Community Status Updates

Lebw → iris 生活 kurosaki
Εμμ, δεν ξερω :P Μαλλον. Το μονο που ξερω ειναι πως αρχιζει και δουλευει με τον Shizuo και τον Tom-san , αλλα αν κρινω απο την εικονα, και απο αλλες που εχω δει μαλλον την γουσταρει.

Serperoth → Lucy Heartfilia
*fist shake* Εμείς Πέμπτη.
Κάτι διάβασα και για KH που σ'αρέσει, για μένα έχει DCU Online... Καλή φάση:)

Kenny → laraska
Τον τελευταίο μήνα έχω μεταφέρει πάνω από 60 video posts από το Black Hole στο flash videos thread, και μάντεψε σε ποιον ανήκαν τα περισσότερα (hint: εσύ). Έχω κάνει δύο δημόσιες συστάσεις προς όλους, τις οποίες όφειλες να είχες διαβάσει, και παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να postάρεις videos στο Black Hole σαν να μην τρέχει κάστανο. Σου κάνω κατ' ιδίαν συσταση και μου γκρινιάζεις ότι οι κανόνες ισχύουν μόνο για σένα. Χμ.
Άκουσε να δεις. Οι κανόνες ισχύουν για όλους. Άμα εσύ είσαι αυτός που τους παραβαίνει εκατό χιλιάδες φορές ενώ οι άλλοι πολύ λιγότερο, είναι φυσικό να τα ακούς εσύ περισσότερο. Μην πας λοιπόν να μου βγεις κι από πάνω. Εμ είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, εμ το παίζεις "αντίδραση στην εξουσία". Το λέω για να το ξέρεις: Αν δεν μάθεις να χρησιμοποιείς το flash videos thread, θα αρχίσω να σβήνω posts αντί να τα μεταφέρω.
Κάτι τελευταίο. Αν θες τόσο πολύ να αντιδράς στην εξουσία, κάνε το έξω στους δρόμους, εκεί που έχει νόημα, και άσε την εξουσία ενός forum να κάνει τη δουλειά της. Το λέω αναφερόμενος και σε άλλα δικά σου posts (βλέπε One Piece latest chapter thread).

Zoro → Jorg
Why, of course, ποτέ δεν ξεχνάμε τους soon to be OP fans. :D Είδα και τα προηγούμενα vms μας όπου ακόμη συζητούσαμε για Fairy Tail, πάει κι αυτό τώρα, είδα και anime και manga, άντε να δεις και συ το OP. :P
Λοιπόν κατά την γνώμη μου [B]όλα[/B] τα fillers του OP αξίζουν (πέρα από ένα gtp που είναι πολύ πιο κει και θα στο αναφέρω παρακάτω), πολύ απλά γιατί σε αντίθεση με τα άλλα μεγάλα shonen (Naruto, Bleach κλπ) δεν κρατάνε τρομερά πολλά επεισόδια (~15-20), αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει μεγαλύτερο από 10 eps filler (ή εκεί γύρο έστω) και επίσης, δεδομένου ότι το πλήρωμα ταξιδεύει συνεχώς από νησί σε νησί, είναι εύκολο ενδιάμεσα από το κάθε arc να βάλουν filler, γι' αυτό και πολλές φορές τα βρήκα πετυχημένα για τα δεδομένα τους.
Ωστόσο δεν μιλάμε για σημαντικά γεγονότα, κυρίως για μερικά extra laughs είναι και τίποτα παραπάνω, οπότε αν δεθείς αρκετά με το πλήρωμα και έχεις χρόνο/όρεξη δες τα λέω εγώ, αν όχι τότε μπορείς να τα αφήσεις κανονικότατα, δεν χάνεις τίποτα απολύτως. Αν είναι ένα μόνο που σου προτείνω να μην χάσεις είναι αυτό μετά την Skypiea, το G8 arc, μεταξύ επεισοδίων 196-206. Σκέψου ότι το είχα βρει τόσο καλό που στην αρχή δεν το πέρασα για filler, αλλά κι αυτό κατά τ' άλλα δεν προσφέρει πολλά στην πλοκή. Από την άλλη, ακόμα και να αποφασίσεις να τα δεις, απέφυγε άνετα το Ice Hunter arc, μεταξύ επεισοδίων 326-336, που είναι μάλλον το μόνο που με έκανε να βαρεθώ μέσα σ' όλα.
Δεν ξέρω ποια filler λίστα έχεις, αλλά στην [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Episode_Guide"]wiki[/URL] την έχει ολοκληρωμένη, αν θες να την τσεκάρεις και να ξέρεις τι να δεις και τι όχι.
Αυτά προς το παρόν, welcome aboard και εύχομαι να σου αρέσει αρκετά η σειρά ώστε να την συνεχίσεις μέχρι τέλους, αυτό είναι η πιο δύσκολη αποστολή δυστυχώς, δεν είναι όλοι για τέτοια. :hot:
Για ότι άλλο χρειαστείς ρώτα ελεύθερα. ;)

