Community Status Updates

Aposutorosu
εε εντάξει.. είναι νομίζω αίσθημα που έχουμε νιώσει όλοι μας όταν ξεκινάμε μια σειρά που έχουν βγει αρκετά επεισόδια και αφού τα χουμε δει όλα σε μια δυο μέρες, ανακαλύπτουμε πως !!!! πρέπει να κόψουμε τη φόρα που χουμε πάρει.

Serestrum → Kenny
[CENTER][IMG]http://i824.photobucket.com/albums/zz169/JulieTF2/Team%20Fortress%202/Pairings/Engineer%20x%20Scout/brofist.png[/IMG]
[/CENTER]
miss you too bro!! :sadist:
διαβασματα βλεπω! καλο κουραγιο! εγω με τη δουλεια εχω λιγο χρονο πια Π_Π

Kenny → Serestrum
Broooooooooooooooooooooo~ :nanteee:
I miss you too, dammit. T__T

Serestrum → Kenny
500/150 ratio με pyro. το λιγοτερο 200 Kills ηταν ολοι spies. για παρτη σου και ας μην με χαιρετας εμενα ρε αλητη... XD

Kenny
→
alxdjo
Δεν είπα ποτέ ότι το mahjong είναι ιαπωνική εφεύρεση. :P
Βέβαια η παραλλαγή που λέγεται [B]riichi[/B] mahjong, η οποία είναι και η πιο συναρπαστική απ' όλες, [B]είναι[/B] ιαπωνική.

Nicktheartist → 愛情のある中心
Σε καταλαβενω μεγαλη ταλεπορια ειναι να ερχεσαι αθηνα για 7 μερες και να ξαναφευγεις αλλα για 2 μερες δεν ξερω αμα συμφερει να ερθεις παλι, αλλα απο την αλλη μαλλον και πρεπει να ερθεις εφωσον πρεπει να προετοιμαστεις και για του χρονου που θα δινεις γιατι δεν θα προλαβαινεις να ερθεις τα χριστουγεννα και ειδικα το πασχα που θα ειναι η εποχη για επαναληπση:sigh2:.

veg3ta → Kenny
Το αναφερω σε σενα γιατι δεν ξερω που πρεπει: Την Κυριακη αργα το βραδυ εκανα submit ενα thread στο Meetings-προβολες subforum, και δεν εχει εμφανιστει ακομη. Αφορα μια προβολη anime ταινιας στην Πατρα. Επειδη η προβολη ειναι αυτη την Παρασκευη παρακαλω να ανεβει το συντομοτερο δυνατον! :blingeye2:

Kisara → phm
:hi:Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Βλέπω βέβαια ότι το δικό σου είναι τελείως διαφορετικό!

Loke → Kenny
tsun tsun λες και θυμωνω εγω για σενα, μπα ανοητε
/me τιναζει το ατελιωτο μαλλι προς τα πισω, μορφαζει και αποχωρει ξυνοντας το μουσι. :D
βασικα ηθελα να καταγγειλω μια κυρια για tsunderisamo αλλα θα με φαει ζωντανο XD
ps. να σου πω, δε κανεις edit το profile μου, να μου βαλεις κανα ωραιο background?

Loke → Kenny
μπα μπα is it treason t[B]ie[/B]m? μμμ?
προδιδουμε τη φαμιλια ρε? καλααα

Kenny → Loke
Αν λες για την επαναληπτική που έρχεται, 1η Οκτωβρίου. Θα φροντίσω να σε έχω βάλει στην ignore list μέχρι τότε. :hihi2: