Community Status Updates
Puranetesu
Απόσο είδα, τα ίδια ακριβώς με τα RAW είναι, απλά είναι embedded τα soft-subs. Δεν έχουν κάνει Re-encode δηλαδή.
Απλά εγώ κατέβασα RAWS + .ass γιατί προτιμώ torrent αντί για megaupload.
Sorry για το late reply, αλλά τώρα το είδα το Visitor message :)
Jul 07 2010 21:49
Strange Loop → psofia
i ll follow you till you love me,
προφητικο ηταν για το τι θα κανω απο εδω και περα...
baby i want you
Jul 07 2010 21:29
Tea-chan → miko-chin
Έεετσι, έτσι. Ξεθύμανε πουλάκι μου, εγώ εδώ είμαι!
Καλά, μπορείς να διαβάσεις [URL="http://community.livejournal.com/das_sporking/77053.html"]αυτό[/URL] και να δεις ακριβώς τί γίνεται στα βιβλία. Θα τα λατρέψεις αυτά τα sporking! Το 2ο λίαν συντόμως.
Όσο για το τρίο της συμφοράς... το Vampire Knight έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ιστορία. Το Twilight δεν έχει τίποτα. Μα ΤΙΠΟΤΑ. Ή μάλλον έχει: ακριβείς οδηγίες για μια αρρωστημένη σχέση, όπου ο κύριος λόγος για να είσαι με τον άλλον είναι τα χρήματα, η ομορφιά και η αθανασία. Α, και η σχέση να είναι γεμάτη κακομεταχείρηση και εκμετάλλευση, έτσι;
Jul 07 2010 21:02
Strange Loop → Kenny
Ενα ταπεινο λαπτουδακι εχω μαζι μου στις διακοπες ρε... με εχει φαει η παραλια και η θαλασσα. Βεβαια ιντερνετ addiction εχουμε ακομα αλλα να ειναι καλα ο jobs και τα gadgets του...
Ασε που δεν μπαινεις μσν να σου ποζαρω για το που ειμαι και τι κανω...damn.. :hahaha:
Το συζητουσαμε για το engine update και να το μετα απο μερικες μερες νατο. Θα τα δοκιμασουμε αργοτερα εμεις, δεν τρεχει τιποτα..
Enjoy your holidays bro..
Γ@μησαμε και οι 2 εξεταστικη κλασικα. Ας το απολαυσουμε τωρα..:hahaha:
edit: χταποδακι με ουζο/τσιπουρο τι λες?
Jul 07 2010 20:26
Lucy Heartfilia → Serperoth
Lol ok!! εβαλα internet το δωμάτιό μου!*emotionally charged*:if:
Jul 07 2010 20:06
Goregasm → DarkElf
Βρισκομαι στην θεσσαλονικη, ψαχνω για νιου σπιτι κ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
Εβγαλα 18.032 αρα περναω ανετα οικονομικα.αμα πεσουν κ οι βασεις μπορει να πιασω κ το χρηματοοικονομικο:D χαραααααααααααααα χαραααααααααααααααααααααα!!!!!!εσυ μωρη τσουτσου?
Jul 07 2010 19:50
mono → Kenny
Που σαι ρε παληκάρι, μπαίνεις βγαίνεις δεν σε προλαβαίνω να πάρει :P Εδώ ακόμα διαβάζω (λέμε τώρα) και γενικότερο λιώσιμο...Γελάω και με κάτι trolls που μας θυμήθηκαν από τα παλιά XD
Εσύ τι φκιανς εκεί πέρα? Κανα μπανάκι έκανες? Πάντως αν μπορέσεις μπες κανα msn να τα πούμε πιο αναλυτικά...Μάκια μάκια μάααααααακια~~~~~
Jul 07 2010 19:27
Kenny → mono
Μιας και δεν ευκαιρώ να μπω στο MSN, σου στέλνω χαιρετούρες και φιλούρες από δω. :P
Όλα καλά;
Jul 07 2010 19:13
Mad_Hatter → Kenny
Dear god, θα μας αρρωστησει αυτο το manga
Οπως το πες, Mahjong gambling is serious bussiness xd
Jul 07 2010 18:44
Kenny → Strange Loop
Αλητάμπουρα, απατεώνα, λαμόγιο και άλλοι χαρακτηρισμοί που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή... you'd better be playing TF2 these days, γιατί έχει engie update. Εγώ αντιμετωπίζω αντίξοες συνθήκες, αλλά εσύ δεν έχεις δικαιολογία.
Επίσης, η Γερμανία θα το σηκώσει φέτος. Live with it. :P
Jul 07 2010 18:38
Kenny → Mad_Hatter
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά ΑΚΟΜΑ στη μάχη με τον Washizu βρισκόμαστε. :hahaha:
Διάβαζα σχόλια αναγνωστών στο amazon.co.jp... αρκετοί έχουν κουραστεί με το stretching που έχει φάει αυτή η μάχη, σε φάση "1 τόμος για να αποφασίσει ο Akagi τι κομμάτι θα πετάξει σ' αυτόν τον γύρο". Τι να κάνουμε, Akagi is srs bzns. XD
Jul 07 2010 18:20
Mad_Hatter → Kenny
Thanks, η μαχη με τον Washizu με ενδιαφερει να εχει τελιωσει xd
Jul 07 2010 18:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed