Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Strange Loop

Καιρό έχουμε να τα πούμε... τί χαμπάρια, ρε ποζέρι; :P
Aug 04 2010 13:12
Photo

didimakia → Hellraider

Ιndeed :P Share the love!
Aug 04 2010 13:11
Photo

amaya3 → Kamen Tantei Zura

Έβγαλαν και καινούριο album [SIZE=1]although I'm not exactly impressed by it :/ [SIZE=2]You're very welcome~always happy to make another fangirl happy! XDD :33 [/SIZE][/SIZE]
Aug 04 2010 12:14
Photo

hyuga → monkey d luffy

navarinou mporeis na pas ;) exei ena magazi poy poylaei kati tetoia me anime ;) tha to deis einai poly gnwsto den thimamai to onoma
Aug 04 2010 09:55
Photo

spartankid → Kai

χμμ με το DGM έχω μείνει λίγο πίσω αλλά θα το συνεχίσω πρόσφατα τελείωσα το dragon head (manga) που μου άρεσε τρελά και έχω ξεκινήσει kurosagi και angel sanctuary έχω ελάχιστο χρόνο και όταν δεν δουλεύω πάνω στα manga διαβάζω αλλά χρόνο για να δώ anime δεν έχω.Έχω αφήσει το rainbow στο 14 πάνω στο καλό οπότε θα το ολοκληρώσω από εσάς.(Τελειώνει και το καλοκαίρι Τ_Τ)
Aug 04 2010 05:41
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

και εγώ μια χαρούλα είμαι ε εντάξει με την anathema θα κάνουμε πιο μαζική δουλειά και με καλύτερο αποτέλεσμα :P εγώ δεν πήγα πουθενά έχω πιάσει δουλειά να μαζέψω κανένα yen να ξαναέρθω στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδος :P ε τα υπόλοιπα ετοιμάζομαι σιγά σιγά για την σχολή και λιώνω στο photoshop :P
Aug 04 2010 05:18
Photo

Kamen Tantei Zura → spartankid

Πολύ καλά ήταν, μια χαρά! Thanks for askingq! εσένα; Εντάξει, είναι έτοιμο. Κρίμα που το έκλεισες πάντως.
Aug 04 2010 05:03
Photo

LethalMike → DoB

ξεκινησα το Gintama και τα σπαει αγρια, εχω ριξει αγριο γελιο, ολα αυτα περι σοβαρου και αστειου ειναι γαματα. Οι φρασεις ξερω γω που λενε μακαρι να ειχα μπανκαι και ετσι ειναι επικες. Πολυ ψαγμενο, thnx για το recommendation.
Aug 04 2010 04:20
Photo

spartankid → Kamen Tantei Zura

επ γειά σου ελπίζω να πέρασες καλά στις διακοπές αν μπορείς βγάλε το blog μου απο affiliate μιας και το σταματάω αυτό :P
Aug 04 2010 02:48
Photo

Hellraider → didimakia

[QUOTE=didimakia;415797]20th Century boys? :S Καμμια σχεση μ'αυτο που ζηταει.[/QUOTE] Sorry που πετάγομαι,αλλά παντού κολλάει το 20th CB. :P
Aug 04 2010 02:23
Photo

croco~boy → Hellsing

To D.Gray-man Περνει τα πανω του μετα το 20+ επεισοδιο κ απογειωνεται απο το 50+ μετα !! Καλο θα ηταν να ψαξεις τα επεισοδια φιλλερ κ να τα περασεις!
Aug 04 2010 02:06
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

Έλα ποιος την χάρη σου! [url]http://www.megaupload.com/?d=M8NZOO7S[/url] το τσίμπησες!
Aug 03 2010 23:41
Photo

Night Wizard Seal → Jiraiya

Ποιά σκότωσε την κατσαρίδα :P ;;;;;;;;;;;;;;;;
Aug 03 2010 23:40
Photo

Kenny → matassos

Καλά, δεν ήξερες το όνομα του; Τώρα το έμαθες; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; XD
Aug 03 2010 20:45
Photo

matassos → Kenny

thx για το ονομα... μπηκα και μολις καταλαβα ποιος ειναι... ο τυπος δεν ειναι απλα καλιτεχνης! ειναι θεος! κατεβαζω τορεντ με τις δουλειες του τωρα (αν και πρεπει να τις εχω ηδη τις ποιο πολες)! XD
Aug 03 2010 20:39