Jump to content

Community Status Updates

Photo

D.Dragon → didimakia

Ε γίνονται παρακλήσεις και προσπάθειες να το πάρει το mangastream αλλά τίποτα ακόμη, χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να γίνει πιο διάσημο.
Jun 22 2010 12:07
Photo

Sakura!!! → The Tragic Prince

Arigatou!! το Higurashi το έχω δει και όσο για το το Μonster θα έχω στα υπόψη μου.
Jun 22 2010 12:06
Photo

Jorg → Vagelio

Oh Thanks for the trailer. Ωραιος ο νεος, μα τον παλιο δεν τον φτανει :P. Αντε λιγες μερες εμειναν ακομα.
Jun 22 2010 12:04
Photo

didimakia → D.Dragon

Nαι ξερω οτι βγαινουν την ιδια μερα με τα αλλα WSJ αλλα οι μλκες οι scanlators κοιμουντε? :@ δεν γινεται να αργει τοσο αυτο το διαμαντι...
Jun 22 2010 12:03
Photo

D.Dragon → didimakia

Όποτε να ναι, αν και υποτίθεται πως βγαίνει παράλληλα με το One Piece κτλ, αργεί αρκετές μέρες...
Jun 22 2010 11:58
Photo

VagelioKai

Τοτε πιστευω πως θα την λατρεψω :D , κατι τετοια ειναι στα γουστα μου! Και οντως αμα ηταν να κολλημε ολοι μας στα ασχημα reviews, ατομα σαν τον roriconfan και διαφοροι αλλοι θα ειχαν κλεψει τον δικο μας σκοπο (world domination XDDD):hahaha: Οποτε will check as soon as possible (εχω και ενα προβλημα με την ταχυτητα των torrents :unlucky:)
Jun 22 2010 11:56
Photo

didimakia → D.Dragon

Yup...πολυ νεκρα...παντως το Beelzebub δεν παιζεται...δεν μου λες? καθε ποτε κανουν τα scanlations του ?
Jun 22 2010 11:56
Photo

D.Dragon → didimakia

Cool, αν και είχα μια καχυποψία στην αρχή λόγω Gantz διαβάζεται πολύ ευχάριστα, άντε με το καλό να ξεθάψουμε και το θρεντ του, στο forum:)
Jun 22 2010 11:53
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

άλλοι χαίρονται για διακοπές και εσύ τις βρίζεις XD άσε ρε! και αυτό το καλοκαίρι έχει πολύ ωραίες σειρές!! : o και στάνταρ κάποιες θα φάνε license~ τέλος πάντων! όπως είπες θα πέσεις πολύ κατέβασμα όταν γυρίσουμε. δεν ξέρω αυτήν την χρονιά βγάζει φοβερά άνιμε! και το φθινόπωρο τα ίδια :)
Jun 22 2010 11:45
Photo

didimakia → D.Dragon

:O διαβασες τοσο καιρο Psyren? Πως σου φενεται ?
Jun 22 2010 11:43
Photo

Vagelio → Jorg

Ohayou Jorg (^O^). Θυμασε που σχολιαζαμε τον νεο μαστερ του kuroshitsuji 2 και ειπες πως μοιαζει "καπως" ποιο ψυχακι (ή κατι τετοιο). Για τσεκαρε το trailer να καταλαβεις περι τινος προκειται [url]http://www.youtube.com/watch?v=abG80OETEfE[/url] Νot as cool as ciel, yet pretty cute (^w^)
Jun 22 2010 11:37
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ήθελα που ήθελα να το δω, τώρα θέλω ακόμα περισσότερο! Καταραμένες διακοπές. Θα δω το Ghost Hunt στο χωριό για να γεμίσω το κενό xD Έχει να πέσει κατέβασμα όταν θα γυρίσουμε....
Jun 22 2010 11:35
Photo

didimakia → Night Wizard Seal

Ναι το ξερω...αλλα ελειπα ολη την μερα χθες..παω τωρα :)
Jun 22 2010 11:34
Photo

Jorg → Randell

Ειμαι στο 24 και συνεχιζω ακαθεκτος :P!
Jun 22 2010 11:32
Photo

KaiVagelio

Κοίτα, εξαρτάται από το πως θα το δει κανείς. Όταν την είδα το Πάσχα την απόλαυσα. Έχει ωραία ροή. Η ιστορία μπορεί να μη φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο αλλά εξελίζεται όμορφα. Όσο το αν θα φανεί σε κάποιον που δεν ασχολείται με το ίντερνετ αδιάφορη διαφωνώ γιατί ποιος δεν έχει σήμερα έστω και την ελάχιστη επαφή με το ίντερνετ και τις online κοινότητες (μάλιστα μου φαίνεται απίθανο κάποιος που βλέπει anime να μην έχει). Όσο για τα κλισέ, εντάξει, δε θα βλέπαμε κανένα anime αν ήταν έτσι. Digimon, Yugioh; Με αυτά μεγαλώσαμε στο κάτω-κάτω, αν και πίστεψέ με, καθώς τη βλέπεις δεν πιστεύω να σου έρχονται αυτά στο μυαλό, ίσως αφού τελειώσει η ταινία. Γενικότερα περνάει όμορφα μηνύματα, έχει ένα ικανοποιητικό animation και οι χαρακτήρες είναι αρκετά καθημερινοί παρά την όλη εξέλιξη της ιστορίας. Μη κολλάς σε ένα-δυο review, ούτε στα υπέρ-ούτε στα κατά, αυτά πάντα είναι με βάση τα γούστα. :D Δες το κι εσύ να μας πεις την άποψή σου.
Jun 22 2010 11:30