Community Status Updates
miko-chin → Tea-chan
OMG ΧD πολύ sparkling!!!Σωστά τα λέει η κοπελιά(αν είναι κοπελιά).Και συμφωνώ μαζί της χωρίς καν να διαβάσω τα βιβλία.Χάσιμο χρόνου indeed.Αν δεις την ταινία δεν είναι δύσκολο να τα καταλάβεις όλα αυτά(φαντάσου!ούτε ο σκηνοθέτης προσπάθησε να συμμαζέψει το μπάχαλο).Άσε που από την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας ένα πράγμα λέγανε: E:Θέλω να σε παντρευτώ B:Θα σε παντρευτώ αν με κάνεις βαμπίρ.Αφού μια στιγμή σταμάτησε η ταινία για διάλλειμμα και γω νόμιζα ότι τελείωσε.
Αλλά το πιο σπαστικό είναι αυτό που έγραψα και πριν.Πώς γίνεται ρε γαμώτο τόσα κορίτσια παντού να έχουν ταυτιστεί με αυτή τη ρουφιανοbitch???(για Αμερική να πω την αλήθεια το περίμενα.εκεί το μυαλό τους δεν περπατάει,πετάει!)
Jul 08 2010 09:25
Kenny → Strange Loop
Χταποδάκι λεμονάτο στα κάρβουνα, με άφθονες μπύρες να το συνοδεύουν. Τώρα που χτίσαμε και την ψησταριά εδώ στην αυλή, δεν βλέπω την ώρα. :P
Τώρα άμα θες να ποζερέψεις, ξέρω 'γω... στείλε κανά PM με τις λεπτομέρειες. XD
Jul 08 2010 09:16
Kenny → Serestrum
Χτύπα κι άλλο, ρε αλήτη... χτύπα με το χρυσό σου κάβουρα... θα το αντέξω.
Jul 08 2010 09:11
Kenny → didimakia
Είναι, βασικά, γι' αυτό το είπα. :P
Ορόσημο δεν ξέρω αν θα το έλεγα, φαινόμενο πάντως ήταν. Το 2006 που βγήκε έκανε ΤΟΝ πάταγο, παρόμοια με το Tengen Toppa το 2007 και με το Code Geass R2 το 2008. Είναι anime που λίγο πολύ όλοι το έχουν ακουστά (αν δεν το έχουν δει κιόλας), γι' αυτό μου έκανε εντύπωση... 2 χρόνια τώρα, θα έπρεπε να το ξέρεις.
Ευκαιρία να το πω λοιπόν: Δες το. XD
Jul 08 2010 09:06
Serperoth → Lucy Heartfilia
YATTA!
Εγώ πήρα το Proficency (83/100)! Επίσης, τί άλλο? Χμ...
Πρέπει να φύγω σε ένα τέταρτο, έχοντας σηκωθεί 9.15... *shakes fist*
Καταραμένα φροντιστήρια. Καταραμένο Πολυτεχνείο. Καταραμένες Πανελλήνιες.
Jul 08 2010 08:28
Zem@c → D.Dragon
aa asxeto.. pws ta piges me tis panelladikes?..ola ok?akousa oti itan duskola fetos oi bathmologies xamiles...
Jul 08 2010 02:21
6Greed9 → Zoro
εβγαλαν και εκδοση του τσαπτερ χωρις watermarks ρε συ.
εγω κρατησα και των 2 group τα release παντως προς το παρον:P
οι E_G ειναι και μενα απο τα αγαπημενα μου groups και συνηθως κανουν απιστευτη δουλεια σε ολα τα projects τους,αλλα τωρα επειδη εχω καλομαθει λιγο μαλλον που φανηκε καπως πεσμενη η ποιοτητα.
τελος παντων,παρασκευη νεο τσαπτερ^^
Jul 08 2010 01:24
veg3ta → Kenny
Thanx για το thread! Μια χαρη θελω ακομη: να το κανεις sticky. Ελπιζω να μη ζηταω πολλα :ureshii:
Jul 08 2010 00:45
Serestrum → Kenny
μπδγ μη μασας. δεν βγηκε ακομα το engie update. καποιες λεπτομερειες μονο. αλλα σε λιγες μερες θα βγει οποτε...
[SPOILER][CENTER][SIZE=7][COLOR=Black][B]ΧΑ ΧΑ!![/B][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[/SPOILER]
:hihi2:
Jul 08 2010 00:14
Zoro → 6Greed9
WTF, ωραία παρατηρητικότητα έχεις στις 2 τα ξημερώματα, διαβάζοντας τόσον καιρό συνεχώς από EG το είχα για δεδομένο ότι είναι το ποιοτικότερο group παντού πια, οπότε με το που βγήκε το chapter απ' αυτούς το έσβησα κατευθείαν από FUCS, ευτυχώς όμως είχα ποστάρει εικόνα τους πιο πριν:
[SPOILER][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/7241/1213s.png[/IMG]
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/1364/berserkv35c313p1213.png[/IMG][/SPOILER]Των FUCS μου φαίνεται διατήρησε πιο πολύ λεπτομέρεια η εικόνα, με το πιο σκούρο φόντο. ΟΚ όχι ότι είναι τεράστια η διαφορά και όχι ότι θα το κρατήσω απ' αυτούς που έχουν βάλει και παντού watermarks και έχουν πιο χάλια μετάφραση, απλώς φαίνεται και οι EG δεν έχουν το αλάθητο, κι ας αργούν. :P
Jul 08 2010 00:14
didimakia → Kenny
No i dont XD
2 χρονια ειμαι στον κοσμο των anime,τι περιμενεις? :P
και τι ακριβως ειναι αυτη? κανα ανιμε οροσημο ? XD
Jul 08 2010 00:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed