Community Status Updates

Kamen Tantei Zura → spartankid
αν ήταν έτσι, θα έβρισκε και αυτό που έβαλα τώρα η αδερφή μου, και θα είχα γράψει κάθε φορά που έβαζε κάτι. απλά έτυχε να διαβάζω το ίδιο manga, εξάλλου έχουμε παρόμοια γούστα.

HelenGreece4ever → DoB
:hot:ουου, αν με έπησες λέει, ευχαριστώ πολυ και τωρα το καταλαβαίνω 100% και έχεις απόλυτο δίκιο και όλοι οι άλλοι που συμφωνούν με αυτό :ureshii::ureshii::ureshii: ίσως να τρελαθώ και εγώ με αυτό το ζευγαρι (να το λέμε) και από εκεί που έλεγα ότι η Rukia δεν ταιριάζει καθόλου με τον Ichigo, με έκανες να αλλάξω γνώμη και αυτό το χαστούκι με έκανε να πω πως ανάμεσα στην Orihime και στον Ulqiorra θα μπορούσαν να συμβούν περισότερα από όσα θα μπορούσαν να συμβούν με τον Ichigo. thanks!!! :joyful:

spartankid → iristella
είναι πραγματικά τρομερό *τρώει τα νύχια του* διάβασα 30 κεφάλαια και ας μην ήταν τα μάτια θα διάβαζα άλλα τόσα :S

spartankid → Kai
εγώ εδώ και δύο εβδομάδες περνάω μια ψιλοχάλια φάση και κάθομαι και ενοχλώ όποιον βρίσκω να πώ καμιά κουβέντα xD λοιπόν το αγοράκι είναι από manga του D. gray-man το οποίο ξεκίνησα σήμερα το πρώι και διάβασα 30 κεφάλαια και τα έφτυσα xD είναι πραγματικά απίθανο

Kai → spartankid
Γεια! Μια χαρά! Διακοπούλες τώρα και χαλαρά. Αν και σε καμιά βδομάδα με βλέπω αγκαλιά με το laptop στο χωριό.
Εσύ πώς τα πάς; Τι γίνεσαι;
ΥΣ. Το κοριτσάκι/αγοριάκι στο avatar σου από ποιο manga είναι; Ο.ο

red pyramid → Petran79
Ναι, αλλά τα στατιστικά μας δείχνουν κάποια πράγματα γενικότερα. Ο Neal δεν ήταν μόνο πόντοι. Νομίζω πως αν σκόραρε μόνο δεν θα είχε τέσσερα δαχτυλίδια.
Τη δήλωση του Kobe να σου πώ την αλήθεια δεν την έχω ακούσει/διαβάσει. Τεσπά, εμένα με νοιάζει να βλέπω καλούς αγώνες και πιστεύω φέτος είδαμε αρκετούς, ακόμη και στους τελικούς αν παρακολούθησες.

Namida → Yo! Master
Τυχαία βρήκαμε την εικόνα για την αφίσα, αλλά μετά μάθαμε από κάποιον ειδήμονα ότι είναι από κάποιο eroge

spartankid → Kamen Tantei Zura
δεν πιστεύω οι αδερφές να φωνάζουν από το ένα δωμάτιο στο άλλο τα manga xD

Jorg → Kamen Tantei Zura
Δεν ειναι αυτο τοσο πολυ, αλλα λες πχ μεχρι τα 15 εισαι παιδι. Μολις φτασεις στα 16 λες: Πω, εχω αλλα δυο χρονια μεχρι να ενηλικιωθω, μεγαλωσα... XD. Τουλαχιστον ετσι ειναι οπως το αντιλαμβανομαι :P.

Petran79 → red pyramid
Κανεις λαθος. Ειχα δει εναν αγωνα λ.α. - πορτλαντ, στο λ.ατζελες. Ο σακ εβαλε 36 ποντους, ο σαμπονις 8 και ομως το πορτλαντ κερδισε ;)
Δε μετραν μονο οι ποντοι στο μπασκετ. Αν εβλεπες τον αγωνα θα εβλεπες ποιος επαιζε πιο εξυπνα.
Δε συγκρινω παικτες που δεν βρεθηκαν αντιμετωποι. Αλλα αν ο ιδιος ο κομπε που θεωρειται ο κορυφαιος και τα εχει κατακτησει ολα, λεει πως ο μαικλ τζορνταν ηταν πολυ καλυτερος απο τον ιδιο στη θεση του, αυτο λεει πολλα.

red pyramid → Petran79
Α, και επειδή ως Laker fan δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι :P
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=pNT-pQCJWFo"]Shaq powns Sabonis[/URL]

red pyramid → Petran79
Χμ, αν κρίνω από τα στιγμαιότυπα που έχω δεί μεταξύ Lakers - Blazers ο Λιθουανός μόνο με flooping τον σταμάταγε τον Σακ :P Εντάξει διαφωνούμε προφανώς, αλλά από ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν γενικώς τα ρετρό (δεν μου έρχετε άλλη λέξη στο νού) πράγματα, οπότε δεν με ξαφνιάζει και τόσο :P Να φανταστώ προτιμάς Lambeer από Rasheed Wallace έτσι;

Kamen Tantei Zura → Jorg
φτάσαμε στα γεράματα XD βασικά εντάξει, πράγματι, όταν μεγαλώνεις έναν χρόνο νιώθεις μεγάλος, είναι κάπως φυσιολογικό :D
αλλά έχουμε ακόμα~