Lucy Heartfilia → Serperoth
:hihi2: τωρα αφού τελίωσαν οι εξετάσεις (αγγλικά αύριο) μπορεί και να αρχίσω :)

Glaurung → Shinobi no mono
Αααα … ε καλά , εγώ δεν θα πήγαινα στρατό αλλά ισχύει αυτό που λες για το μέλλον . Πάντως αφού στοχεύεις για στρατιωτική ψυχολογία , σκέψου και για το τμήμα στο ΑΠΘ . :)

Shinobi no mono → Glaurung
ειανι στρατιωτικη ψυχολογια.δλδ σπουδαζει; κανονικα στο πανεπιστημιο ψυχολογια μονο που εισαι εσοκλειστος σε ενα στρατοπεδο στη θεσ/νικη και κανεις και στρατιωτικες ασκησεις.το καλο του ιναι οτι εχει σιγουρο μελλον αλλα.......στρατος....

Jorg → Zoro
Hi remember me XD?
Λοιπον, σκεφτομαι να αρχισω one piece, αλλα βλπεω το πληθος των επεισοδιων και σκεφτομαι:
Τα filler που εχει να τα περασω; Βρηκα μια λιστα με ολα τα filler και αναρωτιεμαι αν παιζουν καποιο σημαντικο ρολο.
Thanks for your time :D.

laraska → Kenny
οι κανονες ισχυουν μονο για μενα ; αλλωστε δεν ειδα να γινεται το ιδιο ''σουσουρο'' και με τα υπολοιπα παιδια ΄ μην εισαι εμπαθης και παιρνεις στα σοβαρα την δουλεια σου.

Serperoth → Tenshi
Ο ΝΟΖ ΜΕ ΣΠΑΜΑΡΕΙ!!!:P
Ευχαριστώ για την πληροφορία^^ Θα το κοιτάξω (Discworld fan)
Τουλάχιστον βάζεις ανθρώπινα games, ο MoBoRoS βάζει κάτι παλούκια...:P

spartankid → Kai
μα αν θες πιστεψε το στην πόλη μου είμαι σαν ξένος δύο φορές που ήρθα θεσσαλονίκη ήταν οι καλύτερες μέρες στην ζώη μου ελπίζω να τα ξανακαταφέρω σύντομα :/

Tenshi → Serperoth
Για να μην απαντησω στο trivia, θα σπαμαρω εσενα xD
Που λες, ναι εχει βγει και για ΠιΤσι το Discworld Noir!! ;)

Serperoth → Lucy Heartfilia
Κακώς! Έχει τα πάντα όλα φέτως. Πού να αρχίσω και πού να τελειώσω!?

Strange Loop → sunday
Aπορω που κανεις δεν θυμάται τον Steve απο το family matters...