Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

mono → Hazuki
[IMG]http://ircz.de/static/pics/2010/06/03_21_32_58/NMQrv.png[/IMG]

laraska → Kenny
χαλαει την αισθητικη πρωτον , να ξεφυγω απο ποια αληθεια ; αμα αυτη ειναι αληθεια να κρυφτω ... και παλι , εχεις παρει στα σοβαρα την δουλεια σου .

Hanzo → MoBoRoS
E Οχι φιλε!
Ava+sig τον ποιο τραγικο χαρακτηρα που σκεφτηκε ποτε η snk μετα απο [URL="http://www.fightersgeneration.com/characters2/jackturner-f.jpg"]αυτον[/URL] !
Good Going.

legeon → iristella
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.το πρόβλημα λύθηκε πάντως.ξανακατέβασα το CCCP και λύθηκε το πρόβλημα

Strange Loop → sunday
Βored to death που κοιτουσα σημερα hbo ειχε ενα preview και ελεγε επιστρεφει ο 2ος κυκλος Σεπτεμβρη. Μια χαρα δηλαδή.
Εntourage 27 Ιουνιου αρχιζει, οσο για misfits δεν εχω κοιταξει τιποτα, αλλα λογικα νοεμβριο ή δεκεμβριο. Μας άφησε και με cliffhanger η βλακεία

sunday → Strange Loop
Ούτε εμένα μου άρεσε το Happy Town. Το Good Guys έχει πλάκα. Ο,τι πρέπει για χαλαρό μαζί με το 100 questions αυτή την περίοδο. Persons unknown kinda boring. Είναι και λίγο rip-off. Σκέψου cube σε μίξη με The Truman Show.
Είναι και το unnatural history που κατέβασα αλλά δεν τσέκαρα ακόμα, αν και δε νομίζω να λέει τίποτα.
Πότε ξεκινά το Entourage? Να δούμε πότε θα ξεκινήσει το Misfits και το Bored to Death...

Strange Loop → sunday
Ναι, ε; αυτο το επαθα με το happy town..μ@λ@κια απο τις λίγες.. To ιδιο βλεπω να καταληγει και το persons unknown, αν και ο πιλότος ηταν ικανοποιητικος.
Αυτο που βρηκα αναλαφρο για καλοκαιρακι ηταν το the good guys. Oποτε αυτο, το true blood και το entourage θα δω αυτο το καλοκαιρι απο ongoing, αν αξιζει καποιο αλλο απο Σεπτεμβρη.

Mad_Hatter → Strange Loop
Αβυσσος η ψυχη του shinji, ειχε διπλα του τη θεα και αυτος στον κοσμο του.

sunday → Strange Loop
το pretty little liars άντεξα λίγο να το δω. πολύ χάλι. To rubicon δεν το είδα ακόμα, λιώνω στο numb3rs τις τελευταίες μέρες.

Strange Loop → sunday
Εγω πάντως το εβλεπα τα σαββατοκυριακα στον ant1 και ας ημουν 7 8 χρονων...
η φωνή του δε ξεχνιέται..xD
Σε λίγο εχουν σειρα btw τα Rubicon και Pretty little liars να δω ..

Strange Loop → Mad_Hatter
Eμ αφου ολοι οι αλλοι στο nge ειχαν τετοιο αγγελο και μωρο διπλα και καθοντουσαν και εκλαιγαν...
Και ναι, καλο ακουγεται αυτο με το μηλο της ωραίας Αsuka

Mad_Hatter → Strange Loop
Τι θα μαζευτουμε οι 3 μνηστηρες και θα τις πουμε δωσε το μηλο σε οποιον θες:hahaha:?

Zoro → Jorg
Τίποτα και πάλι και με την ησυχία σου να την αρχίσεις γιατί θα σε απασχολήσει για πολύ!
Α, και να μην ξεχάσω το πιο βασικό (αν και παίζει να στο έχω ξαναπεί ή να το έχεις ξανακούσει): η σειρά για τα πρώτα 80~90 επεισόδια, πάνω κάτω πάντα, αν και ωραία σαν φαντασία/περιπέτεια, είναι αρκετά παιδική και αδύναμη κατά την γνώμη μου και μπορεί να σε προϊδεάσει αρνητικά για την συνέχεια (ανάλογα με τα γούστα πάντα, έχω δει άλλους που τους άρεσε και η αρχή πολύ). Αν λοιπόν δεν σου αρέσει η αρχή μην αποθαρρυνθείς, ειδικά από 90 και πάνω γίνεται ολοένα καλύτερη όσο προχωράνε τα arcs. :thumbup: