Jump to content

Community Status Updates

Photo

HelenGreece4ever → KamenoC

hi, sorry που δεν σούχω μιλήσει είδα την εικόνα σου με τον Hitsugaya και είπα να σε κάνω φίλο μου, αλήθεια, είναι ο αγαπημένος σου;
Jun 27 2010 15:23
Photo

Serperoth → Lucy Heartfilia

Awww:) Προσπαθώ πάντως, μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει^^ Κάτι σαν τον Joker ένα πράμα μόνο χωρίς το όλο "crazy lunatic" σκηνικό. Και χωρίς Harley Quinn, αλλά ντάξι, αυτό μπορεί να αλλάξει:P
Jun 27 2010 15:16
Photo

johntheo95 → Jiraiya

ηρθα και εγω δασκαλε,να γινω μαθητης σου:congrats:; [B]LONG LIVE THE ECCHI[/B]:nbleed::drinks:
Jun 27 2010 15:13
Photo

didimakia → D.Dragon

Eχω πολλες εγχρωμες Psyren pics...και αυτην την εχω ^_^
Jun 27 2010 14:48
Photo

D.Dragon → didimakia

Περίμενα response:). Από volume cover είναι.
Jun 27 2010 14:36
Photo

didimakia → D.Dragon

Epic Psyren set is epic ;)
Jun 27 2010 14:33
Photo

Botsun → papp0us

ok,θα τα δω με την πρώτη ευκαιρία! :)
Jun 27 2010 14:33
Photo

Glaurung → Kenny

[SPOILER]Εννοώ πως μετά το ξύλο που θα φάει από τον Oga στη μάχη ( σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει αυτό ) , το πιο πιθανόν είναι να είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα ή κάτι τέτοιο και κάπως να του εξηγήσουν/καταλάβει τον Oga και να μην έχει πλέον τέτοιο μίσος ( με δάκρυα πιθανόν όλο αυτό ) [ το ξέρω πως αρκετές φορές δεν μπορώ να γράψω ένα αρκετά δομημένο κείμενο :P] Αν αναφέρεσαι στα ακαταλαβίστικα , δεν ξέρω πως βγήκαν αλλά τα διέγραψα τώρα :P [/SPOILER]
Jun 27 2010 14:30
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

μώρε καλύτερα θα αργήσω να είμαι η προδωσία βλέπεις από ένα άτομο που σήμαινε τα πάντα για σένα φεύγει δύσκολα.Αυτό με τα anime μην μου το θυμίζεις ξέρεις τι είναι να ξεχναώ αμέσως ονόματα σκηνές και αυτά ; Τουλάχιστον τα ευχαριστιέμαι τι στιγμή που τα βλέπω :/
Jun 27 2010 14:26
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

WOW! That sounds difficult :P Λολ η ταινία είναι λίγο μπουρδίτσα υποτίθεται η φίλη μου είναι η φωτιάwoman και εγώ η νεροgirl και τα κουτάλια γίνονται σπαθιά και πηγαίνουμε να πλακώοσυμε τον κακό τον πέτραman που κάνει ο αδελφός της *embarrassed*
Jun 27 2010 14:08
Photo

Black Kaiser → iristella

Χρόνια Πολλά ! Υγεία πάνω απο όλα και μετά ότι άλλο επιθυμείς !
Jun 27 2010 12:38
Photo

monkey d luffy → hyuga

file mipos ksesris kanena magazi stin thessaloniki p na poulai fake yugioh cards an kseris plz re s stile diefthinsi tnx
Jun 27 2010 12:27
Photo

monkey d luffy → BuNjI

file mipos ksesris kanena magazi stin thessaloniki p na poulai fake yugioh cards an kseris plz re s stile diefthinsi tnx
Jun 27 2010 12:27
Photo

monkey d luffy → Ianus

Jun 27 2010 12:26
Photo

monkey d luffy → Albatross

Jun 27 2010 12:25