Community Status Updates
Kenny → Mad_Hatter
[url]http://www.jcafe24.net/index.php?topic=1688.0[/url]
Χρειάζεται εγγραφή, αλλά για raws είναι παράδεισος.
Keep in mind ότι το Akagi δεν έχει τελειώσει ούτε στην Ιαπωνία.
Jul 07 2010 18:12
6Greed9 → Zoro
ναι αργησαν αρκετα.
δεν με ενοχλησε αυτο ομως.
απλα νομιζω πως σε αυτο το τσαπτερ η ποιοτητα της εικονας ηταν κατωτερη απο αυτη των FUCS,οχι η μεταφραση.
δεν ξερω,θα ξανατσεκαρω,τα διαβασα και τα 2 χτες τα ξημερωματα :P
Jul 07 2010 17:42
Zoro → Yuki-chan
Ναι συμφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές, θέλουμε και Lavi πίσω! :P Επίσης αν και ο Allen δεν είναι το χειρότερο δείγμα που υπάρχει, αυτή η υπερβολική Jesus-ness που έχουν κάτι τέτοιοι πρωταγωνιστές μου την δίνει τρομερά, όπως το άλλο που σκοτώνουν έναν κακό που αλλιώς θα τους καθάριζε αυτός πρώτους και μετά έχουν τύψεις που τον σκότωσαν/δεν τον έσωσαν... πέσε ψόφα αν έχεις τέτοιο δίλημμα, ας τον να σε σκοτώσει και άσε μας στην ησυχία μας! :roar:
OP το προηγούμενο ή τα spoilers του νέου λες; Το προηγούμενο ήταν αρκετά καλό πάντως, κυρίως για Shanks, αλλά το καινούριο αναμένεται ακόμα καλύτερο αν διάβασες τα spoilers. :)
Jul 07 2010 16:58
Yuki-chan → Zoro
Εμένα δεν ειναι οτι με απογοιτευσε αλλα ούτε μου πολυ αρεσε όπως πάντα...γιατι πρώτα απο όλα διχνει μονο Κανδα και Αλεν...και ειναι λιγο ενοχλιτικο..επισεις αργει πολυ να σκοτοσει τον Αλμα ο Κανδας και αρχιζω να φοβαμαι οτι θα τον σκοτοσει τον Γιου ο Αλμα... Τ_Τ... τωρα για οσα εχουν να κανουν με τις τελαιυταιες δρασεις του Αλεν...ελεος...στα περισοτερα chaps προσπαθει να σώσει και καλόυς και κακούς...τον εχουμε δει σχεδον γλιψιματια απο ευγενεια αλλα οχι και ετσι πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει να ειναι και με τις δυο πλευρες....Για το ερώτιμα του Ερλ νομιζω οτι θα πάει μαζι τους και θα λιγομισισει το Order για τις τεχνικες και τιν φιλοσοφεια του.... αλλα θα ξαναγιρίσει για τους φιλους του.....επαναλαβανοντας τιν προδοσία πυ είχε κανει ο 14ος στον Erl.....αυτα... ^^
αλήθει διαβασες το chap. του One Piece???
Jul 07 2010 16:40
Zoro → 6Greed9
[QUOTE=6Greed9;408481]αν κ το release απο EG νομιζω σαν συνολο δεν ηταν ποιοτικοτερο τελικα απο FUCS αν εξαιρεσουμε την μεταφραση...[/QUOTE]As to say: Τελικά δεν άντεξα και το διάβασα από FUCS κι εγώ, σωστά; :P
Όχι πως σε αδικώ, άργησαν υπερβολικά πολύ οι e_g αυτή τη φορά και των FUCS δεν ήταν τόσο κακό για quick read.
Jul 07 2010 16:13
Adventurer → FallenSpiritGR
Αν δεις σημερα αυτο το μηνυμα, στειλε τα στοιχεια σου στον [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=963"]Lambros[/URL] ωστε να σου στειλει τα DVD της αλυσιδας Japanese Fantasy/Mythology Collection.
Jul 07 2010 16:03
Zoro → Jorg
Ο τύπος με το τατουάζ παίζει και αρκετά μεγάλο ρόλο πιο κει, αν και ο άτιμος ο Oda ακόμη έχει άπειρες πληροφορίες να μας δώσει, πάνω του και σε μπόλικα άλλα πράγματα γενικά. No wonder που έχει τόσα επεισόδια η σειρά, με το σταγονόμετρο φεύγουν οι πληροφορίες, τουλάχιστον το κάνει καλά μπορώ να πω... και πιο κει θα πετύχεις πράγματα που γίνονται άσχετες αναφορές και μετά ξαναεμφανίζονται πάντως. Anw όποτε θες πες μου εντυπώσεις/απορίες όσο το προχωράς, όπως πάντα!
