Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kennymono

Μπανάνα...
Aug 03 2010 12:49
Photo

monoKenny

Είχα πάει για μπάνιοοοο:cry5: Τι φρούτο είναι ο άλλος?
Aug 03 2010 12:44
Photo

Kenny → matassos

Θα έλεγα ότι το doujin αξίζει περισσότερο από την ίδια τη σειρά. :kakaka:
Aug 03 2010 12:22
Photo

matassos → Kenny

ευχαριστω για την ενημερωση! [SIZE=1](αξιζει τουλαχιστον?) [/SIZE]το kanon τι δειχνει? [SIZE=1][/SIZE]
Aug 03 2010 09:53
Photo

Kenny → matassos

Η σημερινή σου υπογραφή είναι από Kanon hentai doujin, και το έχω όλο. :hehehe:
Aug 03 2010 09:48
Photo

spartankid → Kai

Βγήκε το clannad omg πάω για κατέβασμα. Ναι η αλήθεια είναι ότι μπήκα και εκεί γίνεται οργανωμένη δουλειά με πιο πολλά άτομα και περνάμε καλά είναι ωραίο να μοιράζεσαι το πάθος σου.Έχω στα σκαριά και καινούργιο project b gata h kei τρελό γέλιο και τα κεφάλαια είναι 5 σέλιδα το κακό είναι ότι έχω έτοιμες 8 μεταφράσεις και το μόνο που με κρατάει να κάνω release είναι ότι έχουν κάποια λίγα ορθογραφικά και μέχρι να βρω άτομο να τσεκάρει τα txts δεν κάνω τπτ.Τα καλά νέα είναι ότι πείσαμε το mangashare να βάλει ελληνική γλώσσα \m/ και σε λίγο καιρό θα μπαίνουν εκεί τα release μας.Όσο για το δικό μου group μάλλον θα το αφήσω αν είναι θα σε ενημερώσω να βγάλεις το affliate :P
Aug 03 2010 09:06
Photo

Kai → spartankid

Αυτό είναι, η θετική σκέψη μετράει, καλά είναι να κλαίμε τη μοίρα μας που λένε λίγο για να τα βγάζουμε αλλά μετά η ζωή συνεχίζεται, οπότε move forward και μη χαλιέσαι με τέτοια. :D Καλούτσικα, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε βρει ακόμα τους ρυθμούς μας μετά τις διακοπές, κυρίως γιατίι βαριέμαι κάπως αυτές τις μέρες αλλά είμαστε οκ. Άρχισε σιγά-σιγά να βγαίνει το Clannad, ελπίζω σύντομα να κάνουμε catch-up στο Rainbow και το Durarara πάει μαζί με την ομάδα που ακολουθούμε, οπότε everything goes smooth for now. Tα υπόλοιπα με κλασσικούς αργούς ρυθμούς όπως πάντα :p Εσύ με το δικό σου πώς πας,; Μπήκες και anathemanga απ' ό,τι είδα, διπλή δουλειά ε;
Aug 03 2010 08:35
Photo

spartankid → Kai

ωραία χέρομαι εγώ περνούσα μια πολύ άσχημη φάση τους τελευταίους δύο μήνες αλλά πλέον μετά από πολύ περισυλλογή (guru mode on xD) is very hard to be sensitive and sincere in a world dominated by lies and hypocrisy αλλά αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή και να δώ τα πράγματα πιο θετικά ^^ κάθε εμπόδιο για καλό λένε στην περίπτωσή μου πολλά μαζεύτηκαν αλλά θα τα πηδήξω (δλδ θα τα περάσω).Με το groupaki πώς τα πάτε όλα καλά ;
Aug 03 2010 06:14
Photo

Kai → spartankid

Γειααααα. Ναι, μια χαρά, δόξα τω Θεώ, παράπονο δεν έχω. xD Εσύ τι λέει; Πώς τα περνάς;
Aug 03 2010 05:44
Photo

spartankid → Kai

γειά σουυυυυυυυ καλές οι διακοπές ; :)
Aug 03 2010 03:46
Photo

Nighteyes → meidei

Nαι, όντως.
Aug 02 2010 20:45
Photo

meidei → Nighteyes

Εξήγηση για αυτό είναι επειδή μάλλον τα Ιαπωνικά έχουν οικείους ήχους και φωνοτακτική με τα ελληνικά, ενώ τα Κορεάτικα και τα κινέζικα (ταϊβανέζικα έχω ακούσει) είναι πιο ξένα στον φυσικό ομιλητή της ελληνικής.
Aug 02 2010 19:14
Photo

Nighteyes → meidei

[QUOTE]Πράγματι αυτό έκαναν οι Κορεάτες, που ήταν στην ίδια θέση με τους Ιάπωνες. Το δε κορεάτικο αλφάβητο, το Χανγκούλ, θεωρείται από τα τελειότερα αλφάβητα φυσικής γλώσσας. Εγώ το βρίσκω ευχάριστο στην όψη επίσης.[/QUOTE]Σώπα! Σαν εμφανιση κι εμένα μου αρέσουν τα Κορεατικα, αλλά δεν με τραβανε στο άκουσμα. Ενώ τα Ιαπωνικά μου αρέσουν να τα ακούω. Δεν υπάρχει τίποτα τέλειο τελικά.:P
Aug 02 2010 19:03
Photo

Ash_Pokemaster → IreneTheCardcaptor

[FONT=Century Gothic]Χμ, υποθέτω ότι εννοείς τα Tohjo Falls. Αν και δεν έχω λιώσει τόσο τη SoulSilver ακόμα, νομίζω ότι το ραδιοφωνάκι έχει να κάνει με ένα Wi-Fi Event που ενεργοποιείται αν πας ένα Celebi με Fateful Encounter στο Ilex Forest shire. Το συγκεκριμένο Celebi δεν το έχουν δώσει ακόμα απ' την Nintendo αλλά είναι σχετικά σίγουρο ότι θα γίνει event για αυτό αργά ή γρήγορα (καθώς χρησιμοποιείται και στις Black και White για να αποκτήσεις το Zorua). :thatsit: [/FONT]
Aug 02 2010 18:49
Photo

Orion19 → iristella

Όσους περισσότερους καταστρέφω με αυτή τη σειρά, τόσο πιο πολύ χαίρομαι! Αν και συνήθως είμαι μαζο...ε.... sympathetic άτομο. Σε ποιο επεισόδιο είσαι; Καλά, ο Jeremy και η Joliiiieeeeee του είναι δυο γλύκες. Δεν είναι γλύκαρος; Έχει και μια σωματάρα όμως, ο φούστης. 19 χρονών παιδί. Ο Shin Woo, όσο δεν ρίχνει τη φράντζα, πολύ γκόμενος. 21 αυτός, παρακαλώ. Είναι ο κύριος τραγουδιστής των C.N Blue. Μπορεί να τους έχεις ακουστά. Ωραία φωνή και ωραίο δι. Αλλά εγώ γαμώτο... ΕΠΡΕΠΕ να μου αρέσει αυτός με τις τάσεις προς transvestism! Πάαανω που τον ξαναβρήκα και χάρηκα, πήγε και έγινε η Lady Gaga της Ασίας... :zetsubou: Πως μπόρεσε να το κάνει αυτό, Ειρήνη; Όταν θα έχουμε λεφτά για το H.U.N.K, να πάμε να τονε βρούμε και να τον σπάσουμε στο ξύλο!
Aug 02 2010 17:40