Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Wow!!! Omedetou!!! :yahoo: Έχω και εγώ ε΄να πρόγραμμα, το anime studio for mac αλλά δεν έχω καταλαβει ακόμα πως δουλεύει, ακόμα το μελετάω :P
Aug 19 2010 23:02
Photo

iristella → Jorg

Heh I was in the mood for something cute and sweet ^^.
Aug 19 2010 22:11
Photo

iristellaTea-chan

Έχω και άλλα τέτοια. :3 όχι από Shinkai αλλά το ύφος παρομοιάζει αρκετά. [youtube]MPY40KTFHlQ[/youtube] [youtube]YNF6zH3pjDU[/youtube]
Aug 19 2010 21:45
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι δεν μπορω να πω καλος ειναι αν και παιζει λιγα χρονια.
Aug 19 2010 21:35
Photo

Tea-chaniristella

Να'σαι καλά για το βίντεο! Πολύ μου άρεσε. This was good for the soul. >w<
Aug 19 2010 21:34
Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

*ξαφνικό friend request =p* Thanks for the add λοιπόν! 8D [QUOTE]Αλλη μεγαλη βλακεια που εκανα ηταν να κλεισω ματακι σε μια καθηγητρια, και με μηδενισε στο διαγωνισμα, δεν επιασε η "ομορφια" μου....[/QUOTE] I lol'ed :hahaha: τουλάχιστον καλή η καθηγήτρια; :hero:
Aug 19 2010 21:25
Photo

Melkor → zade

Αδελφέ περαστικά σου. Ελπίζω να ήσουν τυχερός και να μπόρεσες να πας σήμερα στην πρεμιέρα. Εγώ θα πάω από βδομάδα με τα υπόλοιπα ρεμάλια να το φχαριστηθούμε όπως πρέπει. Τουλάχιστον πέρασες εξαιρετικά στις διακοπές, είμαι σίγουρος. Καλή συνέχεια φίλος. Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά.
Aug 19 2010 20:56
Photo

Strange Loop → Kenny

ποτε επιστρεφεις tf2 bro?
Aug 19 2010 20:22
Photo

Glaurung → Tenshi

Οκ , όποτε είναι πες μου μόνο λίγες ωρίτσες νωρίτερα για να προλάβω να προετοιμαστώ δεόντως :angelr:
Aug 19 2010 20:10
Photo

iris 生活 kurosaki → FunkyFisch

XD DRIVE LIKE HELL AND DESTROY! αυτο σε λεω μονο! ΧD
Aug 19 2010 19:34
Photo

FunkyFisch → iris 生活 kurosaki

trolololololololololololol
Aug 19 2010 18:39
Photo

Black Rockiristella

καλά είσαι,και στο κάτω κάτω μια χαρά είναι το μπαρμπουνάκι. Κόκκινο κόκκινο και ζουμερό,το στομαχακι μου χοροπηδάει όταν το καταβροχθίζω.
Aug 19 2010 18:16
Photo

iristellaBlack Rock

Βασικά τα κοιτάζαμε. Αυτό είναι το αστείο. XD Η επιτροπή του Next Top Model δεν έπιανε μία μπροστά μας. Κοιτα τα άλλα δύο κοριτσόπουλα μαυρίσανε μια χαρά. Εγώ πήρα μόνο στις άκρες και πάλι ελαφρά. You know... Μπρατσάκια, ποδαράκια και λίγο στο μπούστο. Πάλι καλά δηλαδή γιατί πίστευα ότι θα έβγαινα miss μπαρμπούνι σε αυτές τις διακοπές.
Aug 19 2010 18:10
Photo

Black Rockiristella

μεχ και πάλι μεχ. Και σιγά εσείς μην κοιτάζατε τα θέματα μόδας...Ελπίζω να μαυρίσατε ε;
Aug 19 2010 18:05
Photo

iristellaBlack Rock

Καλά η αλήθεια να λέγεται ώρες ώρες ήταν πραγματικά άθλιο και σεξιστικό και στα όρια του λοβοτομημένου. Αλλά ήταν παράλληλα και τρομερά διασκεδαστικό να σχολιάζει κανείς ορισμένα πράγματα και φυσικά ας μην ξεχνάμε την κοινωνική κριτική και τις τάσεις της μόδας. XD
Aug 19 2010 18:00