μια αλλη γκομενα στο τελος περιπου, ειναι Γαλλιδα, Eclair κατι την λενε και μπορω να πω πως μαλλον ειναι η καλυτερη που θα βρεις σε ολο το anime.
Περιμενε να την δεις και μετα μου λες για τα φιδια. :P

Kenny → laraska
Α, και κάτι ακόμα:
1) Δεν μπορείς να αποδράσεις από την αλήθεια.
2) Το αν και πότε θα σβηστεί ένα δικό μου VM είναι κάτι που το αποφασίζω εγώ και μόνο.
Απαγορεύεται να σβήνεις VMs από mods που σου κάνουν συστάσεις. Και ναι, ισχύει για όλους. You have been warned.

Lebw → .morgenstern
ΗΑΗΑ, οκ oτι πεις :P θα τον δω και live και πιστευω πως θα αναθεωρισω!
Ε καλα το Vampire Knight ειναι ΠΟΛΥ shoujo ρε παιδι μου, αλλα δεν παυει να μας αρεσει :wooi2: , καλα που να δεις στο manga μετα τι γινεται...
Κοιτα το Soul Eater ειναι πολυ καλο, μου αρεσε αρκετα, αν και με ξενερωσε παρα πολυ στο τελος, οταν το τελειωσεις θα καταλαβεις γιατι, δεν θα σου κανω κανενα spoiler.