Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → amaya3
αααα δεν είχα ιδέα~ έχει καιρό που τους ακούω και το είχα πάρει απόφαση ότι διαλύθηκαν xD
ευχαριστώ που μου το είπες!! :wooi2:
YAAAAY~ :joyful:
Aug 03 2010 20:18
Nighteyes → montazier
Μετέφερα το ποστ σου [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1755&page=238"]εδώ[/URL]. Αφού σου προτείνουν κάτι, κοίταξε στο πρώτο ποστ [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4267"]αυτού[/URL] του thread και αν δεν βρεις από που να κατεβάσεις το anime που θα σου έχουν προτείνει, ξαναπόσταρε εκεί.
Πάντως σου έχει κάνει κάποιες καλές προτάσεις ο Melkor στο προφίλ σου.
Α και welcome back.:gotit:
Aug 03 2010 20:14
LethalMike
→
mugiwhite
να σου πω, μου στελνεις το Msn Σου σε Private message ; Αν εχεις βεβαια.
Aug 03 2010 19:40
meidei → Melkor
Διασταύρωσα επίσης τον χρήστη και δεν είναι αυτός που του πρότεινα τα σάιτ.
Συμβαίνουν κι αυτά. Ας αφήσουμε τώρα την κοινότητα να επιλέξει την τύχη του.
Χαίρομαι που ανάλυσες τις θέσεις σου με αυτό το μήνυμα πάντως. Μπορώ να καταλάβω καλύτερα τι εννοούσες πλέον.
Aug 03 2010 19:15
Vagelio → RavenRockMind
Δεν ειχα ιδεα πως ειχες account εδω. *goes to commnet on your art thread*
Aug 03 2010 18:36
Melkor → meidei
[QUOTE]Στα μάτια των πολλών ίσως. Δεν σημαίνει ότι ισχύει και αντικειμενικά.[/QUOTE]ακριβώς. γι'αυτό συνήθως δεν δίνω δεκάρα τι νομίζει ο κόσμος για μένα.
[QUOTE]Σωστό. Σε κρίνω [I]για[/I] την συμμετοχή σου σε ένα συγκεκριμένο νήμα. [/QUOTE]εννοούσα οτι συνήθως κάνω πολύ χειρότερα...
Μια συμβουλή. όχι μόνο το φόρουμ, αλλά το ίντερνετ ολόκληρο χωράει τους πάντες και τα πάντα. Μάλιστα, λόγω ανωνυμίας, βγαίνουν πιο ακραίες συμπεριφορές στην επιφάνεια, όπως είμαι σίγουρος οτι γνωρίζεις.
Απλά μην δίνεις τόση πολύ σημασία σε μένα, και σε καθένα σαν και μένα. τα δικά σου νεύρα θα σώσεις.
πάντως, μάλλον δεν κατάλαβες οτι το πρόβλημα μου ήταν κυρίως η έλλειψη συγκεκριμένου θέματος, παρά οτιδήποτε άλλο.
και όπως βλέπεις με το σημερινό, ένα άλφα δίκιο το είχα...
Aug 03 2010 18:16
iristella → LethalMike
Iσχύει. Γι αυτό και οι υπότιτλοί τους και η εικόνα τους δεν είναι και ότι καλύτερο στον χώρο.
Aug 03 2010 17:56
LethalMike → iristella
Οι horrible subs Δεν κανουν rips απο streaming sites ; Οπως crynchy roll για παραδειγμα ;
Aug 03 2010 17:52
amaya3 → Kamen Tantei Zura
[QUOTE=Zura;415650]SADS - (κρίμα που διαλύθηκαν)[/QUOTE]
Καλέ, rejoice, SADS are back together! XD Και μάλιστα αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε tour~ :33
Aug 03 2010 17:51
Kenny → matassos
[URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4404"]Kanon είναι όνομα σειράς[/URL] ρε τρελέ. :hahaha:
Το doujin λέγεται Sweet Jam, και έχει και sequel που λέγεται Akiko-san To Issho. Τα βρίσκεις on your own.
Aug 03 2010 15:48
Kai → spartankid
Υup, ελπίζω να σ' αρέσει. Είναι καλύτερα γιατί δε θα μοιράζεσαι μόνο το πάθος, θα μοιράζεσαι και τη δουλειά xD από πρακτική πλευρά πάντα. Ω και ελληνικό κομμάτι ε; Μπράβο. To ΒgH δεν το έχω τσεκάρει ποτέ, θέλω να δω πάντως το anime γιατί από ένα κομμάτι που είδα φάνηκε να έχει γέλιο. Πάντως καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν αποφασίσεις, οπότε σε περίπτωση που το κλέισεις ενημέρωσε τη Zura, είναι υπεύθυνη και επειδή δεν σκίζω από μνήμη παίζει να ξεχάσω να της το πω μετά.
Θυμάμαι διάβαζες το DGM, το τελείωσες; Άρχισες κάτι άλλο; Anime η manga, δεν έχει σημασία xD
Aug 03 2010 14:19
matassos → Kenny
οχι ρε αλλο εννωω, kanon τι σημαινει? (μαλον δεν το εθεσα σωστα) και πες το ονομα να το εχω στα υποψιν :P
Aug 03 2010 13:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed