Community Status Updates
Loke → iristella
[QUOTE=bukkake dreamer]
Εdit: Κανονίστε την πορεία σας και εσύ και ο monsieur από πάνω μου την έχετε ξεσκίσει την sig. Θα βλέπω την λέξη bukkake στον υπνο μου έτσι όπως το πάτε. Τ^Τ [B](or worst I will see kanda being the center of the bukkake *horrified at the thought*[/B])..... ~[/QUOTE]
kinky girl is kinky ;) and that gives some food for thought :P want me to share what i thought? αλλα απο αποσταση ασφαλειας για να μπορω μετα να φυγω χοροπηδοντας και φωναζοντας: The Cake is a Lie!, The Cake is a Lie!
Jul 07 2010 12:41
zade → Loke
Ναι ρε! Είμαι sucker γενικώς για ταινίες τρόμου και τα ζόμπια είναι τα αγαπημένα μου.Βγαίνουν αρκετές καινούριες ταινίες με ζόμπι.Αυτή η τελευταία η γαλλική που λες ,υποψιάζομαι ότι είναι το la Horde που δεν έχω δει ακόμα.Σωστά;
Jul 07 2010 12:11
nikki2010 → Lucy Heartfilia
δεν πειραζε,ειχα φυγει διακοπες(Αγγλια!!!) και το ειδα τωρα!!καταλαβα,καλα κανατε...το σημαντικο ειναι οτι το διασκεδασατε!
Jul 07 2010 12:05
iristella → Loke
Well you know what they say. Bukkake lies in the eye of the beholder.... Wait wha-? :P
*hairflip*
Εdit: Κανονίστε την πορεία σας και εσύ και ο monsieur από πάνω μου την έχετε ξεσκίσει την sig. Θα βλέπω την λέξη bukkake στον υπνο μου έτσι όπως το πάτε. Τ^Τ (or worst I will see kanda being the center of the bukkake *horrified at the thought*)..... ~
Jul 07 2010 12:04
Loke → iristella
bukkake
πονηρο μυαλο check, ενεργοποιηση και επεξεργασια πληροφοριων check.
Jul 07 2010 11:58
Loke → zade
τη ταινια με τη στρατιωτικο / ιατρικη βαση κατω απο μια ερημο την εχεις δει? που ο αρχι ιατρος εχει ενα pet zombie που το εκπαιδευει?
επισης μιας και βλεπω τα παντα σχετικα με zombie ειδα στο βιντεο club και πηρα μια νεα γαλλικη ταινια με zombie και κατι διεφθαρμενους αστυνομικους.
Jul 07 2010 11:57
Jorg → Zoro
Hi again XD.
Να ρωτησω. Στο πρωτο filler arc, 54-61 που ειδα απο το wiki, μονο το τελευταιο του επεισοδιο περιεχει canon πληροφοριες. Να κατσω να το δω ολο το filler arc η μονο το τελευταιο του επεισοδιο που ειναι το μονο σημαντικο στην πλοκη;
W-wa-wait! Εισαι LP fan;
Jul 07 2010 11:49
Black Kaiser → veg3ta
Sorry που απαντώ λίγο αργά αλλά άντρας είναι ο Ζeref (δηλαδή απο όσα ξέρουμε). Θα δεις αργότερα γιατί η φωνή είναι γυναικεία, υπάρχει εξήγηση.
Jul 07 2010 10:32
Kisara → phm
Διαφορετικό, από άποψη ότι δεν είναι και πολύ χαλαρωτικά τα χρώματα σε σένα, βρε!:thatsit:
Jul 07 2010 10:31
valadorn → Xristos-san
Καλο το blog σου φιλε μπραβο.Ολοι το ξερουμε υπαρχουν απειρα μερη που μπορεις να κατεβασεις anime, αλλα το συγκεκριμενο μου φανηκε ευκολη λυση, ποσο μαλλον οταν θελεις να στηριξεις κπ γνμωστο :)
Jul 07 2010 09:43
valadorn
→
Azathoth
Ειναι κτ μλκ για να διαβαζεις manga.Τελικα βρηκα ακρη στο [url]www.electronicmanga.com.Ευχαριστω[/url] παντως για το ενδιαφερον.^^
Jul 07 2010 09:28
valadorn → shinigami94
Σ'ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον^^.Τελικα βρηκα μονος μου ακρη.Ηταν στο [url]www.electronicmanga.com[/url] το προγραμμα.Αυτο που μου προτινες παντως μου εκανε επισης.
Jul 07 2010 09:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed