Community Status Updates

HelenGreece4ever → KamenoC
hi, sorry που δεν σούχω μιλήσει είδα την εικόνα σου με τον Hitsugaya και είπα να σε κάνω φίλο μου, αλήθεια, είναι ο αγαπημένος σου;

Serperoth → Lucy Heartfilia
Awww:)
Προσπαθώ πάντως, μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει^^ Κάτι σαν τον Joker ένα πράμα μόνο χωρίς το όλο "crazy lunatic" σκηνικό. Και χωρίς Harley Quinn, αλλά ντάξι, αυτό μπορεί να αλλάξει:P

johntheo95 → Jiraiya
ηρθα και εγω δασκαλε,να γινω μαθητης σου:congrats:;
[B]LONG LIVE THE ECCHI[/B]:nbleed::drinks:

Glaurung → Kenny
[SPOILER]Εννοώ πως μετά το ξύλο που θα φάει από τον Oga στη μάχη ( σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει αυτό ) , το πιο πιθανόν είναι να είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα ή κάτι τέτοιο και κάπως να του εξηγήσουν/καταλάβει τον Oga και να μην έχει πλέον τέτοιο μίσος ( με δάκρυα πιθανόν όλο αυτό ) [ το ξέρω πως αρκετές φορές δεν μπορώ να γράψω ένα αρκετά δομημένο κείμενο :P]
Αν αναφέρεσαι στα ακαταλαβίστικα , δεν ξέρω πως βγήκαν αλλά τα διέγραψα τώρα :P
[/SPOILER]

spartankid → Kamen Tantei Zura
μώρε καλύτερα θα αργήσω να είμαι η προδωσία βλέπεις από ένα άτομο που σήμαινε τα πάντα για σένα φεύγει δύσκολα.Αυτό με τα anime μην μου το θυμίζεις ξέρεις τι είναι να ξεχναώ αμέσως ονόματα σκηνές και αυτά ; Τουλάχιστον τα ευχαριστιέμαι τι στιγμή που τα βλέπω :/

Lucy Heartfilia → GhostPrince
WOW! That sounds difficult :P
Λολ η ταινία είναι λίγο μπουρδίτσα υποτίθεται η φίλη μου είναι η φωτιάwoman και εγώ η νεροgirl και τα κουτάλια γίνονται σπαθιά και πηγαίνουμε να πλακώοσυμε τον κακό τον πέτραman που κάνει ο αδελφός της *embarrassed*

Black Kaiser → iristella
Χρόνια Πολλά ! Υγεία πάνω απο όλα και μετά ότι άλλο επιθυμείς !

monkey d luffy → hyuga
file mipos ksesris kanena magazi stin thessaloniki p na poulai fake yugioh cards an kseris plz re s stile diefthinsi tnx

monkey d luffy → BuNjI
file mipos ksesris kanena magazi stin thessaloniki p na poulai fake yugioh cards an kseris plz re s stile diefthinsi tnx

monkey d luffy → Ianus

monkey d luffy → Albatross