Jump to content

Community Status Updates

Photo

SpirosK81 → IreneTheCardcaptor

Θα έρθεις την Παρασκευή στο Cos?
Jul 05 2010 09:57
Photo

Maya-chan → The Tragic Prince

hi there! είδες τις ανακοινώσεις για το καινούριο umineko?
Jul 05 2010 09:12
Photo

psofia → Ptomahawk

ευχαριστώώώώώώώώώώώώώώ
Jul 05 2010 04:30
Photo

Ptomahawk → psofia

χρόνια πολλάάάάάάάάάάάάάάά
Jul 05 2010 04:29
Photo

iristella → d.neko-angel

[quote=currently reading manga] D.Gay-Man [/quote] I lol'd. Νόμιζα ότι μόνο εγώ το φωνάζω χαϊδευτικά έτσι για να φουρκίζω τους υπόλοιπους fan.xD
Jul 05 2010 02:50
Photo

The Tragic Prince → Black Rock

[url]http://www.youtube.com/watch?v=3ksc8AQBkPw&feature=related[/url]
Jul 05 2010 02:48
Photo

AnelisAzathoth

Thanx a bunch man, θα το τσεκάρω Α, και σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει πολύ καλό είναι και το The Encyclopedia of Witchcraft and Demonology του Robbins, το οποίο είναι ένας μικρός θησαυρός του είδους
Jul 05 2010 02:37
Photo

iristella → zade

Well that would certainly give the sig a kinky note.:hahaha: Αλλά δυστυχώς όχι, κομμάτι από την φράση "Black list" είναι.
Jul 05 2010 00:36
Photo

NighteyesTea-chan

Το λες λες και πήγες σ' άλλη χώρα.:P (Σε πειράζω εννοείται) Κρίμα...
Jul 05 2010 00:30
Photo

Nighteyes → DarkElf

Όχι βρε, δεν σε παρεξηγώ. Κι εγώ δεν βλέπω anime με αυτό το κριτήριο, αλλά αν έχει και κανένα bishie μέσα δεν με χαλάει.:P To Kitan το ξεκίνησα και δεν λέει πέρα του οφθαλμόλουτρου τίποτα ιδιαίτερο. Μια χαρά ήταν η Shinsengumi, αλλη δεν ήταν καλά, η πρωταγωνίστρια. Δεν χάνεις και τίποτα πάντως, δεν νομίζω όμως και να σε συγχύσει αν το δεις. Για το hikaru, ευχομαι να σου αρέσει. Κι εγώ τυχαία το είδα. Για να καταλάβεις από shounen αυτό μαζί με το Gintama, το FMA Brotherhood (και το Death note αν και μόνο shounen δεν θα το έλεγα) θα είναι πάντα στην κορυφή των αγαπημένων μου. Άσχετο, δεν θυμαμαι, Switch έχεις δει; Αν όχι δες και αυτό. 2 ova 1 ώρα σύνολο είναι.
Jul 05 2010 00:27
Photo

Tea-chanNighteyes

Εδώ και μπόλικες μέρες έχω φύγει από Θεσσαλονίκη. :( Είμαι πίσω στο πατρικό...
Jul 05 2010 00:19
Photo

NighteyesTea-chan

Ναι αυτό καταλαβα. Αν είναι να μάθω τι σκατα έγινε επιτέλους, θα κάτσω να κάνω catch up. Nαι για το anime το ξέρω, το έχω διαβασει το manga μέχρι την συνέλευση των Hokage. Αλλά εκεί είναι λίγο κουλό που εμφανίζεται έτσι όπως εμφανίζεται. Αλήθεια, δεν σε είδα στην συναντηση. Μήπως πέρασες και δεν σε πρόσεξα;
Jul 05 2010 00:18
Photo

AzathothAnelis

[url]http://www.bookdepository.co.uk/book/9780582419018/The-Witch-hunt-in-Early-Modern-Europe[/url] should be this one :O
Jul 05 2010 00:00
Photo

AzathothAnelis

Brian P.Levack είναι ο συγγραφέας, το βιβλίο το έχω στα ιταλικά οποτε να σου πω εκδόσεις δεν ξέρω αν έχει νόημα. The Witch hunt in early modern europe είναι το original όνομα. αν θες να σου δώσω και τα ιταλικά (μιας και από όσο θυμάμαι κάτι ξέρεις) τότε πες μου.
Jul 04 2010 23:57
Photo

AnelisAzathoth

[I]"....ένα τεράστιο τόμο για το κυνήγι μαγισσών στην ευρώπη..." [/I](από το βιβλιοθρέντ) ρε πλιζ πες μου τίτλο και εκδόσεις!
Jul 04 2010 23:19