So true αυτό για τα anime που λες, τουλ εσύ είσαι μικρός σχετικά και έχεις χρόνο μπροστά σου, εγώ άργησα υπερβολικά πολύ. T_T
Jul 07 2010 15:59
Zoro → Yuki-chan
Rofl, καλώς την! Την γνώμη μου την είπα ήδη [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=407835#post407835"]εδώ[/URL], τσέκαρε την μια αν δεν το έκανες ήδη, βαριέμαι να γράφω κιόλας. :P
Πάντως σε γενικές γραμμές περίμενα λίγο περισσότερα, δεν μου πολυαρέσει τελευταία η κατεύθυνση που πάει το manga, τα προηγούμενα arcs τα είχα βρει πολύ καλύτερα, ωστόσο μου αρέσει που έχει ακόμα αυτό το κλίμα απελπισίας, που οι κακοί είναι πολύ πιο δυνατοί από τους πρωταγωνιστές δηλαδή... το μόνο κακό είναι ότι είναι hit or miss κατάσταση συνήθως σε κάτι τέτοια, ή θα βρει έναν έξυπνο τρόπο να τους νικήσουν ή θα τα το χάσει στην προσπάθεια, για να δούμε... ως τώρα γενικά δεν έχει απογοητεύσει πάντως! Εσύ τι λες;
Jul 07 2010 15:54
Jorg → Zoro
Ναι αυτο με τον Buggy ειχε πολυ φαση. Δεν μπορει να ειναι τοσο ακυρος αυτος ο τυπος, δεν γινεται XD. Εκει ειδικα που απο τα νευρα του εστειλε το σακουλακι (?) με τα λεφτα στον Luffy και αυτοι τον ευχαρσιτησαν XD.
Αν λες γαι τον τυπο με το τατουαζ στο προσωπο, ναι εφτασα εκει, βασικα ειμαι 1 επεισοδιο πριν μπω στο filler arc για αυτο και σε ρωτησα. Ενταξει ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν ηταν απο τυχη, αλλα ετσι οπως το εδωσε, ε, δεν αφησε και πολλα να εννοηθουν.
Ασε και εγω εχω πολλα ακομα να δω (και hunter x hunter και το gintama που το χω κανει stalled).
Τοσα πολλα ανιμε, τοσος λιγος χρονος... XD!
Jul 07 2010 15:53
Zoro → Jorg
Χεχε και που να δεις και κάτι flashbacks που έχει πιο κει, απογειώνονται για μένα, το αγαπημένο μου βέβαια είναι προς 250κατι επεισόδιο οπότε μετά από μερικά ακόμα flashbacks που έχει λίγο πιο κει θα είσαι καλυμμένος για ένα καλό διάστημα (seriously πάντως το αρχικό με Luffy και Shanks είναι ακόμα και τώρα από τα αγαπημένα μου, τα υπόλοιπα που έχεις δει ως τώρα ενώ κι εγώ μέτρια τα είχα βρει, από Zoro, Usopp και Sanji δλδ, αλλά της Nami μου είχε αρέσει πολύ πάλι).
Αααα μιας και είπες Buggy, έφτασες loguetown ήδη, το προχώρησες αρκετά δηλαδή. Καταρχάς να σου πω ότι στην loguetown είχε και μια από τις αγαπημένες μου αστείες φάσεις με Buggy, εκεί που έψαχνε τον Luffy και ήταν δίπλα του δηλαδή, κατά δεύτερον θα είδες και Smoker ήδη επίσης, θυμάμαι όταν τον είχα πρωτοδεί είχα πορωθεί με την δύναμή του... δεν ξέρω αν και πόσο σου άρεσε αλλά σκέψου ότι πιο κει έρχονται και ακόμα πιο cool εχθροί απ' αυτόν και τέλος, δεν ήταν καθόλου τυχαίο το πως σώθηκε ο Luffy με τον κεραυνό. :P Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι τον έσωσε ένας τύπος που εμφανίστηκε λίγο μετά και πλάκωσε τον Smoker... έφτασες εκεί; (δεν λέω άλλα, spoiler!)
Συνεχισέ το πάντως, σου μένει ακόμα ένα καλό arc και ένα μέτριο (ήταν αυτό που παραλίγο να με κάνει να παρατήσω την σειρά σκέψου) και μετά ξεκινάει η πραγματική ιστορία, ας πούμε!
Reborn θέλω πολύ να ξεκινήσω, λόγω όσων έχω ακούσει αλλά και επειδή είχα πετύχει comment σου που έλεγε ότι είναι στα top shonen σου, αλλά δυστυχώς many episodes + many shonens to see που έχω (gintama, ruroken, hunterxhunter και hajime no ippo είναι στα επόμενα) με κρατάνε πίσω. Δυστυχώς με τα τόσα ατελείωτα shonen που έχω δει αρχίζω και παθαίνω αλλεργία σιγά σιγά. XD
Jul 07 2010 15:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed