Community Status Updates

Anelis → tsintori
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι θα κάνουμε. Εγώ μάλλον παίζει να αφήσω το μάθημα για Σεπτέμβρη αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα Τ-Τ

Sadman → iris 生活 kurosaki
ε εντάξει δεν σηκώθηκα...αλλά την κίνηση με το στυλό την έκανα :)

tsintori → Anelis
Nice nice, πληροφορικής και τηλ/νιών είμαι στην Αθήνα εγώ.....
Τελικά θα το χάσετε το μάθημα;;;;;

Yuki-chan → Zoro
Τα τελευταία ενοούσα.... ^_^
Για να σου πώ την αλήθεια και εγώ λιγο βαρέθικα το flashback του OP...αλλά το προτιμούσα απο τα τελευταία ch. του Naruto και Bleach ....ειναι λίγο δραματικο...με περιπέτια και καταλαβένουμε τι ενονει τον Loufy και τον Ace...^^ Τώρα για το τελευτεο ch. του Naruto ...χμμμ....Αρχισε παντος να με ξανά τραβάει... :) Και ήμουν και περίεργη να δω πώς θα έκανε την Kucina...και με εξεπλιξε το γεγονος οτι ήταν ακριβός οπως την περίμενα να είναι...
Εμένα αν και ξέρω λιγο πολύ ή βασικά μπορώ να μαντέψω την κατάληξη και τον διο ιστοριον εχω ακομα πιο πολυ ενδιαφερον....δεν ξερω γιατι...

Kai → spartankid
Lol, κάψιμο δε λες τίποτα, έχει κανταντήσει η πρώτη κίνηση το πρωί να είναι ν' ανοίγω υπολογιστή, αλλιώς θα πρέπει να πηγαίνω να μοιράζω γάλα για να περάσω την ώρα, από τις 6κ30 στο πόδι. Γενικά δε μ' αρέσει να ξυπνάω αργά, αλλά με τη ζέστη είναι ακόμα χειρότερα, δεν την παλέυω και σηκώνομαι xD
Και πάλι φέτος καλά το πάει, πέρσυ μέσα Ιούνη καιγόμασταν.
:D Χαλαρά πάντα!

spartankid → Kai
7 παρα είκοσι το πρωί ; αυτά είναι μου θυμίζεις τις εποχές που καιγόμουνα

Kai → spartankid
:D Καλή αρχή με τις εξετάσεις! Άντε, να έρθουν και με το καλό οι διακοπές!

Strange Loop → Anelis
True Blood πρεμιέρα τρίτου κύκλου. Κρίμα που ακόμα δεν έχεις εκτιμήσει το μεγαλείο αυτής της σειράς.. :P

Zoro → Yuki-chan
Ελπίζω να εννοείς τα τελευταία κεφάλαια και όχι γενικά τις σειρές, θα έγραφα βιβλίο για το δεύτερο αλλιώς. :P
Αν εννοείς το πρώτο λοιπόν, χμμ του OP το βρήκα πιο πρωτοποριακό και του Naruto πιο διασκεδαστικό, για να το πω σύντομα. Του OP γενικά μιλώντας είχε πιο πολύ σκέψη μέσα και κλασικά ο Oda δείχνει ότι ξέρει που το πάει, [B]αλλά[/B] του Naruto, παρά τα διάφορα κλισέ που είχε, βρήκα πολύ καλή την εκτέλεση με την Kushina. Βάλε και ότι το αναθεματισμένο flashback το έχω βαρεθεί στο OP (δεν είναι άσχημο, απλώς υπερβολικά πολύ μεγάλο για να σε κρατήσει imo, μας έχει ένα μήνα+ έτσι, το παράκανε... κάνει και διάλειμμα από πάνω, άρχισα να βαριέμαι) και σαν σύνολο προτίμησα του Naruto την περασμένη βδομάδα λοιπόν, απλό και διασκεδαστικό, χώρια που το τέλος το βρήκα πολύ ωραίο με το πορτοκαλί.
Άντε να δούμε τι θα κάνουν τις επόμενες βδομάδες όμως, με το που τελειώσει το flashback προβλέπω το OP να ξανανεβαίνει, τόσα έχει να μας δείξει ακόμα άλλωστε. ;)
Εσύ τι λες ενώ;

Hellraider → Serestrum
Χαίρομαι που κάποιος σχεδόν έπιασε την ειρωνία μου.:ureshii: